Jam Merhide Jashari  e lindur më 27 Shkurt 1985 në rrethinën e Tetovës nga Republika e Maqedonis Veriore. 

Shkollen fillore e kam kry në vendlindje,Shkollen e mesme e mbarova më 2004 në Gjimnazin “Kiril Pejcinoviq” kurse fakultetin e kam kry në 2012 pran USHT në degen e Sociologjis në Tetovë.
 
Jam e martuar dhe jam nënë e 3 femijeve të mrekullueshëm.
 
Jeta ime ka qen me shumë ulje dhe ngritje,nga shumë profesione që kam ndruar në jet erdhi një pik ku gjithçka ishte mjaft.
 
Në Academin iampower jam regjistruar në Maj të 2021 ku me shumë përqëndrim dhe disiplin vazhdoj të mësoj çdo dit në 25 trajnime Active,ashtu duke ndjek edhe seminaret.Pikërisht në atë koh jetes time i erdhën shumë përplasje,sfida te ndryshme por me trajnimet që i kam ndjekur në iampower kam pa rezultate të mrekullueshme në familjen time.
 
Trajnimet e ndjekura:
Në Nivelin 1,2 dhe 3 jam çertifikuar më 2021.
 
Në Trajnimin për Trajnere për zhvillim personal  jam çertifikuar në vitin 2022 .
 
Në Nivelin 4 dhe trajnime të tjera jam në proces të perfundimit.
 
Me dëshir shumë të madhe ushtroj detyrën e Trajnerit për zhvillim prsonal dhe njëkohsisht jam dhe asistentja kryesore e Mimoza Thaqit,është puna që më jep kënaqsi  të ju ndihmoj të tjerëve në momentet e vështira.Jam gjithmon gati pa hezituar aspak.
 
 
Çdonjëra nga trajneret ka aftësin e saj që dallon nga çdo njëra,ku secila e kryen me perpikshmëri detyren e saj.
 
Mua më dallon nga të tjerat përvoja jetsore në të cilën un kam kaluar sepse atë e kam kalu vetëm un me këpucët e mia.
 
Dua që të tjerët të më shohin si ajo drita në fund të tunelit ku do e gjejn shpresën e tyre dhe zgjidhjen e çdo problemi por në veçanti Harmonin në familje dhe qasjen ndaj fëmijëve.
 
Unike më bën vetëm vetja sepse jam Unike dhe dua që te të gjith që do trajnohen me mua të nxjerin më të mirën nga shpirti Unik i tyre.
 
Nr im i kontaktit +38971959282
 Viber dhe WhatsApp 
Fb.  Merhide Mery Jashari 
Inst. Mery_power 

Dua që të tjerët të më shohin si ajo drita në fund të tunelit ku do e gjejn shpresën e tyre dhe zgjidhjen e çdo problemi por në veçanti Harmonin në familje dhe qasjen ndaj fëmijëve.

Trajnimet e ndjekura:  Niveli 1 Trajnmi – Baze ( Bronze- Foundation)
Niveli II Trajnimi – Me Pervoje ( Silver – Experienced)
Niveli III Trajnimi – I Avancuar ( Gold- Advabced)
Niveli IV Trajnimi – ( Platinium)
Familja ne Harmoni
Kurs 3 mujor per Trajner Motivimi ne grup
 

Çertifikatat që Merhide Jashari i ka arritur në Iam Power:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *