eventi i ardhshem

WEBINAR 4 JAVOR

Stresi: Si ta menaxhoni

Me Mimoza Thaqi Eksperte Motivimi dhe Inspirimi. Erisa Bujari Psikologe dhe Trajnere për Zhvillim Personal

Stresi mund të ndikojë në të gjitha pjesët e jetës suaj, duke përfshirë emocionet, sjelljet, aftësinë e të menduarit dhe shëndetin fizik.

eventi i ardhshem
2022 tour
TRAJNIM 1 VJEÇAR
LARGONI PLAGËT EMOCIONALE

1 HERË NË MUAJ ONLINE

2022 tour
Full 2
Mësoni nga Ekspertët e Industrisë për Vetëzhvillim
Cili është ndryshimi midis dijes dhe mençurisë?
Dija është "informacion dhe aftësi e fituar
përmes arsimit dhe përvojës". Mençuria është
"një aftësi e mprehtë drejt gjykimit të shëndoshë
në zbatimin e asaj njohurie, të fituar me kalimin e
kohës përmes shumë përvojave".
Full 2
previous arrow
next arrow

MËNYRA 1

Trajnimet Falas, Jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë e njejtë!

MËNYRA 2

AUDIOT, LIBRAT DHE VIDEOT pjesë e trajnimit PREMIUM

MËNYRA 3

SEMINARE DHE WEBINARE ku ju keni mundësinë të njiheni me anëtarë nga e mbarë bota.

TË NDERUAR LEXUES!

Pranë këtij këndi, do të keni mundësinë të gjeni informacione reflektuese mbi edukimin dhe fuqizimin e vetes tuaj. Në fokus je TI ! Si burim motivimi për të ndërtuar një të ardhme të sigurt për jetën tënde. Të gjitha programet dhe energjia e mrekullueshme pas tyre janë faktorë të nevojshëm, themelorë për sigurimin e një rrugëtimi të shëndetshëm në qendër të dinamikës psiko-edukuese.

Nëse kërkojmë kuptimin e fjalës ‘SUKSES’ do të gjejmë se nuk kemi të bëjmë vetëm me PASURI MATERIALE por në parim, vetëm me PËRMBUSHJE QËLLIMESH.

“Suksesi është përmbushja progresive e një qëllimi ose ideali” Earl Nightingale

Filloni Falas>>>>>>>>>>>>>>>>

Kurset tona më të popullarizuara

Një seri kursesh të dizajnuara për t'ju ndihmuar të specializoni aftësitë tuaja. Filloni një provë falas prej 30 ditëve, regjistrohuni për të vazhduar mësimin me ritmin tuaj dhe anuloni abonimin tuaj sa herë që dëshironi.

Free

TRAJNOHU FALAS NË IAM POWER-PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI,NJË PLATFORMË VETËZHVILLIMI I KËTIJ LLOJI.

I Dashur anëtarë i ri në Iam Power, urime dhe mirë se erdhe!
Jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë e njejtë!

500

NIVELI I-TRAJNIMI BAZË (BRONZË FOUNDATION) QË DO T’JUA NDRYSHOJË JETËN BRËNDA 1 VITI

Ky Kurs është dhurata përfundimtare për njerëzimin. Është rruga më e lehtë, më e drejtpërdrejtë për të përmbushur potencialin tuaj më të madh, dhe një nga kurset më të plota të vetë-përmirësimit të disponueshëm sot. Qasje e Palimituar në mbi 185 trajnime!

800

NIVELI II – TRAJNIMI ME PËRVOJË (SILVER-EXPERIENCED) SUPER STRATEGJI PËR NJË MENDËSI TË FORTË

Më e rëndësishmja në jetën tuaj është aftësia juaj për të komunikuar. Suksesi dhe pasuria e pakufizuar është aq e thjeshtë sa përdorimi i fjalëve të duhura për t'u zbuluar këtu. Këto fjalë funksionojnë si me magji!

1,000

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) SI TË PËRGATITESH PËR NJË TË ARDHME QË SE PARASHIKON ASKUSH

Tani ju filloni krijimin nga ndjesitë e mira.

7 Ligjet e Përgjegjësisë Personale

2,000

NIVELI IV- TRAJNIMI PLATINIUM

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja...

