Current Status
Not Enrolled
Price
2499
Get Started
or

KUJDES: NIVELI 5 NUK ËSHTË I PLOTËSUAR KA VETËM DISA MATERIALE ËSHTË NË PËRPUNIM!

Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!!

Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të manipulimeve, hipnozave kolektive dhe individuale.

Si të mbrohemi nga çdo formë e sugjerimeve në pamje e mirë por me qëllime jo të mira për ju!

Si të jeni të vetëdishëm se jeni pjesë e një kulti apo të hipnotizuar nga ATA që përdorin këto metoda për të ju mbajtur në Frikë!

Si të kuptoni se aktualisht po përdoren teknikat e gënjeshtrave përmes fjalëve dhe fotografive për larjetruri?

Si të merrni Kontrollin

Si të bëheni lider që mund të mblidhni ndjekës pa mundim!

Si funksionon psikologjia e ndjekësve?

Pjesa 1 -Shpjegon format e funksionimit të Mendjes-“Realitetit- Iluzion”

Pjesa 2 -Shpjegon format e funksionimit të Zemrës-Realitetit të pandryshueshëm

Pjesa 3 -Bën harmonizimin e Mendjes me Zemrën

Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj!

Dhe shumë më tepër. Përgatituni që të mahniteni nga zbulesat mahnitëse në këtë Nivel. Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN!