Ju duhet Ndihmë?

Për Ofertat e fundit, llogarinë tuaj dhe trajnimet me pagesë
Na kontaktoni në format më poshtë për shërbim 24/7

Na dërgoni mesazh

Na thirni

+38976256899

Na shkruani

mimoza@iampower.al

Selia

Tetovë, RVM 1000

Pyetjet e shpeshta

Kyçuni në llogarinë tuaj, tek butoni “Kyçu” lart në meny. Në qoftëse nuk keni llogari në iampower.al atëherë mund të regjistroni një llogari të re tek butoni “Regjistrohu” lart në meny.

Pastaj shkoni tek faqja e të gjitha kurseve dhe klikoni “Enroll” tek Trajnimi falas.

Po ka mundësi të bleni me para në dorë duke vizituar zyrat tona, ose na jepni adresën tuaj dhe postieri ju sjell faturën. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Po ka mundësi edhe pagesa të tilla, na kontaktoni në +38976256899

Ndryshe nga trajnimet tjera që përmbajnë udhëzime të përgjithshme dhe biseda motivuese, Iam Power ju jep udhëzime. Ju tregon, hap pas hapi, saktësisht se çfarë të bëni dhe si të veproni për këtë.  Ju kurrë nuk do të keni nevojë për një tjetër.

Shumë më e Fuqishme se Mendimi Pozitiv! Librat si Sekreti, Mendoni dhe Pasurohuni dhe Fuqia e Mendimit Pozitiv kanë vendin e tyre. Ligji i tërheqjes, pohimet pozitive dhe shfaqja e bollëkut janë mjete të vlefshme.

“Iam Power” shton grushtin e nevojshëm për të lidhur gjithçka së bashku dhe për të shpërthyer rezultatet tuaja në stratosferë!