UDHËTIMI I SHPIRTIT, FUNDJAVË MEDITIMI, QETËSIE, RELAKSI DHE ARGËTIMI

DATA: 23/24/25 SHKURT

ÇMIMI I REATRITIT EARLY BIRD ME ZBRITJE DERI MË DATË 10 SHKURT: 150 EURO

ÇMIMI NORMAL PAS DATËS 15 SHKURT: 300 EURO

ÇMIMI I HOTELIT: 57 Euro në Person HB ( në dhomë double ose triple) për 1 natë mengjesi, darka, spa dhe parkimi i përfshirë
47 Euro në Person BB ( në dhomë double ose triple) për 1 natë mengjesi,spa dhe parkimi i përfshirë
Na kontaktoni për më shumë informacione në tel:+38975305999

Nëse keni ndonjë pyetje ose për të rezervuar vendin tuaj personalisht, na shkruani në viber ose whatsApp zyrën time në +38975305999 ose +38976432315.

Ose plotësoni formularin dhe ekipi im do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur!

"ËSHTË DITA E PARË E PJESËS TJETËR TË JETËS SUAJ"

 • Ju kujdeseni për të gjithë, po për veten kur dhe ku?
 • Sa shumë kërkon shpirti juaj që ta dëgjoni.
 • Sa shumë do Zoti të ju ndihmojë.
 • Sa shumë kërkon zemra juaj që të largoni errësirën?
 • Sa shumë i jepni rëndësi trupit e shpirtin e keni harruar.
 • Zoti është Real dhe pret ta takoni.
 • Ëngjujt janë Real dhe presin të ju ndihmojnë.
 • Errësira është e pafuqishme kur ju rezatoni dritën tuaj.
 • Të gjithë qeniet njerëzore kanë probleme pa marrë parasysh kush jeni.
 • Por duhet të mësoni dhe të lidheni me Zotin që të keni ndihmën e tij në këtë rrugëtim jetosor dhe shpirtëror.
 • Shëroni së pari gjendjen Shpirtërore që të shëroni trupin dhe financat në jetën tuaj.

Gjithnjë duke u nisur nga vetja ju drejtohem juve, vitin e kaluar kisha dhënë shumë mund mental dhe fizik për të mirën e të gjithëve por në këtë udhëtim shumë pak i kisha dhënë vetes hapësirë, qetësi, meditim apo mirësi.

Kur jep shumë pret edhe nga të tjerët shumë por të tjerët të japin aq sa i jep ti vetes.

Kur vërejta se çdo gjë ishte e tepërt nga përbuzja dhe mosvlerësimi i të tjerëve, dhe kur pash se ishte mbushur kupa më duhej të vendos diçka, sepse çdo gjë u bë e padurueshme. 

Duke ditur se edhe në aspektin shpirtëror po ndyshon Planeti në Frekuenca më të larta më dukej se frekuencat tokësore nuk më lejonin të ngritesha.

Këto dy vite nuk kanë qenë të lehta për familjen tonë, investimin miliona Eurosh na e mbyllën sepse në shtetin ku jetojmë është e ndaluar të shesësh ujë të pastër dhe e lejuar të shantazhohesh dhe kërcënohesh nga “pushtetmbajtsit” ato të cilët nëse nuk ndryshojnë për të mirë ose do të vdesin ose do të vuajnë shumë.

Këtë nuk e them unë por shumë mësues shpirtëror nga të cilët mësoj.

Prandaj e pashë si domosdoshmëri se unë duhet të bëj diçka me veten. Dhe i thash Avniut mua më duhet të ik, më duhet të arratisem diku ku do të jem vetëm me veten dhe askënd tjetër.

Nga mësuesit shpirtëror që mësoj kisha blerë shumë trajnime por nuk kisha gjetur kohë ti dëgjoj.

Avniu më tha kudo që të shkojsh do të dërgoj vetëm qetësohu dhe rimbushu në energji.

Dhe ashtu ndodhi… u arratisa për 14 ditë…

Dhe sot që shkruaj këto fjalë është dita e shtatë, unë jam vetëm në një shtëpi të vogël afër detit, kam laptopin, kindle, dhe telefonin. Vendos dëgjueset në vesh dhe dal ec rreth detit, vetëm, por për çudi nuk ndihem aspak vetëm ajo që më çudit është se unë këto ditë kujdesin e vetëm që kam është vetja ime, unë duhet të bëj ushqim vetëm për veten, të pastroj vetëm për veten, të laj rrobat vetëm për veten, të mendoj çtë bëj vetëm për veten, sa liri, kur kam ndjere veten kështu asnjëherë sepse kur bën fëmijë ti nuk je vetëm kurrë. 

