Të gjitha kurset

Platforma I am power është platforma më e madhe shqiptare me një varg të gjatë të kurseve të llojllojshme nga master-mendjet më të suksesshëm në botë.

Iam Power me programin më inovativ për mësim Online: Program për mësim elektronik i përdorur për kompanitë Fortune 500 dhe Qeverinë Amerikane. Universitetet kryesore të Botës i Besuan këtij programi dhe e përdorin për Ofrimin e Edukimit Kritik Online. Univerziteti i Floridës, Tony Robins, Universiteti i Michiganit, Social Media Examiner, Yoast, Keap e shumë shumë të tjerë që ofrojnë mësimet e tyre online. Tani kjo është e mundësuar edhe për ju nga Iam Power. Një përvojë e veçantë dhe mahnitëse dhe ju do të jeni studentët e parë që do të përdorni këtë program. Filloni me trajnimet që janë FALAS Shihemi në suksese Mimoza Thaqi

Trajnim 1 vjeçar

LARGONI PLAGËT EMOCIONALE – VLERËSONI VETEN

Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth trajnimit dhe për të rezervuar vendin tuaj >>

Free

TRAJNOHU FALAS NË IAM POWER-PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI,NJË PLATFORMË VETËZHVILLIMI I KËTIJ LLOJI.

I Dashur anëtarë i ri në Iam Power, urime dhe mirë se erdhe!
Jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë e njejtë!

500

NIVELI I-TRAJNIMI BAZË (BRONZË FOUNDATION) QË DO T’JUA NDRYSHOJË JETËN BRËNDA 1 VITI

Ky Kurs është dhurata përfundimtare për njerëzimin. Është rruga më e lehtë, më e drejtpërdrejtë për të përmbushur potencialin tuaj më të madh, dhe një nga kurset më të plota të vetë-përmirësimit të disponueshëm sot. Qasje e Palimituar në mbi 185 trajnime!

800

NIVELI II – TRAJNIMI ME PËRVOJË (SILVER-EXPERIENCED) SUPER STRATEGJI PËR NJË MENDËSI TË FORTË

Më e rëndësishmja në jetën tuaj është aftësia juaj për të komunikuar. Suksesi dhe pasuria e pakufizuar është aq e thjeshtë sa përdorimi i fjalëve të duhura për t'u zbuluar këtu. Këto fjalë funksionojnë si me magji!

1,000

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) SI TË PËRGATITESH PËR NJË TË ARDHME QË SE PARASHIKON ASKUSH

Tani ju filloni krijimin nga ndjesitë e mira.

7 Ligjet e Përgjegjësisë Personale

2,000

NIVELI IV- TRAJNIMI PLATINIUM

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja...

4,000

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja...

350

ÇLIROHU-NGA PROBLEMET ME PARATË PËRGJITHMONË

JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhë masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt!
fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë ... si magji!

29

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO-Zbritje nga 29 euro në 5.8 Euro

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, "çfarë fut në kokë nxjer në realitet çdo ditë." Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i Suksesit në 16 Mësime.

47

TRAJNIM 4-JAVOR PËR HARMONINË NË FAMILJE/zbritje nga 223Euro në 47 Euro

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...
Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.
Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

144

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR

Të jesh sipërmarrës do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm.
Në këtë aktivitet, ju do të zbuloni dhe diskutoni se çfarë e bën një sipërmarrës.
Ju gjithashtu do të filloni të mendoni për dy ide të rëndësishme: rrezikun dhe shpërblimin.

22

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

2 Audio të fuqishme e cila do te ju ndihmoje jashtezakonisht shumë në tejkalimin e situatave finaciare me te cilat perballeni. Jane disa hapa të thjeshtë të cilët nëse i aplikoni do të krijoni jetën e endërrave tuaja.

677

KURS 3-MUJOR PËR TRAJNER MOTIVUES ME VETË-MËSIM

Përveç se do të mësoni sekretet e të folurit në publik, JU DO TË MËSONI DHE
1. Sekretet e orgamizimeve të eventeve të ndryshme dhe seminareve,
2. Sekretet e të folurit në emisione televizive,

3. Sekretet e gjuhës së trupit dhe si të lexoni tjetrin joverbalisht,

4. Sekretet e trajnimit 1 ne 1 dhe si të ndihmoni tjetrin te ndërtojë mendësinë e duhur.

350

SI TË KOMANDONI PARA DHE DASHURI NË JETËN TUAJ

Rritja e vibracioneve tuaja
Bërja e shumave të medha te parave
Shlyerja e të gjithë borxhit
Tërhiqni shpirtin tuaj binjak
Duke shpëtuar marrëdhënien tuaj
Të jesh i lumtur dhe i shëndetshëm
DHE MË SHUMË!
Edhe nëse keni marrë pjesë në seminaret tona ose webinaret, ju premtojmë se kjo është mbi dhe përtej çdo gjëje që keni përjetuar.

97

SI TË FOKUSOHEMI NJË PROJEKT NË KOHË

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Hyrës
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

9.97

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ

"Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten."

47

LIRONI AFTËSITË ENDE TË PADUKSHME TË VETES / VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ

SI TË TËRHIQNI SUKSESIN?
Pse duhet mësuar Vetëbesimi: Sepse kur njeriu gjithmonë dyshon në aftësinë e tij për ta arritur sukses, kështu tërheq dështimin. ☺️

97

TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

6 Orë intenzive, me shumë informacione Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar...Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje. Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet. BONUS do të fitoni: Linqet e Investitorëve në Formatin PDF...mijëra ide biznesi...
Me shumë përzemërsi, Mimoza dhe Avni Thaqi

1,000

TRAJNIMI PËR BIZNES KURS 6-MUJOR ME VETË MËSIM- MATERIAL DIXHITAL

Biznesi Fillestar, STARTUP
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 1-Hyrës
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 2-Mesatar
Trajnimi për Biznes-Seminari Ëndrave 3-Avancuar
Përcaktimi i Qëllimit
Si të fokusoheni në një Projekt në Kohë

97

TRAJNIMI ONLINE “RIKTHIMI I FUQISË SUAJ-IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ ” SEMINAR MOTIVUES

Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •
Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.
Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.
Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.
Mësoni si t’i besoni vetes.
Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.
Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.
Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES
Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.
Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme.
Merrni kontrollin e jetës tuaj.
Lirohuni një herë e Mirë!

37

Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

Përmbajtja:
Java e pare: Dori Taci- Frymemarrja
Java e dyte: Erisa Bujari- Tapping
Java e trete: Nertila Zaranjaku- Meditimi dhe Afirmimet
Java e katert: Marsida Toptani- Ankthi
Java e peste: Mimoza Thaqi- Hape zemren dhe clirohu pergjithmone
Java e gjashtë :Avni Thaqi- Sekretet e nje jete te suksesshme.

« » page 1 / 3