MASTERCLASS me Meditime dhe largim të bllokimeve, çdo Muaj me Mimoza Thaqin (29 Euro në Muaj)

ден1,790.00

“Më lejoni t’ju UDHËHEQ se si të largoni sfidat dhe problemet me të cilat përballeni çdo muaj në webinar live në ZOOM!”

Category:

Description

“Më lejoni t’ju UDHËHEQ se si të largoni sfidat dhe problemet me të cilat përballeni çdo muaj në webinar live në ZOOM!”

Lexo më shumë

Mimoza Thaqi, trajnerja juaj për një jetë të lumtur!

Me një përvojë të pasur dhe mbi 15 vjet përkushtim në fushën e mësimdhënies dhe këshillimit, Mimoza Thaqi është udhëheqëse e suksesshme në ndihmën e individëve për të arritur një jetë të lumtur, të shëndetshme dhe të pasur.

Metodat e saj unike janë provuar dhe kanë rezultuar në rritjen e gëzimit, paqes, shëndetit, pasurisë dhe harmonisë në marrëdhëniet. Përmes seminareve të saj të frytshme, ajo ka ndihmuar shumë njerëz të gjejnë një sens më të thellë dhe qëllimin në jetë.

Tani, me Mimoza Thaqi si trajneren tuaj virtual, ju keni mundësinë të udhëhëni në rrugën drejt një jete më të lumtur dhe të pasur. Ajo do t’ju ofrojë udhëzim dhe mbështetje për të zhvilluar potencialin tuaj maksimal dhe për të arritur sukses në çdo sferë të jetës.

Përmes metodave të saj të ndriçuara, Mimoza Thaqi do të bëjë të mundur për ju të përjetoni një transformim pozitiv në përjetimin tuaj të përditshëm. Le t’i hapni dyert për një jete më të begatshme, me më shumë dashuri dhe dritë, duke ndjekur udhëzimet dhe këshillat e trajneres suaj të mrekullueshme, Mimoza Thaqi!

Lexo më shumë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MASTERCLASS me Meditime dhe largim të bllokimeve, çdo Muaj me Mimoza Thaqin (29 Euro në Muaj)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *