Qendra e Konsulatave Falas

Keni sfida të vazhdueshme? Nuk keni se me kë të flisni? Nuk keni kujt ti shfaqni atë që ndjeni? Ne jemi këtu për ju: Qendra jonë e Konsultimeve ofron këto shërbime: Këshillim Individual Këshillim për Çift Këshillim prindëror Këshillim për shëndetin mendor Këshillim për Martesën Këshillim Për Zhvillim personal “Jemi këtu për të ju ndihmuar […]

Udhëtimi drejt pastërtisë së Shpirtit- Manifestoni Mrekulli 3( Greqi Maj 2024)

Në këtë udhëtim mund të marrin pjesë ata që kanë zemrën e pastër. Këtë rradhe ë zgjodha Delhpi, është qendra e Tokës dhe Univerzit, aty është energjia e pastër dhe meditimet që ndodhin në këtë vend lënë shenja të mëdha të transformimit të madh pozitiv në jetën tonë.  Njerëzit që kanë dashuri në zemrën e […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Tiranë, Shqipëri: Anila Miraka

UNE jam Anila Miraka.  Datelindja ime eshte: 14/08/1974 ne Fier/Shqiperi.Jam nje nene e Lumtur e Dy vajzave te Mekullueshme.Jam bere pjese e Akademise se Suksesit I AM POWER qe prej muajit Prill te Vitit 2021. Jam certifikuar si Trajnere Motivuese ne Janar te Vitit 2023Jam shume Mirenjohese dhe Falenderuese Mimoza e Avni Thaqi dhe Zotit 🙏✨❤️Jetoj: ne […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Tetovë RVMaqedonisë, Merhide Jashari

Jam Merhide Jashari  e lindur më 27 Shkurt 1985 në rrethinën e Tetovës nga Republika e Maqedonis Veriore.  Shkollen fillore e kam kry në vendlindje,Shkollen e mesme e mbarova më 2004 në Gjimnazin “Kiril Pejcinoviq” kurse fakultetin e kam kry në 2012 pran USHT në degen e Sociologjis në Tetovë. Jam e martuar dhe jam nënë […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Prishtinë-Kosovë-Florentina Ramadani

Jam Florentina Ramadani e lindur 01 Janar 1987 ne Prishtine. Shkollen e mesme e kam perfundu ne vitin 2004-2005 Gjin Gazulli drejtimi “Telekomunikacion”-Prishtine , pastaj kam vazhdu studimet Barchelor “Menaxhment dhe Informatike ne universitetin Dardania- Prishtine te cilen e kam perfundu ne vitin 2008, per te vazhdu studimet matser “ Adminsitrim Bizneni”ne te njejtin Universitet […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Pejë Kosovë-Zejnepe Nikqi Muqaj

Trajnerja Motivuese e Iam Power, Zejnepe Muçaj karakterizohet me guximin, përkushtimin dhe dashurinë e madhe për një jetë më të mirë. Nëse doni të konsultoheni lidhur me çdo gjë që ofron Iam Power ky është numri i kontaktit: +38344586153 Lindur më 24.04.1975 ne rrethin të Pejës.Shkollen fillore mbarova në vendlindje , ndersa gjimnazin ne SHML […]

Si të bëheni Donator në Iam Power, që të fitoni falas Webinarin Manifestoni Mrekulli

give and take, traffic signs, donation-556151.jpg

Përshëndetje  Për të gjithë që dhurojnë për Iam Power, falas do të përfitojnë Webinarin: “Manifestoni Mrekulli” Ju mund të dhuroni sa do zemra juaj. Nga 5, 10, 50 ose më shumë. Me paratë që grumbullohen nga Donacioni ju jepet si mundësi trajnimi personave që kanë vështirësi financiare. Nëse keni vështirësi financiare momentale mbusheni këtë aplikacion. Nuk […]

Bëju dhe ti Trajner Motivues

Bëju NJË SPIKER I FUQISHËM Kurs 3 mujor për trajner motivimi ONLINE Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi (Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA) JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONUESE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM  JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË […]

SI TË FITONI MË SHUMË PARA

TRAJNIM 1 VJEÇAR TEMA: SI TË FITONI MË SHUMË PARA FILLON: 6 JANAR 2023 ( ÇDO MUAJ ) ÇMIMI: 299 Euro  “Faktori i vetëm më i rëndësishëm për t’u pasuruar është fillimi, të mos jesh personi më i zgjuar në dhomë.” A jeni lodhur sepse: Po luftoni me mungesën e sigurisë financiare dhe të bollëkut? […]

29 GJËRAT QË FEMRAT DUAN TI DËGJOJNË NGA NJË MASHKULL

Gjërat që vajzave u pëlqen të dëgjojnë në mënyrë që të ndihen të veçantaJu duhet ta bëni atë të ndihet unike për ju. Ajo duhet të ndihet sikur ju intereson vetëm ajo dhe askush tjetër. Ndonjëherë, duke thënë disa gjëra specifike mund ta ndihmojë atë të kuptojë se si ndiheni vërtet. Këtu janë disa nga […]