Dhe si nënë si grua ti ke obligime pafund, te gjitha i bën për fëmijët dhe ata të përbuzin më në fund, pse sepse ti skujdesesh për veten dhe ato janë pasqyrë e brendesisë tënde. TI skujdesesh për takimin me Zotin as ëngjujt që të të udhëzojnë se çfarë të bësh e pret shpirtërat në trup njeriu të sillen ndryshe me ty , kushdo qofshin ato, nëse ti lexon unë kam akoma për të shkruar unë po shkruaj librin e dytë… duke shkruar përmbajtjen e retreatit në Golem të Durrësit.

 

Pra duke ecur u ulja të pija kafe ne hotelet shumë të bukura që janë ndërrtuar, dhe një ditë pas disa ditëve që më duhej të bie në vete nga lodhja e tepërt mentale, fizike dhe shpirtërore unë pyeta kamarieren a ka ky hotel sallë konferencash, ajo më tha po dhe e thiri menaxherin. E shikova sallën ishte spektakolare, e shikova lobin ishte mbretëror, e shikova SPA ishte një luks i papërshkruar. DHe aty unë vendosa se ky është Hoteli i Retreatit të ardhëshëm. 

Ngjante shumë me rrugëtimin e shpirtit tonë dhe quhej EPIDAMN DHE KUPTIMI I EMRIT TE HOTELIT ISHTE EMRI I VJETËR I DURRËSIT por  edhe diçka e karakterizonte Suksesi dhe qëndrueshmëria janë dy fjalë që ju përshkruajnë më së miri. Vendosja e vetes synime dhe dhënia e gjithçkaje që keni për t’i arritur ato është një dukuri normale.

Dhe ja që vendosa të takohemi në Durrës këtë rradhë. Ku do të ju tregoj çfarë më ndihmoi të takoj Zotin, si luftova me errësirën, si kalova deri te dimenzioni i 9 si gjeta çelësat e shpirtit dhe si rigjenerova THE SPIRIT, dhe cilat dhurata mi dha Zoti.

Tani përsëri do të dal të ec, të meditoj dhe më vonë do të vazhdoj të shkruaj, më duhet të takoj edhe një herë menaxherin e hotelit që të bëj marrëveshje me të.

Dhe pas takimit m menaxherin, u mirekuptuam per eventin, per darkën pas semianrit ai me tha se ka edhe muzike ku ne mund te argetohemi pafund ashtu sic ne dijme, ashtu sic anetaret e Iam Power jane, janë yje, jane luftëtarë të dritës janë energji e pastër e Zotit janë shpirtëra të fuqishëm që erdhën të ndihmojnët njerëzimin në ngritjen në frekuencat e Zotit. Ju nuk e dini sa shume ju dua, ju nuk e dini se sa shumë Zoti ju do, ju nuk e dini sepse jeni shumë të mirë dhe shumë të përulur para mirësisë së Zotit ju keni harruar kush jeni, ju keni harruar se Zoti ju do, unë ju lutem dhe ju them Zoti ju do shumë dhe ai pret që ju të merrni atë që merritoni por ju duhet të lejoni këtë mrekulli të ndodh në jetën tuaj. 

Zoti do qe ju te jeni të lumtur, të shkëlqeni dritën e shpirtit tuaj, të riparoni frymën the Spirit, të përfdorni mendjen tuaj për të krijuar gjithçka që ju doni.

Pasi dola nga hoteli ku do të bëhet retreati ku kishte shumë njerëz, dhe ku menaxheri ishte shumë mirëkuptues unë vazhdova të ec dhe të dëgjoj mësimet që i kisha blerë dhe nuk kisha patur kohë ti dëgjoj. Dhe kur i dëgjoja qaja sepse vërtet kisha harruar veten.

Po ne njerëz të mirë që jemi harrojmë veten, japim shumë për të tjerët duam të gjithë ti shohim mirë, duam të gjithë ti shohim si ndriçojnë sepse yjet duhet të ndriçojnë dhe jo të akullnojnë dritën e tyre.

