Trajnim individual me
Marsida Toptanin

Fillo me Marsidën

Specialiste në

Financë dhe kontabilitet, këshilla për jetën dhe biznesin, trajnim marketingu dhe shitje, tejkalimi i problematikave të ankthit bazuar ne pervoje personale te sherimit.

Shërbimet që ofrohen

Çfarë mund të prisni nga një seancë individuale?

Pasioni im më i madh është të ndihmoj njerëzit të shërojnë mendjet dhe marrëdheniet e tyre,të jetojnë
një jetë pozitive e të lumtur mendërisht.Me këtë synim të qartë në mendje unë u bëra pjesë e Akademisë së
Suksesit Iam Power në fillim te vitit 2015.

Fillimisht si nxënëse duke trajnuar vetveten intensivisht në platformën online dhe njëkohësisht ndoqa me
përpikmëri të gjitha seminaret dhe eventet që Iam Power ka organizuar ndër vite në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
Pasi fitova transformimin e kërkuar, unë jam pjesë e skuadrës Iam Power dhe promovoj prej 7 vitesh Misionin dhe Filozofine
e Suksesit Iam Power.

Misioni im

Qellimi im është që njerëzit të ndergjëgjsohen për fuqitë dhe potencialet e pa-shfrytëzuara që ata kanë dhe se mund të
jenë, kenë dhe bëhen gjithçka duan.
Motoja ime është se gjithçkaje duhet t’i përgjigjesh me punë. Kur ti punon, gjithçka rregullohet. Fati është në anën e
atij që punon dhe ka qëndrim pozitiv mendor për jetën.

E juaja,

 

Na dërgoni mesazh

Na thirni

+38976256899

Na shkruani

mimoza@iampower.al

Selia

Tetovë, RVM 1000