NIVELI V- TRAJNIMI MASTER-1200 Euro Antarësimi 1 Vjeçar

ден74,040.00

Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!! Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të manipulimeve, hipnozave kolektive dhe individuale. Si të mbrohemi nga çdo formë e sugjerimeve në pamje e mirë por me qëllime jo të mira për ju!

Category:

Description

1200 Euro Antarësimi 1 Vjeçar

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER

Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!!

Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të manipulimeve, hipnozave kolektive dhe individuale.

Si të mbrohemi nga çdo formë e sugjerimeve në pamje e mirë por me qëllime jo të mira për ju.

Si të jeni të vetëdishëm se jeni pjesë e një kulti apo të hipnotizuar nga ATA që përdorin këto metoda për të ju mbajtur në Frikë.

Si të kuptoni se aktualisht po përdoren teknikat e gënjeshtrave përmes fjalëve dhe fotografive për larjetruri.

Si të merrni Kontrollin

Si të bëheni lider që mund të mblidhni ndjekës pa mundim.

Si funksionon psikologjia e ndjekësve?

Pjesa 1 -Shpjegon format e funksionimit të Mendjes-“Realitetit- Iluzion”

Pjesa 2 -Shpjegon format e funksionimit të Zemrës-Realitetit të pandryshueshëm

Pjesa 3 -Bën harmonizimin e Mendjes me Zemrën

Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj.

Dhe shumë më tepër. Përgatituni që të mahniteni nga zbulesat mahnitëse në këtë Nivel. Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIVELI V- TRAJNIMI MASTER-1200 Euro Antarësimi 1 Vjeçar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *