Gëzim Dhënja (5 Euro në Muaj Minimumi)

ден308.50

Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”

Kjo nisëm konsiston me:

  • Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar!

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit TË SËMUNDJEVE.

Category:

Description

Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”

Kjo nisëm konsiston me:

  • Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar!

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit TË SËMUNDJEVE.

Pse të prisni më gjatë kur tashmë keni pritur gjithë jetën tuaj?

Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët! Do të mbajmë:

  • Çdo javë takim në zoom!
  • Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!
  • Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!
  • Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!

Secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne!

MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.

5 Euro në muaj

10 Euro në muaj

Sa të dojë zemra juaj

Detajet

Cfarë do të bëjmë ne me të ardhurat nga ky event unik?

Do të dhurojmë trajnime në Iam Power për persona që nuk kanë mundësi ekonomike!
Do të dhurojmë mbështetje për njerëzit që vërtetë kanë nevojë për ne dhe nuk kanë mundesi ekonomike!

Si do funksjonojë kjo nisëm?

Çdo javë ju do të dërgoni në emailin tonë info@iampower.al sfidat tuaja: finaciare, shëndetësore ose shpirtërore.
Pasi ne ti kemi lexuar ato do të zgjedhim një sfidë që është më e vështirë dhe duhet ndihmuar. Qëllimi dërgohet nga zemra juaj dhe ndjeni energjinë kolektive të anëtarëve të mastermendjes. Pas kësaj do të vëzhgoni nëse ndonjë çështje shëndetësore ose tjetër në jetën tuaj përmirësohet pas pjesëmarrjes.
Eventi do të mbahet vetëm live dhe nuk do ketë video të ruajtura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gëzim Dhënja (5 Euro në Muaj Minimumi)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *