Llogaria ime

Në këtë pjesë mund të ndryshoni preferencat e llogarisë suaj, të shikoni kurset ku merrni pjesë si dhe të dhëna të tjera të ndryshme

Trajnimet tona më të kërkuara

Këtu mund të shihni listën e trajnimeve më të populuara në faqen iampower.al

Free

NIVELI 0-FALAS NË IAM POWER-PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI,NJË PLATFORMË VETËZHVILLIMI I KËTIJ LLOJI.

I Dashur anëtarë i ri në Iam Power, urime dhe mirë se erdhe!
Jeta juaj nuk do të jetë asnjëherë e njejtë!

99

NIVELI I-TRAJNIMI BAZË (BRONZË FOUNDATION) QË DO T’JUA NDRYSHOJË JETËN BRËNDA 1 VITI

Ekspoloroni Shërbimet

•Zbuloni qëllimin tuaj të vërtetë në jetë
• Si të arrini çdo qëllim që keni vendosur

399

NIVELI II – TRAJNIMI ME PËRVOJË (SILVER-EXPERIENCED) SUPER STRATEGJI PËR NJË MENDËSI TË FORTË

Pikat kyçe të këtij programi janë:

1. Këtu shfaqen shkaqet e trashëguara që nuk ju lejojnë të lironi aftësitë tuaja për pasurim shpirtëror dhe ​material.

799

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) SI TË PËRGATITESH PËR NJË TË ARDHME ME ËNDËRRA TË REALIZUARA

Do të mësoni si të menaxhoni stresin,vetkontrollin, kohën,do të zbuloni potencialet tuaja të vërteta,aftësite sipërmarrëse dhe të rrisni produktivitetin në profesionin tuaj.

1,499

NIVELI IV- TRAJNIMI PLATINIUM

Pasi të filloni të kuptoni se është një fuqi e madhe, mund të komunikoni me të. Pasi ta kuptoni këtë, mund të krijoni gjithçka që dëshironi në jetën tuaj.

2,499

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER- BËJU MJESHTËR I MENDJES

MJESHTRIMI I FUQISË SUAJ,
PËRDORIMI I MENDIMIT, FUQISË SË MENDIMT PËR TË KRIJUAR JETËN QË DO.

350

ÇLIROHU-NGA PROBLEMET ME PARATË PËRGJITHMONË

JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhë masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt!
fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë ... si magji!

29

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, "çfarë fut në kokë nxjer në realitet çdo ditë." Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i Suksesit në 16 Mësime.

47

TRAJNIM 4-JAVOR PËR HARMONINË NË FAMILJE

Përse mund të të shërbejë ky trajnim?

1. Mësoni kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për rritjen e tyre.

144

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR

Sipërmarrja: Nga Ideja e Biznesit te Veprimi

Si të filloni një biznes dhe krijoni planin për arritje.

9

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

Mënyrat për të eliminuar borxhin dhe për të planifikuar për një të ardhme financiare më të sigurt.

677

KURS 3-MUJOR PËR TRAJNER MOTIVUES ME VETË-MËSIM

Sa është paga e një trajneri për zhvillim personal?
Sipas studimeve të ndryshme, paga e trajnerit të zhvillimit personal mund të jetë diku midis 11,42 dhe 122,79 Euro në Orë
Kjo është një ndryshim prej më shumë se 100 Euro, ka nga ata që marrin edhe 2000euro në Orë ose më shumë. !​
Pse ekziston një ndryshim kaq i madh? A është kjo thjesht për shkak të aftësisë së trajnerëve? Apo është diçka më e thellë?

350

SI TË KOMANDONI PARA DHE DASHURI NË JETËN TUAJ

Rritja e vibracioneve tuaja
Bërja e shumave të medha te parave
Shlyerja e të gjithë borxhit
Tërhiqni shpirtin tuaj binjak
Duke shpëtuar marrëdhënien tuaj
Të jesh i lumtur dhe i shëndetshëm
DHE MË SHUMË!
Edhe nëse keni marrë pjesë në seminaret tona ose webinaret, ju premtojmë se kjo është mbi dhe përtej çdo gjëje që keni përjetuar.

97

SI TË FOKUSOHEMI NJË PROJEKT NË KOHË

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Hyrës
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

9.97

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ

"Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten."

47

LIRONI AFTËSITË ENDE TË PADUKSHME TË VETES / VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ

SI TË TËRHIQNI SUKSESIN?
Pse duhet mësuar Vetëbesimi: Sepse kur njeriu gjithmonë dyshon në aftësinë e tij për ta arritur sukses, kështu tërheq dështimin. ☺️

97

TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

6 Orë intenzive, me shumë informacione Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar...Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje. Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet. BONUS do të fitoni: Linqet e Investitorëve në Formatin PDF...mijëra ide biznesi...
Me shumë përzemërsi, Mimoza dhe Avni Thaqi

963

TRAJNIMI PËR BIZNES KURS 6-MUJOR ME VETË MËSIM- MATERIAL DIXHITAL

Biznesi Fillestar, STARTUP
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 1-Hyrës
Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 2-Mesatar
Trajnimi për Biznes-Seminari Ëndrave 3-Avancuar
Përcaktimi i Qëllimit
Si të fokusoheni në një Projekt në Kohë

97

TRAJNIMI ONLINE “RIKTHIMI I FUQISË SUAJ-IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ ” SEMINAR MOTIVUES

Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •
Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.
Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.
Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.
Mësoni si t’i besoni vetes.
Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.
Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.
Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES
Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.
Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme.
Merrni kontrollin e jetës tuaj.
Lirohuni një herë e Mirë!

37

Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

Përmbajtja:
Java e pare: Dori Taci- Frymemarrja
Java e dyte: Erisa Bujari- Tapping
Java e trete: Nertila Zaranjaku- Meditimi dhe Afirmimet
Java e katert: Marsida Toptani- Ankthi
Java e peste: Mimoza Thaqi- Hape zemren dhe clirohu pergjithmone
Java e gjashtë :Avni Thaqi- Sekretet e nje jete te suksesshme.

« » page 1 / 3