Dhe sapo kthehesh ne realitet shikon sa shpirtëra i dhanë fund udhetimit në këtë botë sepse kurrë  se kuptuan rendesine e ngritjes në energji, besimit në Zot… Edhe pse bëra unfollow shumë portale që ndajnë errësirrën përsëri fb më sugjeron lajme kush kënd vrau dhe kush si vdiq…

Asnjëri nga ne nuk e di si do të vdes, kur do të vdes dhe ku. Por ajo që duhet të dijmë është si të jetojmë të qetë dhe të krijojmë një botë më të mirë. 

SI të krijojmë botën më të mirë kur ne nuk jemi të mirë me veten, kur vazhdimisht e akuzojmë nga akuzat që kemi marrë në jetë, si ti largojmë akuzimet dhe bile nga njerëzit më të dashur për ne, si kur ne i ndihmuam dhe ato na ktheyn shqelmin, si kur ne ju dhamë më të mirën e shpirtit tonë e ato na keqkuptuan.

Si është e mundur që njerëzit të jenë kaq të paskrupullt, çfarë i ushqen këta njerëz që ti i ushqeve me dashuri e ata ta kthyen me urrejtje?

Ata ushqehen nga demonë që i përkasin errësirrës dhe nuk lejojnë dot që drita jonë të shkëlqejë.

Prandaj është esenciale që ne të mbrojmë njëri tjetrin, të mbrojmë veten nga këta demonë të errësirës, sa më shumë që ne të shkëlqejmë aq më shumë ato do të zhduken.

KUSH DUHET TË MERR PJESË NË KËTË RETREAT:

 1. Personat që vazhdimisht janë të shqetësuar për të kaluarën dhe të ardhmen. 
 2. Personat që ndihen konfuz gjatë pjesës më të madhe të kohës dhe nuk janë në gjendje të bëjnë diçka?
 3. Personatë që gjejnë veten të frikësuar pa ndonjë arsye të dukshme dhe thjesht nuk munden ta largojnë atë ndjenjë, pavarësisht se çfarë kanë provuar?
 4. Personat që ndihen sikur diçka është mbi to dhe i shtyp, Këtë e përkufizojnë si depresion por  kjo ka një përkufizim tjetër që do ta mësoni në këtë retreat dhe do të hiqni qafe këtë dukuri.
 5. Personat në ankth dhe panik atak duhet të dijnë se kush shkakton këtë gjendje tek ata dhe ta largojnë me mësimet e duhura në këtë retreat.

KJO MUND TË JU DUKET E PAMUNDUR SEPSE KENI PROVUAR GJITHÇKA DHE JENI NË TË NJËJTËN GJENDJE.

Por unë ju premtoj se shume nga ju pas këtij retreti do të ju duket se një barrë e madhe u largua nga ju dhe sikur ju qartësuan sytë dhe veshët të shikoni jetën nga një këndvështrim pozitiv. 

Të dashur pa larguar energjitë e erësirës nga aspekti juaj i jashtëm asgjë nuk ndryshon në botën tuaj. 

Sëmundja së pari është krijuar nga energjitë negative që keni vuajtur pjesën më të madhe të kohës, varfëria është gjithashtu efekt i këtyre energjive për të cilat do të flas në këtë retreat. 

Dhe nëse e ndjeni veten se ju duhen këto ndihma energjetike dhe këto informacione të thjeshta dhe të lehta për tu mësuar na kontaktoni.

Bëjeni paqen e brendshme një prioritet. Kur ju jeni mirë me veten tuaj gjithë rethanat e jashme punojnë në favorin tuaj.

man, pray, sit-1350599.jpg

Nëse keni ndonjë pyetje ose për të rezervuar vendin tuaj personalisht, na shkruani në viber ose whatsApp zyrën time në +38975305999 ose +38976432315.

Ose plotësoni formularin dhe ekipi im do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur!

Për efekt të plotë të pastrimit nga energjitë negative, rekomandohet që të merrni pjesë të 3 ditët, sepse programi është i disajnuar të zgjasë 3 ditë.

Dhe nga dita e parë ju merrni instrukcionet e duhura se si të veproni me veten gjatë këtyre ditëve të relaksimit, rigjenerimit dhe argëtimit të trupit dhe shpirtit tuaj.

