Current Status
Not Enrolled
Price
99
Get Started
or
Kursi
Materials

Të përmirësohesh do të thotë të ndryshosh,të jesh i përsosur do të thotë të ndryshosh shpesh” Winston Churchill

Mirë se vini!

Faleminderit që keni zgjedhur të përdorni Iam Power.al dhe shërbimet tona. Ne do t’i referohemi si “Shërbime“.

Unë jam Mimoza Thaqi, mentore e mrekullive dhe sipërmarrëse ! Kam një pyetje për ju ! A mund të përdorni një mrekulli, nuk po flas për një mrekulli të vogël, si që është te fitosh një llotari prej 500 dollar. Une flas për rikthimin e partnerit dhe si të bëheni të pasur. Të gjeni LUMTURINË, DASHURINË,  SHËNDET TË PËRSOSUR ose gjithçka tjetër që ju dëshironi. Ka një paralajmërim se atë që do t’ju them do të ndryshojë jetën tuaj përgjithmonë.

“Si mund ta ndryshoj jetën time?”

Ekspoloroni Shërbimet

•Zbuloni qëllimin tuaj të vërtetë në jetë
• Si të arrini çdo qëllim që keni vendosur
• Si të zhvilloni një personalitet më tërheqës dhe karizmatik
• Mësoni cilësite e një Lideri të Suksesshëm
• Fitoni një qëndrim pozitiv mendor për jetën tuaj
• Tërhiqni mundësi të reja
• Zhvilloni entuziazmin
• Mësoni përmes vështirësive
• Nxisni vizionin dhe imagjinatën krijuese
• Ruani shëndetin


Çfarë ka në Iam Power-Premium? Zbuloni Qëllimin Tuaj Jetësor! 

 • Qasje e Palimituar në mbi 380 trajnime motivuese
 • Sekretet e pasurimit, komunikimit, marketingut. 
 • Zbuloni mënyrën që ju ndihmon vetëdijen e dështimit ta shëndroni në Vetëdije të Fitores.

Këtu është zgjidhja e Problemeve tuaja!

 • Do të dashuroni mënyrën si ndiheni
 • Do të urreni veten pse nuk filluat tani
 • Do të zbuloni mrekullinë e 8 Botërore
 • Do të shëndroni çdo humbje në fitim
 • Do të ndiheni mirë tani

Mësim nga çdo vend i botës, mëso nga Shtëpia!

 • Mëso duke udhëtuar ( Dëgjo Audiot)
 • Mëso Nga Shtëpia ( Printo Ushtrimet)
 • Dëgjo Fjalë Fuqizuese ( Sapo Zgjohesh)
 • Meditim Udhërëfyes ( Para Gjumit)
 • Apliko çfarë mësove ( Në familje dhe Punë)

“Një fitimtar asnjëherë nuk dorëzohet dhe një frikacak asnjëherë nuk fiton!”

 • Fillo në Iam Power Premium!
 • Praktiko ushtrimet mentale për pasurim
 • Largo frikësimet që të ndalojnë
 • Beso në Veten Tënde 
 • Krijo Jetën Që Do