“Zotërimi i Parave dhe Dashurisë” Zvicër-Francë ( 150Euro)

ден13,882.00

Categories: ,

Description

“Zotërimi i Parave dhe Dashurisë”

Zvicër-Francë

Seminar për arritjen e suksesit financiar dhe lumturisë Familjare

“Pavarësia financiare dhe lumturia e marrëdhënieve: Zhbllokimi i çelësave për një jetë të përmbushur”
Mimoza Thaqi, CEO Iampower

Jeta është për të qeshur,dashuruar dhe për të jetuar…” ~Ed Foreman

  • Gjeni lirinë financiare, gjithashtu rregulloni marëdhëniet bashkëshortore në Bassel të Zvicrës
  • Nëse ju pëlqen e qeshura, dashuria dhe drita…
    Nëse dëshironi të ndiheni të mbështetur për të përmbushur TË GJITHA ëndërrat, qëllimet dhe dëshirat tuaja…
  • Nëse dëshironi vetëm të knaqeni dhe të argëtoheni…
  • Nëse po pyesni se çfarë do të ndodhë në vitin 2023 në Bassel me datë 24/25/26 Shkurt
  • Mjaftoi koha e humbur duke e pyetur veten se çfarë të bësh. BËJE.BASHKOHU ME NE.Bashkoheni në ftesën e Shoqërisë së vetme, e para dhe e vetmja në gjithë shqiptarinë në Bassel Iam Power!Më 24/25/26 Shkurt 2023 nga ora: 14:00 Të Premten deri ora 20:00 Të Dielën.

Bashkohuni me familjen tuaj IamPower dhe ftoni një mik apo mikeshë të dëgjojë disa nga mësimet emocionuese të marrë një vështrim se pse ti e ke përmirësuar jetën tënde. Të të impresionohet nga përthithja e energjisë, që do të ndjeni ndërsa shkelni në sallën e takimit “Zotërimi i Parave dhe Dashurisë” në Bassel më 24/25/26 Shkurt  2023

Mos i humbisni ofertat speciale dhe tregoni Mikut/Mikeshës që do e merrni të jenë të gatshëm të pranojnë këtë mundësi të artë për anëtarësim!

Informacioni i takimit:

DATA: 24/25/26 Shkurt 2023

KOHA: 14:00 E Premte deri 20:00 E Diel

Numri telefonik i për informacion: +38976432315

KUPTONI CILA ËSHTË FUQIA PËRFUNDIMTARE

Ky nuk është një SEMINAR  mesatar i edukimit financiar. Është një strategji e ndërtuar në stilin e Mimoza Thaqit që do t’ju ndihmojë të vini në veprim një plan dhe të revolucionarizoni financat tuaja. A jeni gati për të marrë kontrollin e parave tuaja? Porosisni këtë Seminar tani.

Si do të ndiheshit nëse do të dinit në mendjen tuaj, në zemrën tuaj dhe në çdo thellësi të shpirtit tuaj se do të jeni Prosperues.

  • Ta dini me një bindje absolute të palëkundur se çfarëdo që të ndodh në ekonomi, në tregun  e stoqeve, se ju do të keni siguri financiare në pjesën tjetë të jetës suaj?
  • Të dini se ju do të posedoni pasuri e cila do të ju mundësojë juve jo vetëm të kujdeseni për nevojat e familjes por edhe të përfshiheni në gëzimin për ti ndihmuat të tjerët.
  • Nuk është vetëm çështje për paratë, por për gjendjen mendore. Kur ju jeni të palëkundur, ju keni një vetëbesim të qëndrueshëm edhe në mes të stuhisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review ““Zotërimi i Parave dhe Dashurisë” Zvicër-Francë ( 150Euro)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *