Current Status
Not Enrolled
Price
1499
Get Started
or
Kursi
Materials

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja…

Pasi të filloni të kuptoni se është një fuqi e madhe, mund të komunikoni me të. Pasi ta kuptoni këtë, mund të krijoni gjithçka që dëshironi në jetën tuaj.

Çfarë mësoni në Nivelin 4?

“Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!”

“17 Regullat e Arritjes Së Aftësive Financiare, për hapje dhe vazhdim të Biznesit.”

“8 Parimet e Fuqisë në Iam Power”

“Si të flisni në Publik ( Public Speaking) dhe të ju dashurojë publiku!”

“Qëndrimi i Suksesshëm që Asnjëherë nuk dështon.”


 Lexoni çfarë të tjerët thonë për trajnimin e Nivelit 4!

“Pershendetje une quhem Bujar Shala jetoje dhe punoje tash e dhjetë vite ne shtetin e Arkansas ne Shba . Mimozën e kam njohur rastesisht paratetë vitesh, ne ate kohe une isha ne fillimet e mija dhe isha duke u perballë me veshtersi Te shumta dhe me borgje qe nuk ishin Te pakta. “

Nga nje puntor i thjeshte qe pastroja tavolina ne nje restoran ne Shtetin e New York arrita qe te beje disa levizje te nje pas njeshme dhe te ngrihesha ne detyre, tani kam 2 restorane….

Çfarë mësoni në Nivelin 4?

"Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!"

"17 Regullat e Arritjes Së Aftësive Financiare, për hapje dhe vazhdim të Biznesit."

"8 Parimet e Fuqisë në Iam Power"

"Si të flisni në Publik ( Public Speaking) dhe të ju dashurojë publiku!"

"Qëndrimi i Suksesshëm që Asnjëherë nuk dështon."