Trajnerja Motivuese e Iam Power, Zejnepe Muçaj karakterizohet me guximin, përkushtimin dhe dashurinë e madhe për një jetë më të mirë.

Nëse doni të konsultoheni lidhur me çdo gjë që ofron Iam Power ky është numri i kontaktit:

+38344586153

Lindur më 24.04.1975 ne rrethin të Pejës.
Shkollen fillore mbarova në vendlindje , ndersa gjimnazin ne SHML “Bedri Pejani,, Pejë, dega Shkencat natyrore.
Jeta është më sfida , por që ti bejm të perballueshme dhe të kalueshme ne mund t kerkojm dicka më shume.

E kur kerkojm ajo na jepet, pra unë në vitin 2020 u njoha më Mimoza Thaqin dhe programin e Akademis Iampower. Ketu zbulova potencialin tim të fshehur(fuqin e brendeshme) ku keto mesime po i integroj në veten time dhe mora pergaditjen e duhur qe ti integroj dhe tek të tjerët.
Gjatë ketyre viteve une ndjeka më vigjilenc e shumë disiplin 27 Kurse, trajnime dhe Seminare.

I kam vënë vetes detyrë qe gjatë gjithë jetës time do jem nxënëse duke mesuar e duke mesuar.

Mision im dhe Akademis Iampower është që mirësia, dashuria, mirënjohja, respekti, integriteti, lumturia, sukesesi, gezimi, falja, paqeja, mirëkuptimi, vetëdijsimi, drejtësia, fisnikrija, bujaria, urtësija, mirëberja, falenderimi, entuziazmi, vetëbesimi të mbisundoj në jetët tona.
Vizion yni është që e vertëta të dihet nga të gjithë, të kuptojn njërzit, së gjithëcka është e mundur për ata.Ata që janë si ne do të bashkohen më ne.

Te jemi të mirë dhe të bejm mirë nuk është opcion , por domosdoshmëri.
Jemi dhe do të jemi e vetmja Platform Motivuese , bazuar në të vertëtën dhe gjithnjë do të kemi vendin më të lart në shoqëri.

Me shumë dashuri nga unë Zejnepe Muçaj 🌞

 

“Ndonjëherë duhet të vraposh për të parë se kush do të vrapojë pas teje. Ndonjëherë ju duhet të flisni më qetë për të parë se kush po ju dëgjon vërtet. Ndonjëherë ju duhet të bëni një hap prapa për të parë se kush tjetër është në anën tuaj. Ndonjëherë ju duhet të merrni vendime të këqija për të parë se kush është me ju kur gjithçka shkatërrohet. Ndonjëherë duhet të lësh të lirë dikë që do, vetëm për të parë nëse ai të do aq sa për t’u rikthyer!” – Paulo Coelho.

Kush do të trajnohet me Zejnepen duhet të dijë se ajo të mëson thelbin e Mirenjohjes dhe besimit ne te mirën.

Çertifikatat që Zejnepe Muqaj i ka arritur në Iam Power:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *