Current Status
Not Enrolled
Price
299
Get Started
or
Kursi
Materials

UDHËTIMI I SHPIRTIT, FUNDJAVË MEDITIMI, QETËSIE, RELAKSI DHE ARGËTIMI

“ËSHTË DITA E PARË E PJESËS TJETËR TË JETËS SUAJ”

 • Ju kujdeseni për të gjithë, po për veten kur dhe ku?
 • Sa shumë kërkon shpirti juaj që ta dëgjoni.
 • Sa shumë do Zoti të ju ndihmojë.
 • Sa shumë kërkon zemra juaj që të largoni errësirën?
 • Sa shumë i jepni rëndësi trupit e shpirtin e keni harruar.
 • Zoti është Real dhe pret ta takoni.
 • Ëngjujt janë Real dhe presin të ju ndihmojnë.
 • Errësira është e pafuqishme kur ju rezatoni dritën tuaj.
 • Të gjithë qeniet njerëzore kanë probleme pa marrë parasysh kush jeni.
 • Por duhet të mësoni dhe të lidheni me Zotin që të keni ndihmën e tij në këtë rrugëtim jetosor dhe shpirtëror.
 • Shëroni së pari gjendjen Shpirtërore që të shëroni trupin dhe financat në jetën tuaj.

Lexo më shumë:

Në Seminar do të flitet për:

 1. Fillimi i udhëtimit të shpirtit tuaj, sqarime dhe përforcime të besimit në veten tuaj
 2. Cila është fuqia juaj dhe pse kjo  nuk përdoret nga ju.
 3. Njohja me veten tuaj të lartë, dhe energjitë pozitve të dritës.
 4. Përdorimi i fuqisë suaj për të pastruar dimensionet energjetike të padukshme që bllokojnë rrjedhen e lumturisë, shëndetit dhe pasurisë në jetën tuaj.
 5. Pregaditje për meditimin e shërimit energjetik nga sëmundjet fizike, nga sfidat financiare dhe nga konfliketet me njerëzit tjerë.
 6. Meditime të shërimit energjetik, për çlirim nga traumat, zhgënjimet, tradhtitë, stresi, ankthi, depresioni dhe çdo dukuri negative që ndalon depërtimin e dritës suaj.
 7. Ushtrim mental për largimin e ankthit.
 8. Meditim për largimin e Egos
 9. Meditim për krijim të bollëkut financiar.
 10. Ushtrim mental për largimin e depresionit
 11. Si të përdorni fuqinë tuaj që rrjedha e parave të vazhdoj në pjesën tjetër të jetës tuaj.

3 Responses

 1. Meditim, relaksim, energji te pastert, dashuri ,jam me fat se jam pjese e Iampower.
  Ishin 3 dite te mrekullushme dhe te paharrushme .Faleminderit Mimoza dhe Avni Thaci .

 2. Faleminderit Mimoza dhe Avni Thaqi për këtë seminar të mrekullueshëm ju jam mirënjohëse dhe falenderuese pa fund 🙏🏻👑👑👑 një seminar me energji të pastër shpirtërish e kam përjetu me knaqsi të madhe🙏🏻👑👑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *