UNE jam Anila Miraka. 

Datelindja ime eshte: 14/08/1974 ne Fier/Shqiperi.
Jam nje nene e Lumtur e Dy vajzave te Mekullueshme.
Jam bere pjese e Akademise se Suksesit I AM POWER 
qe prej muajit Prill te Vitit 2021. 
Jam certifikuar si Trajnere Motivuese ne Janar te Vitit 2023
Jam shume Mirenjohese dhe Falenderuese Mimoza e Avni Thaqi dhe Zotit 🙏✨❤️
Jetoj: ne Tirane
Shteti: Shqiperi 
Dua qe njerezit te me shohin Si trajneren me te Mire ne Shqiperi
Dhe nje njeri qe percon Drite e Dashuri ne zemrat e atyre qe Kane nevoje per ndihme. Si nje pergjigje te Lutjeve te Tyre. 
Faleminderit I AM POWER 🙏✨❤️
Numri im i telefonit +355— 0682666140
Arritjet e mia ne Akademine e Suksesit
I AM POWER jane me poshte.
Faleminderit Faleminderit Faleminderit 

Dua qe njerezit te me shohin Si trajneren me te Mire ne Shqiperi

Trajnimet e ndjekura:
Niveli 1 Trajnmi – Baze ( Bronze- Foundation)
Niveli II Trajnimi – Me Pervoje ( Silver – Experienced)
Niveli III Trajnimi – I Avancuar ( Gold- Advabced) in
Niveli IV Trajnimi – ( Platinium)
Familja ne Harmoni
KURSI “3 mujor per Trajner Motivimi ne grup”.
KURSI ” Clirohuni nga problemet me parate pergjithmon “
KURSI “Si te komandoni para dhe Dashuri ne jeten Tuaj”
KURSI ” Lironi Aftesite ende te padukshme te vetes/Vetebesimi Celsi Juaj.
KURSI “Journey to the soul 1-2”
KURSI “SI te Largoni mendimet negative”
KURSI ” Transformim i menjehershem i jetes suaj”
KURSI ” Meditoni, Relaksoheni dhe Sheroheni”
KURSI ” Fundjava e Endrrave”
 
 

Çertifikatat që Anila Miraka i ka arritur në Iam Power:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *