Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

TË NDERUAR LEXUES!

Pranë këtij këndi, do të keni mundësinë të gjeni informacione reflektuese mbi edukimin dhe fuqizimin e vetes tuaj. Në fokus je TI ! Si burim motivimi për të ndërtuar një të ardhme të sigurt për jetën tënde. Të gjitha programet dhe energjia e mrekullueshme pas tyre janë faktorë të nevojshëm, themelorë për sigurimin e një rrugëtimi të shëndetshëm në qendër të dinamikës psiko-edukuese.

Nëse kërkojmë kuptimin e fjalës ‘SUKSES’ do të gjejmë se nuk kemi të bëjmë vetëm me PASURI MATERIALE por në parim, vetëm me PËRMBUSHJE QËLLIMESH.

“Suksesi është përmbushja progresive e një qëllimi ose ideali” Earl Nightingale

I Dashur anëtar i ri në Iam Power, Urime dhe mirë se erdhe!

Jeta juaj nuk do të jetë më asnjëherë e njejtë! Pse ? Sepse ketu gjen vetveten,do të mësosh si të përmbushësh qëllimet dhe do të arrish rezultatet e kërkuara në atë që do të bësh.Baza e suksesit është jesh i përmbushur dhe të jesh vetvetja dhe nuk lidhet me përcaktimet që vendosin të tjerët…Kaq!

Ti e vendos. Ti e di qëllimin tënd, standardin tënd, dhe modelin tënd. Askush tjetër më mirë se ty nuk mund ta dijë.

Ndiqni 5 rregullat themelore për sukses personal:

  1. Gjithmonë jeni të hapur për të mësuar dhe ndryshuar.
  2. Kujdes nga cili mësoni dhe kush ju këshillon.
  3. Çdo gjë që shikoni si sukses, ka lindur nga një ide ( mendim) prandaj mendoni suksesin.
  4. Që gjërat të ndryshojnë në jetën tuaj, ju duhet të ndryshoni gjërat në jetën tuaj!
  5. Pasi të përfundoni mësimin do të hapet mësimi tjetër.

Shihemi në suksese!

Iam Power Liga e Madhështorëve

Kursi Content

Expand All
HYRJE
PROJEKTI 888
PJESA 1-LIBRA FALAS
PJESA 2-AUDIO FALAS
PJESA 3- VIDEO FALAS
1 of 3