chertifikimi iam power

BORDI DREJTUES NË IAM POWER

Mimoza Thaqi- CEO/Themeluese e Iam Power

Avni Thaqi- CEO Iam Power

Nëse deri më sot asgjë nuk ju ka ndihmuar nga librat që keni lexuar, ose trajnimet që keni ndjekur ndoshta është koha të BËNI trajnime një në një me një nga trajnerët tonë motivues.

Gjithkush ka nevojë për dikë që t’i udhëzojë, trajnojë dhe mentorojë në versionet e tyre më të mira. Pra identifikoni një person që ka arritur atë lloj suksesi të brendshëm dhe të jashtëm që dëshironi.

Për ata prej jush që kanë nevojë për një mënyrë të menjëhershme për të pastruar energjitë negative, të bëhen të qartë, të kenë besim dhe të vibrojnë, por pa përgatitje dhe punë të palodhur, unë rekomandoj përzemërsisht Formulën Iam Power, dhe trajnerët e mrekullueshëm si Mentorët tuaj.

Shikoni Formulën e Çuditshme në Iam Power

Anëtare Bordit drejtues të Iam Power

Diplomuar në vitin 2005 në Universitetin Ekonomik të Tiranës/Dega Administrim
Biznesi/Profili Marketing.

Interesant është fakti se ajo drejton një biznes në fushën e shërbimeve financiare dhe fiskale, dhe njëkohësisht është thellësisht e dashuruar pas
Psikologjisë/Motivimit/Fuqizimit.

Kontakt në viber,watsup:
+355682081116

Lexoni biografinë e plotë

Anëtare Bordit drejtues të Iam Power

Ka perfunduar Arsimin e Larte per mesuesi, dega Gjuhe-Letersi Shqipe ne vitin 2013. Perfunduar Masterin per Gjuhe-Letersi Shqipe per Arsimin 9-vjecar me profil minor Italian ne vitin 2015.

Dori eshte nje njeri shume ambicioz dhe e do ate qe e ben, jepet me zemer per te ndihmuar te tjeret sikunder ajo u ndihmua.

Kontakt në viber,watsup:   +355696820081

Lexoni biografinë e plotë

Anëtare Bordit drejtues të Iam Power

Psikologe e diplomuar / Master Shkencor në Psikologji Klinike.

Erisa ka filluar ne shtator 2019 te behet pjese e Akademise se Vetezhvillimit dhe Suksesit I AM POWER pasi, deshira dhe kembngulesia e beri te merrte vendimin per te ndryshuar dhe ja doli me se miri.

Kontakt në viber,watsup:    +355676533556

Lexoni biografinë e plotë

Anëtare Bordit drejtues të Iam Power

Ka përfunduar Arsimin e Lartë për inxhinieri në universitetin politeknik të Tiranës (UPT) dega Tekstile dhe Modë në vitin 2013.
Ka përfunduar Master Shkencor me profil Menaxhim në vitin 2015.

 Gjithmone, karakterizohet nga natyra e saj e qetë dhe e buzëqeshur por edhe shumë profesionale.

Kontakt në viber,watsup:
+393801592319

Lexoni biografinë e plotë

TRAJNERËT MOTIVUES NË IAM POWER

Unë ju inkurajoj të gjithëve të kërkoni mësues dhe mentorë që ju sfidojnë të mendoni për veten tuaj dhe t’ju udhëheqin për të gjetur zërin tuaj. –Renee Olstead

Shpresa Ramadani

Lexo me shume...

Besa Hasani

Lexo më Shumë...

Blerina Pashaj

Lexo më shumë...

Merhide Jashari

Lexo më Shumë...

Diana Bellanica

Lexo më Shumë...

Rezervoni një konsultë falas me një nga trajnerët tanë:

Zejnepe Muqaj

Lexo me shume...

Drita Lushtaku

Lexo me shume...

Mirvete Berisha

Lexo me shume...

Zana Berisha

Lexo me shume...

Jeta Berisha

Lexo me shume...

Florentina Ramadani

Lexo me shume...