4,000

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja...

350

ÇLIROHU-NGA PROBLEMET ME PARATË PËRGJITHMONË

JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhë masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt!
fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë ... si magji!

29

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO-Zbritje nga 29 euro në 5.8 Euro

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, "çfarë fut në kokë nxjer në realitet çdo ditë." Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i Suksesit në 16 Mësime.

47

TRAJNIM 4-JAVOR PËR HARMONINË NË FAMILJE/zbritje nga 223Euro në 47 Euro

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...
Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.
Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

144

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR

Të jesh sipërmarrës do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm.
Në këtë aktivitet, ju do të zbuloni dhe diskutoni se çfarë e bën një sipërmarrës.
Ju gjithashtu do të filloni të mendoni për dy ide të rëndësishme: rrezikun dhe shpërblimin.

22

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

2 Audio të fuqishme e cila do te ju ndihmoje jashtezakonisht shumë në tejkalimin e situatave finaciare me te cilat perballeni. Jane disa hapa të thjeshtë të cilët nëse i aplikoni do të krijoni jetën e endërrave tuaja.

677

KURS 3-MUJOR PËR TRAJNER MOTIVUES ME VETË-MËSIM

Përveç se do të mësoni sekretet e të folurit në publik, JU DO TË MËSONI DHE
1. Sekretet e orgamizimeve të eventeve të ndryshme dhe seminareve,
2. Sekretet e të folurit në emisione televizive,

3. Sekretet e gjuhës së trupit dhe si të lexoni tjetrin joverbalisht,

4. Sekretet e trajnimit 1 ne 1 dhe si të ndihmoni tjetrin te ndërtojë mendësinë e duhur.

350

SI TË KOMANDONI PARA DHE DASHURI NË JETËN TUAJ

Rritja e vibracioneve tuaja
Bërja e shumave të medha te parave
Shlyerja e të gjithë borxhit
Tërhiqni shpirtin tuaj binjak
Duke shpëtuar marrëdhënien tuaj
Të jesh i lumtur dhe i shëndetshëm
DHE MË SHUMË!
Edhe nëse keni marrë pjesë në seminaret tona ose webinaret, ju premtojmë se kjo është mbi dhe përtej çdo gjëje që keni përjetuar.

97

SI TË FOKUSOHEMI NJË PROJEKT NË KOHË

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Hyrës
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

9.97

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ

"Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten."

47

LIRONI AFTËSITË ENDE TË PADUKSHME TË VETES / VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ

SI TË TËRHIQNI SUKSESIN?
Pse duhet mësuar Vetëbesimi: Sepse kur njeriu gjithmonë dyshon në aftësinë e tij për ta arritur sukses, kështu tërheq dështimin. ☺️

97

TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

6 Orë intenzive, me shumë informacione Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar...Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje. Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet. BONUS do të fitoni: Linqet e Investitorëve në Formatin PDF...mijëra ide biznesi...
Me shumë përzemërsi, Mimoza dhe Avni Thaqi

1,000

TRAJNIMI PËR BIZNES KURS 6-MUJOR ME VETË MËSIM- MATERIAL DIXHITAL

Biznesi Fillestar, STARTUP
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 1-Hyrës
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 2-Mesatar
Trajnimi për Biznes-Seminari Ëndrave 3-Avancuar
Përcaktimi i Qëllimit
Si të fokusoheni në një Projekt në Kohë

97

TRAJNIMI ONLINE “RIKTHIMI I FUQISË SUAJ-IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ ” SEMINAR MOTIVUES

Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •
Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.
Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.
Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.
Mësoni si t’i besoni vetes.
Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.
Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.
Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES
Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.
Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme.
Merrni kontrollin e jetës tuaj.
Lirohuni një herë e Mirë!

37

Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

Përmbajtja:
Java e pare: Dori Taci- Frymemarrja
Java e dyte: Erisa Bujari- Tapping
Java e trete: Nertila Zaranjaku- Meditimi dhe Afirmimet
Java e katert: Marsida Toptani- Ankthi
Java e peste: Mimoza Thaqi- Hape zemren dhe clirohu pergjithmone
Java e gjashtë :Avni Thaqi- Sekretet e nje jete te suksesshme.

