Në Mision për të ndryshuar Jetë

Mimoza Thaqi ka kaluar mbi 70000 orë trajnime nga Njerëzit më të Suksesshëm në Planet, që të përmbledh për ju Bazat e çdo suksesi në Biznes, Familje dhe Komunikim.

MISIONI

Misioni i I Am Power është që, Mirësia, Dashuria, Mirënjohja, Respekti, Integriteti, Lumturia, Suksesi, Gëzimi, Paqja, Falja, Mirëkuptimi, Vetëdijësimi, Drejtësia, Fisnikëria, Bujaria, Urtësia, Mirëbërja, Falenderimi, Frymëzimi, Entuziazmi, Vetëbesimi të mbisundojë në Jetën Tonë.

VIZIONI

Vizioni i I Am Power është, që e Vërteta të dihet nga të gjithë, të kuptojnë njerëzit, se gjithçka është e mundshme për ata. Ata që janë si ne, do të bashkohen me ne. Jemi dhe do të jemi e para dhe e Vetmja Platformë Motivuese, bazuar në të Vërtetën dhe Gjithnjë do të kemi Vendin më Të Lartë në Shoqëri.

Avni Thaqi - CO-founder & CEO
Mimoza Thaqi - Founder & CEO

Kush jemi ne?

Mimoza dhe Avni Thaqi janë ndërrmarrës të suksesshëm që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheqin bashkë me fëmijet e tyre. Emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®.

Arsyeja Pse vendosëm të krijojmë Akademinë e Suksesit Iam Power®- Është se Jeta na dërgoi në humnerën e pafund të errësirës dhe ne mundëm tia dalim sepse na u shfaqën informatat që i di vetëm elita botërore! Prandaj vendosëm ata ti ndajmë me ju!

Me shumë përzemërsi Mimoza dhe Avni Thaqi

Eksperiecë dhe veprim

25+

Shtete të botës

999+

Trajnime në 5 Nivele të Iam Power

148+

Seminare që nga themelimi në 2014

7k+

Student Online

Çfarë tha Behgjet Pacolli për Mimoza Thaqin dhe Iam Power: 


Mimoza eshte nje person i jashtezakonshem, dhe jam shume i sigurte se ne kete ndermarresi te perbashket do tia dalim, harmonia eshte progres ne veprim, nese e duam synimin qe e kemi do te arrijme suksesin, gjithnje kur takohemi me ta dalim me te mire, me te ditur dhe me te lumtur.

Unë e përkrah iniciativën e Mimoza Thaqit dhe klubin e saj Iam Power, dhe kur ata kanë seminare unë e ndjej energjinë pozitive kur jam në Swis Diamond.

Sepse gjithnjë jam pro së mirës dhe ju them Mos Bashkejetoni me te keqen, kjo bashkjetese ju pushton shumë, ju ben jo te natyrshem, jo te kendshem, liroheni prej te keqes.

Behgjet Pacolli 

Shqipëtari Më i Pasur në Botë 

Çfarë thonë Studentët për Ne

Si Vera ndryshoi jetën e saj dhe gjeti lumturinë dhe arritjet maksimale në familje dhe biznes nga anëtarësimi në Iam Power,
lexo më shumë...
Bujari nga një i punësuar i thjeshtë në pronar të 2 restoranteve, si ishte udhëtimi i tij me Iam Power,
Lexoni më Shumë...
Çfarë dobishë i solli anëtarrësimi në Iam Power, Suelës dhe si ajo rit dhe ndërrton biznesin e saj me mësimet në Iam Power, lexo më shumë...
Unë vetëm nga anëtarësimi në Iam Power po që kam dyfyshuar të ardhurat e mia për 1 vit, por se paska edhe kështu ligje që mi shpjegove ti në trajnimin një në një këtë kurrë më parë se paskam dëgjuar...

Mimoza Thaqi, sipërmarrësja dhe folësja motivuese
nga Maqedonia e Veriut-https://businessmag.al/

Intervistat në media

Intervista me Mimoza Thaqi & Daut Demaku - ValamalaSHOW 2013

Mimoza Thaçi mysafire ne emisionin MOON

topchanel dhe filozofia e suksesit

Emisioni Paralel,Kozeta Kurti,Arritjet dhe Sukseset