Current Status
Not Enrolled
Price
29
Get Started
or

“Më lejoni t’ju UDHËHEQ se si të largoni sfidat dhe problemet me të cilat përballeni çdo muaj në webinar live në ZOOM!”

Mimoza Thaqi, trajnerja juaj për një jetë të lumtur!

Me një përvojë të pasur dhe mbi 15 vjet përkushtim në fushën e mësimdhënies dhe këshillimit, Mimoza Thaqi është udhëheqëse e suksesshme në ndihmën e individëve për të arritur një jetë të lumtur, të shëndetshme dhe të pasur.

Metodat e saj unike janë provuar dhe kanë rezultuar në rritjen e gëzimit, paqes, shëndetit, pasurisë dhe harmonisë në marrëdhëniet. Përmes seminareve të saj të frytshme, ajo ka ndihmuar shumë njerëz të gjejnë një sens më të thellë dhe qëllimin në jetë.

Tani, me Mimoza Thaqi si trajneren tuaj virtual, ju keni mundësinë të udhëhëni në rrugën drejt një jete më të lumtur dhe të pasur. Ajo do t’ju ofrojë udhëzim dhe mbështetje për të zhvilluar potencialin tuaj maksimal dhe për të arritur sukses në çdo sferë të jetës.

Përmes metodave të saj të ndriçuara, Mimoza Thaqi do të bëjë të mundur për ju të përjetoni një transformim pozitiv në përjetimin tuaj të përditshëm. Le t’i hapni dyert për një jete më të begatshme, me më shumë dashuri dhe dritë, duke ndjekur udhëzimet dhe këshillat e trajneres suaj të mrekullueshme, Mimoza Thaqi!

JA SE ÇFARË DO TË PËRFITONI ME ABONIMIN TUAJ MUJOR:

Për 29 Euro në Muaj

“MASTERCLASS ME Mimoza Thaqin”

Çdo muaj, përgatitu për një përvojë të jashtëzakonshme dhe frymëzuese në sesionin LIVE me Mimoza Thaqin! Përjeto një rrugëtim të ri shpirtëror dhe zbulo sekretet e fundit që do të ndryshojnë mënyrën sesi shikon dhe përjetojnë jetën.

Në këto sesione të rregullta LIVE, Mimoza Thaqi do të ndajë me ju njohuritë e saj më të fundit në fushën e rritjes personale dhe shpirtërore. Në mënyrë interaktive, do të mësosh se si të dilni mbi errësirën dhe të qëndroni aty me një perspektivë të re dhe energji të përmirësuar.

MEDITIM PËR LARGIM TË ENERGJIVE NEGATIVE

Mimoza do të udhëheqë në sesione meditative dhe pastrojë energjinë tuaj për të lehtësuar manifestimin e dëshirave të tua. Nëpërmjet teknikave dhe udhëzimeve të saj, do të kuptoni se si të përmirësoni lidhjen tuaj me veten dhe botën që të rrethon.

Përvoja e stërvitjes shpirtërore do të jetë jo vetëm e frymëzueshme, por edhe argëtuese. Bëhu pjesë e këtij udhëtimi të veçantë ku rritja personale bëhet një aventurë e vazhdueshme. Mos e humb këtë mundësi për të eksploruar dimensione të reja të jetës dhe për të bërë hapat e parë drejt një ekzistence më të pasur dhe më të qetë shpirtërore.

PYETJE TË DREJTPËRDREJTA PËR SFIDAT TUAJA PERSONALE

Përballeni me sfidat tuaja në një mënyrë të re dhe frymëzuese me programin e ri mujor me Mimoza Thaqin.

Me pyetje të drejtpërdrejta për sfidat tuaja personale, Mimoza Thaqi do t’ju ndihmojë të identifikoni dhe të kuptoni më mirë pengesat që mund të keni përballuar. Duke u përqëndruar në zgjidhjet dhe strategjitë e personalizuara, do të ndiheni më të përgatitur për të arritur sukses dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës suaj.

RISHIKIMET FALAS, SHIKO NË ÇDO KOHË!

Ky program është një udhëzim për rritjen personale dhe zhvillimin e vetëvlerësimit. Bashkë me Mimoza Thaqin, do të tërhiqni një rrugëtim që ju lejon të kuptoni më mirë veten tuaj dhe të gjeni paqe, kënaqësi dhe sukses në çdo aspekt të jetës suaj.

Mos harroni, rritja personale nuk ka kufij! Zgjero perspektivën tënde dhe përmirësohu në çdo mënyrë me udhëzimin dhe ndihmën e Mimoza Thaqit. Tani është koha për të hapur kapituj të rei të lumturisë dhe suksesit!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *