Trajnim individual me
Avni Thaqin

Fillo me Avniun

Specialist në

Vetë-organizim, fillim në biznes, mirëmbajtja e biznesit, harmoni familjare dhe bashkëshortërore, vendimi dhe arritja e qëllimeve,
perfeksionim në komunikim verbal dhe në gjuhën e trupit, zhvillim i një personaliteti të këndshëm.

Shërbimet që ofrohen

Çfarë mund të prisni nga një seancë individuale?

Seancat me mua janë intenzive.Pikë për pike do të ju tregoj se çfarë mund të përmirsoni në karakterin tuaj që të arrini të keni
sukses në të gjitha aspektet e jetës. Do ju jap këshilla se si të kontrolloni mënyrën se si paraqiteni para kësaj bote dhe
si të keni më shumë vetbesim kur ju përballeni me situata të vështira.
Prej mua mund të prisni seanca të rrepta në aspektin e diciplinës dhe vazhdueshmërisë, në mënyrë që të riprogramoni karakterin që
keni formuar gjatë gjithë jetës suaj. Gjithçka do ndryshojë dhe të afërmit tuaj do të mahniten nga zhvillimi që keni arritur për 6 muaj,
e cila është kohë relativisht e shkurtër.

Misioni im

Të ndihmoj njerëzit të bëhen liderë të respektueshëm në jetën dhe biznesin e tyre duke ndjekur hapat intenziv që shpesh-herë ju nxjerrin
nga zona komfore. Për të zhvilluar një personalitet të këndshëm duhet të tejkaloni dhe të anashkaloni shumë shprehi dhe limitime që keni
zhvilluar gjatë gjithë jetës suaj.

 

Shihemi në sukses,

Na dërgoni mesazh

Na thirni

+38976256899

Na shkruani

mimoza@iampower.al

Selia

Tetovë, RVM 1000