« » page 1 / 3

Juve ju nevojitet trajnimin jonë profesional

Gjithçka që do t'ju them është e vërteta. Por mos e merrni fjalën time për të. Provoje vetë. Unë nuk do - dhe nuk mundem - t'ju provoj asgjë. Barra e dëshmia qëndron vetëm tek ju. E tëra çfarë mund të bëj është të paraqes faktet.

Mimoza thaqi
Mimoza Thaqi— Founder & CEO.

JU TANI PO MBANI Në DORËN TUAJ informacion që mund të ndryshojë jetën tënde. Formatimi nuk është asgjë e veçantë për tu parë, por ajo që kanë për të thënë këto e-faqe janë monumentale.

Informacioni i përfshirë këtu mund të jetë më i rëndësishmi që keni pasur ndonjëherë. Që nga ky moment, siguria e plotë dhe e përhershme financiare është e juaja nëse ju e doni atë Pavarësisht se kush jeni, pavarësisht se çfarë keni përjetuar, pa marrë parasysh se çfarë aftësish zotëroni (ose mungojnë), tani mund të liroheni nga
shqetësimet për paratë, për biznesin, për shëndetin përgjithmonë. Nëse ndiqni këto udhëzime, ëndrrat tuaja do të vijnë vërtetë!

Kam diçka për t’ju thënë – një sekret. Se çfarë bëni me këtë sekret varet nga ju. Nëse e injoroni, jeta juaj do të vazhdojë si gjithmonë. Nëse veproni sipas tij, jeta juaj do të ndryshojë shpejt dhe në mënyrë dramatike. Sot do të jetë agimi i një dite të re për ju, dita e parë e jetës suaj të re. Ju do të hyni në një vetëdije të re, një që është i lirë nga shqetësimi. Asnjëherë më nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për veten ose paratë; ju do të keni gjithçka që dëshironi, kur të doni. Apo perspektiva dhe liria financiare tingëllon tërheqëse për ju? Epo, miku im, po troket dera juaj ndërsa e lexoni këtë.

Industry Partners

Ç'farë mendojnë studentët tanë

Faleminderit Zotit dhe Mimozes une sot jetoj e lumtur me familjen time dhe Restorantin ne shengjin e kam pasur , por mbasi morem mesimet dhe u trajnova per sukses erdhi pastaj resorti i mrekullueshen tek rera e hedhur qe quhet Sueño dhe po nje ndertoj nje hotel prej 8 katesh perseseri ne shengjin pa permendur udhetimet dhe seminaret dhe takimet me njerez te suksesshem qe keto vijne pastaj kur ti zhvillohesh dhe rritesh ne energji .
Vera Deda
Ndërmarrëse
Me kontaktet e vazhdueshme me Mimozen dhe me anetarsimin ne Klubin I AM POWER kam pasur shum dobi tani une jam pronar I dy restoraneve dhe endrrat e mija gjdo dite e me shum Po me realizohen. Jam shum I lumtur nga aspekti familjar , biznesore,ne te gjitha drejtimet. I jam shum Faliminderues Mimozes Avniut dhe I am power per te gjitha mesimet qe kane ndare me mua dhe me kurajon qe me Ka dhene gjithmone Mimoza sa here qe I kam kerkuar ndihme ka qene aty per te me ndihmuar .
Bujar & Albina Shala
Ndërmarrës në SHBA
Vendosa te rregjistrohesha me Iam Power dhe degjoj cdo dite CD, jam akoma ne nivelin e pare , i kam degjuar me shume se 2 here dhe cdo here zbuloj gjera te reja, kam arritur shume ne jete, biznesi im po ecen shume mire, une kam krijuar stafin e endrrave te mia, kam hapur biznes te dyte e cila eshte nje agjensi modelingu per femije dhe nuk do te ndalem sa te formoj numrin 100 te bizneseve te mia.
Suela Brahimllari
Ndërmarrëse
Unë vetëm nga anëtarësimi në Iam Power po që kam dyfyshuar të ardhurat e mia për 1 vit, por se paska edhe kështu ligje që mi shpjegove ti në trajnimin një në një këtë kurrë më parë se paskam dëgjuar...
Gramoz Mataj
Ndërmarrës