Jam Florentina Ramadani e lindur 01 Janar 1987 ne Prishtine. Shkollen e mesme e kam perfundu ne vitin 2004-2005 Gjin Gazulli drejtimi “Telekomunikacion”-Prishtine , pastaj kam vazhdu studimet Barchelor “Menaxhment dhe Informatike ne universitetin Dardania- Prishtine te cilen e kam perfundu ne vitin 2008, per te vazhdu studimet matser “ Adminsitrim Bizneni”ne te njejtin Universitet

 

Qe nga viti 2008 kam fillu me punu ne vende te ndryshme,

1 Dec-10 Aug 2009 -“Chich Chich” – si asisitente e shitjes pastasj ne arke,                          15 Sep 2009-15 Oct 2009-“Twiss Company” – Menaxhere e departamentit të shitjeve dhe marketingut                                                                                                                              10 Mar 2010 – 1 Aug -“AB Dienstleistung GmbH/Kosovo
”- Asisitente Adiministrative dhe financiare,                                                                                                                                   1 Jun-1 Sep 2015– “ AB Dienstleistung GmbH”- Ushturese detyre e drejtorit te perfaqesise,                                                                                                                                         1 Aug 2014- Present -“Finca” institucion mikrofinanciar Amerkian ne zyren qendrore

Ne mars 2020 jam bashku ne Akademine e Suksesit I Am Power, ku kam fillu me CD- Deshira juaj urdheri juaj e cila me ndryshoj jeten,

 

Qellimi i anetaresimit ne kete platforme ka qene qe fillimisht te ndryshoja veten,te fitoja vetebesimin e cila me mungojke, te arrij ta qetesoja mendjen time dhe ti largoja mendimet negative qe me mundonin ne ate kohe, ta pastroja veten  qe   pastaj t’i ndihmoja te tjeret qe te ecin ne rrugen e duhur,  te jetojne nje jete pozitive dhe te lumtur.

 

 

“ Nese nje mendje nuk mund te arrij paqe dhe qetesi nuk ka gjasa te arrije diqka tjeter”

Trajnimet e ndjekura:  Niveli 1 Trajnmi – Baze ( Bronze- Foundation)
Niveli II Trajnimi – Me Pervoje ( Silver – Experienced)
Niveli III Trajnimi – I Avancuar ( Gold- Advabced)
Niveli IV Trajnimi – ( Platinium)
Familja ne Harmoni
Webinari online “Udhehiqni veten ne kohe krizash”, Si te Fokusohemi ne 1 Projekt ne kohe, Vetebesimi- çelesi juaj!
“Deklaroni fuqine tuaj” sfida 80 ditore
Trajnimi per Biznes,
Trajnimi per Biznes Fillestar
Trajnimi 6 Mujor Per Biznes – Biznesi per Fillestar
Kurs 3 mujor per Trajner Motivimi ne grup
Trajnimi Çlirohu nga shqetësimet e Parave
 

Çertifikatat që Florentina Ramadani i ka arritur në Iam Power:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *