Në këtë udhëtim mund të marrin pjesë ata që kanë zemrën e pastër.

Këtë rradhe ë zgjodha Delhpi, është qendra e Tokës dhe Univerzit, aty është energjia e pastër dhe meditimet që ndodhin në këtë vend lënë shenja të mëdha të transformimit të madh pozitiv në jetën tonë. 

Njerëzit që kanë dashuri në zemrën e tyre në këtë vend do të gjejnë paqën dhe harmoninë.

Delphi ka jetuar 300 vite në paqë dashuri dhe harmoni, murërat e këtij qyteti të lashtë ka mesazhe të fuqishme të cilat do ti ndaj në videon më poshtë.

Mund ta ndjeni energjinë e vorteksit, zemra do të hapet, chakrat do të hapen, do të ndjeni dashurinë e përsosur.

Delphi është një vend i shenjtë që konsiderohej si “omphalos” ose në botë të tjera “kërthiza e botës” në Greqinë e lashtë.

Këtu kemi meditime për pastrim, shërim dhe transformim.

Do të kalojmë disa orë në këtë Qytet të fuqishëm, do të fuqizohemi pastrohemi që në ditët në vijim të shijojmë mrekullitë e këtij udhëtimi.

Trajnimi nuk do të ketë regjistrim, dhe meditimet janë vetëm pjesë e trajnimeve 1 në 1.

Jeni gati të filloni një udhëtim të jashtëzakonshëm drejt pastërtisë së shpirtit në një vend magjik si Greqia? Ka ardhur koha të shpërthejmë në një aventurë të mrekullueshme drejt qëllimeve personale dhe zhvillimit të shpirtit!

Jam këtu për të ju njoftuar për seminarin tonë të jashtëzakonshëm: “Udhëtimi drejt pastërtisë së Shpirtit – Manifestoni Mrekulli 3”, që do të mbahet në Greqi në maj 2024. Ky seminar do të jetë një eksperiencë e përmbushur me udhëzime të frymëzuara, praktika shpirtërore dhe njohuri të thella për të arritur harmoninë dhe qetësinë e brendshme.

Në këtë seminar do të eksplorojmë:

  1. Teknikat e Meditimit dhe Visualizimit për të ndezur shkëlqimin e brendshëm.
  2. Strategjitë për të përmirësuar lidhjen tuaj me vetveten dhe me botën rreth jush.
  3. Mënyrat për të rritur nivelin tuaj të vetëdijes dhe për të zgjeruar perceptimin tuaj në një nivel të lartë shpirtëror.
  4. Si të mbushni jetën tuaj me lumturi, dashuri dhe energji pozitive.

Kjo është një shans i jashtëzakonshëm për të përjetuar një transformim të vërtetë në të gjitha sferat e jetës suaj.

Regjistrimi për seminarin është tashmë i hapur dhe KEMI vetëm edhe disa vende të lira!

Vendosni udhëtimin tuaj drejt rritjes personale dhe manifestimit të mrekullive së bashku me ne në këtë udhëtim të paharrueshëm drejt pastërtisë së shpirtit në Greqi.

Për më shumë informacion dhe për të regjistruar vendin tuaj, ju lutemi vizitoni faqen tonë zyrtare iampower.al ose na kontaktoni në +38975305999].

Mos humbni këtë rast të rrallë për të përjetuar një aventurë shpirtërore në Greqi – vendin e mitit, bukurisë dhe harmonisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *