Trajnim Individual

Nëse deri më sot asgjë nuk ju ka ndihmuar nga librat që keni lexuar, ose trajnimet që keni ndjekur ndoshta është koha të bëni trajnim individual me një nga trajnerët tonë motivues.
Njihu me ta!


Njihu me trajnerët

Selekto trajnerin që të përshtatet ty dhe lexo më shumë për të

Mimoza Thaqi

CEO

Specialiste në:

Fillim në biznes, mirëmbajta e biznesit, harmoni familjare dhe bashkëshortërore, vendimi dhe arritja e qëllimeve, meditime dhe afirmime, vetëzhvillim dhe paqe shpirtërore

Avni Thaqi

co-founder/ceo

Specialist në

Vetë-organizim, fillim në biznes, mirëmbajtja e biznesit, harmoni familjare dhe bashkëshortërore, vendimi dhe arritja e qëllimeve,
perfeksionim në komunikim verbal dhe në gjuhën e trupit, zhvillim i një personaliteti të këndshëm.

Nertila Zaranjaku

trajnere

Specialiste në:

Largim të bllokimeve emocionale dhe depresionit. Manifestim dhe realizim i dëshirave, afirmime, ligji i tërheqjes dhe meditim.

Marsida Toptani

TRAJNERE

Specialiste në:

Finance dhe kontabilitet, këshilla për jetën dhe biznesin, trajnim marketingu dhe shitje, tejkalimi i problematikave të ankthit bazuar ne pervoje personale te sherimit.

Erisa Bujari

TRAJNERE

Specialiste në:

Psikologji klinike, shërim i shqetësimeve psikologjike, motivim, afirmime, teknikë lirimesh emocionale dhe fillim në biznes.

Dori Taçi

Trajnere

Specialiste në

Harmoni familjare dhe bashkëshortërore, teknika Tapping dhe teknika TLS, ushtrim të frymëmarrjes, tejkalimi i problematikave të ankthit, stresit, panikut dhe fobive.