Ju mirëpres me shume përzemërsi dhe dashuri

Mimoza Thaqi

DITA 1

E Premte 23 Shkurt

Check in Hotel: 14:00-15:00

Ora 17:00: Takohemi te Lobi i Hotel Epidamn White Golem

Ora 17:30 deri në perendim të Diellit

Plazh për ushtrime mentale, meditime dhe njohje me njëri tjetrin.

Meditimi: Fillimi i Pastrimit të rrugës suaj nga energjitë negative.

Ushtrimi: Fuqia e vëzhgimit , dhe dëgjimit-fizik dhe shpirtëror, si të shikojmë dhe dëgjojmë veten tonë të lartë, si të marrim udhëzimet e duhura.

 

DITA 2

E Shtunë 24 Shkurt

Ora: 07:00 -08:00 Meditimi i mëngjesit:

Seminari: 11:00-18:00

Ora 10:30: Regjistrim për Semianar Kati 1 Hotel Epidamn White Golem ( Salla e semianrit)

Ora 11:00 Filllon Seminari.

Në Seminar do të flitet për:

 1. Fillimi i udhëtimit të shpirtit tuaj, sqarime dhe përforcime të besimit në veten tuaj
 2. Cila është fuqia juaj dhe pse kjo  nuk përdoret nga ju.
 3. Njohja me veten tuaj të lartë, dhe energjitë pozitve të dritës.
 4. Përdorimi i fuqisë suaj për të pastruar dimensionet energjetike të padukshme që bllokojnë rrjedhen e lumturisë, shëndetit dhe pasurisë në jetën tuaj.
 5. Pregaditje për meditimin e shërimit energjetik nga sëmundjet fizike, nga sfidat financiare dhe nga konfliketet me njerëzit tjerë.
 6. Meditime të shërimit energjetik, për çlirim nga traumat, zhgënjimet, tradhtitë, stresi, ankthi, depresioni dhe çdo dukuri negative që ndalon depërtimin e dritës suaj.
 7. Ushtrim mental për largimin e ankthit.
 8. Meditim për largimin e Egos
 9. Meditim për krijim të bollëkut financiar.
 10. Ushtrim mental për largimin e depresionit
 11. Si të përdorni fuqinë tuaj që rrjedha e parave të vazhdoj në pjesën tjetër të jetës tuaj.

DITA 3

E Diel 25 Shkurt

Ora: 07:00-08:00 Ushtrime dhe Meditimi i Mëngjesit

Ora: 8:00-9:30: Mëngjesi 

Ora: 9:30-10:00 Chek out nga dhomat e Hotelit.

Ora: 10:00-13:00 SPA -Hotel Epidamn White Golem (falas për personat që qëndrojnë në Hotel, ndërsa 30 Euro hyrja për të tjerët) kjo është alternative kush don mund të shijojë SPA e mrekullueshme të Hotelit.

Ora 13:30-16:00 Plazh- Meditime, Ushtrime dhe ecje.

Ushtrimi-meditimi: Krijimi i mbrojtjësit energjetik nga sulmet negative, si nga etnitetet negative ashtu edhe nga njerëzit negativ.

Me këtë mbrojtës energjetik Udhëtimi i Shpirtit përfundon. Dhe ju jeni gati të përdorni fuqinë e shpirtit tuaj dhe të ndriçoni dritën tuaj.

Ora 16:00: Përfundon Retreati.

 

10 Responses

 1. Aty ku ti me drejton e di që është rruga e duhur e kisha një ndjenjë sot si të perzier dhe quditërisht sa herë që ti hesht e ndjej se po krijon diçka .Të them përseri edhe si kur mali të bëhet hi dhe hiri mal përseri Unë e kam marr një vendim të jesh mesuesja ime në çdo drejtim dhe këtë e thotë shpirti .

 2. E Dashur MIRESI MIMOZA qe erdhe telk un ,si nje flllad Ii lehte i ngrohte ne ditet me stuhi, si nje flllad I ftohte ne ditet e ftota.ku zemra ne te dyja situatat kerkonte qetesi. SHPIRTI donte te iknga un nuk dija cfar po ndothte.ERDHE TEK UN lehte ashtu sic ben gjithmon po me forcen e madhe.!!!!! Me ke mesuar te them Nuk ka dot pos teje ti je nje dhe nje I vetem .E un e THEM KETE PR TY NUK KA MIRESI ME TE MADHE…JE NJE DHE NJE E VETME TE DUA SHMM LUTEM TE TAKOJ ME PPERULJE ME MIRESI MARCELA

 3. E Dashur MIRESI MIMOZA qe erdhe telk un ,si nje flllad Ii lehte i ngrohte ne ditet me stuhi, si nje flllad I ftohte ne ditet e ngrohtaku zemra ne te dyja situatat kerkonte qetesi. SHPIRTI donte te iknga un nuk dija cfar po ndothte.ERDHE TEK UN lehte ashtu sic ben gjithmon po me forcen e madhe.!!!!! Me ke mesuar te them Nuk ka zot pos teje ti je nje dhe nje I vetem .E un e THEM KETE PR TY NUK KA MIRESI ME TE MADHE…JE NJE DHE NJE E VETME TE DUA SHMM LUTEM TE TAKOJ ME PPERULJE ME MIRESI MARCELA

 4. me pa dyshim edashur palexuar vendosa se edi qe un me ty ndejehem shum esigurt dhe perbushur dhe te jam shum mirnjohse se un para se te gjet ty kam lutur Zotin gjdo nat oZot me drejto dhe udhzo ne rug te drejt dhe te hajrit kjo per mua ishte rruga qe un kerkoja

 5. E dashur shpresa ime me emrin Mimoza! Un kam qare tani qe kam lexuar kete shkrim tendin. Imagjino si mund te ndihem nese te degjoj nga afer teksa flet aq bukur qe I tregon gjerat aq me dashuri qe ju jep froc shum e shum njerezve qe jan te mbyllur ne jete! Ndihem shum e lumtur qe ne ate moment te veshtire timin mu shfaq emri juaj dhe figura juaj qe un te ju njihja e te degjoja e lexoja cdo gje qe ti ke then e ke shkruar. Te qeteson shpirtin. You are special!! ❤️

 6. Jam e lumtur qe je pjes e rrugetimit tim ,sepse lufta me erresiren me ka munduar per shume koh ,dhe vetem me mesimet dhe keshillat e tua fillova te fitoja betejat nje nga nje ,..te dua dhe Ti do ngelesh femer ne histori ,sepse mesuesa ka plot ,por mjeshtra jane pak ..te dua deri ne perjetesi 🌞🫶🙏

 7. E nderuara Miresia e jetës sime të re, Mimoza!
  Nuk ka shprehje,dhe fjalë as ne libër, dhe as në një fjalor të të shkruaj se si ndihem !
  Me vite të ndjekja pas, si ni hije e zbehte dhe e ventitur e lodhur nga jeta , qe edhe rreze t e diellit filluan të mos nxehnin.
  Kur fillova te ndjek dhe të jem sa më afer teje në realitet ,q’do gje ndryshoj për të mirë.
  Asaj hijes time të venitur qe te ndjekte pas , e ngrohe me rrezet e tua dhe e ushqeve me dijen, dhe fuqin tende duke me bere të shendrris, dhe të zgjohem nga venitja e jetës sime , duke me treguar rrugen e udhekryqit tim, dhe duke na mbrojtur si një Engjulli mbrojtës nga djajt ,dhe demonet që e kanë kapluar botën .
  Me mesove si ta shoh botën me syrin e trete sepse kisha shiquar vetëm me dy sy të verbuar!
  Me mesove si të marr frym,
  Me mesove se egziston edhe një univerz, që ne jetojm ne të po nuk e shohim dhe se ndiejme,sepse nuk dim asgjë.
  Me mesove se si ta dua Zotin dhe si ta falënderoj atë, që askush nuk ma kishte mësuar, qoftë, edhe ata qe faleshin dhe luteshin ter diten.
  Me mesove ta dua vehten , që gjithemon kisha dashur të tjeret, duke harruar vehten dhe shpirtin tim, ( për të cilën i kerkoj falje).
  Me mesove shumë gjera qe si kisha mesuar nga askush dhe askund, edhe pse kisha studjuar tërë jeten.
  Qdo seminar i juaji me prek ne q’do pjes të jetës sime .
  Prandaj edhe këtë seminar me pa durim po e pres, sepse e dije, që dot frymezohem, dhe dot pasuroj shpirtin dhe mendjen , me mrekullit dhe aftesit e tua mrekulliberese.
  E juaja, I am Power.
  Mihane Buzhala
  Me ju Mimoza fuqiberese
  Mihane Buzhala.
  Ferizaj.
  Ferizaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *