Male Speaker
LOGO rethi.png

Bëju

NJË SPIKER I FUQISHËM

Kurs 3 mujor për trajner motivimi ONLINE

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi

(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONUESE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM 

JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI

JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT

JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI

JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË

JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT-

71514378_10156337825856536_3946485473647

LEXONI BIOGRAFINË E MIMOZËS

Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne Iam Power nuk është e shkruar në asnjë libër në botë!
​Përveç se do të mësoni sekretet e të folurit në publik, JU DO TË MËSONI DHE

1. Sekretet e orgamizimeve të eventeve të ndryshme dhe seminareve,

2. Sekretet e të folurit në emisione televizive,

3. Sekretet e gjuhës së trupit dhe si të lexoni tjetrin joverbalisht,

4. Sekretet e trajnimit 1 ne 1 dhe si të ndihmoni tjetrin te ndërtojë mendësinë e duhur.

Ju nga ky çertifikim do të ju hapet rruga e madhe e Iam Power për të qenë pjesë e grupës së madhe mastermendje ku çdo ditë do të mësoni shkathtësi të reja (sigurisht për këtë duhet të kualifikoheni nga bordi drejtues i Iam Power)

Që të mbushni xhepat tuaj me para dhe të mësoni e ndihmoni të tjerët të bëjnë të njëtën!

“SEKRETET E TË FOLURIT PUBLIK QË ASNJËHERË MË PARË NUK I KENI DËGJUAR”

Ne ndërtojmë kredibilitet të klasit botëror, baza të forta financiare dhe liri, për të gjithë trajnerët në një mision për të lënë një kontribut të qëndrueshëm në ndryshimin e vetes dhe shoqërisë sonë për të mirë.

kurs 3 mujor per trajner.png

1. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

 1. Nëse keni pasion për të ndarrë me të tjerët përvojën tuaj të suksesit.
 2. Nëse doni të jeni i pavarur në një biznes të ri ose profesion të ri.
 3. Nëse doni të shumëfishoni të ardhurat tuaja.
 4. Nëse do të dëshironit të mësonit, Si ta ktheni trainimin tuaj në një biznes frymëzues?
 5. Nëse doni të flisni në publik pa u trembur dhe dyshuar në vete.

2. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

 1. Doni të rrisni vetëbesimin?
 2. Doni të bëheni një komunikues më i mirë?
 3. Doni të ndikoni më shumë tek njerëzit?
 4. Doni t’i bindni njerëzit me idetë tuaja?
 5. Doni që njerëzit tju pëlqejnë?
 6. Doni t’i ndihmoni IAM POWER të rritet?
 7. Doni të jini i respektuar, i admiruar?

Unë i di arsyet tuaja edhe pse nuk më thatë. Por në këtë trajnim do të ju them arsyen kryesore e cila në thellësinë tuaj është e vërteta e të jetuarit në këtë jetë…. dhe do të ju vijë shumë mirë kur ta kuptoni këtë….

20.jpg

APLIKONI PËR MË SHUMË DETAJE

Çfarë është një trajner i zhvillimit personal në Iam Power? LEXO MË SHUMË

3. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

1. Cfare eshte nje trajner motivues?

Nje trajner motivues është ai person, qe i ndihmon njerezit të identifikojnë çështjen me të cilën përballen, ta zbërthejnë atë dhe i ndihmon të gjejnë një zgjidhje që do të transformojë qëndrimin dhe jeten e tyre.

3. Pse duhet te behem nje trajner motivues?

Trajnere motivues eshte nje profesion qe kerkohet shume ne ditet e sotme, por qe te jesh nje trajner i mirfillte motivues padyshim, qe te duhet mbeshtetja nga nje mentor i asaj fushe dhe aftesi te mira organizative.

3. A mund ti marr une te gjitha informacionet per 3 muaj per tu certifikuar si nje trajner motivues?

Po, ne kemi nje program te specifikuar , ku jane te perfshira te gjitha hapat nga A ne ZH sesi ju te jeni nje trajner motivues dhe te jeni te afte te trajnoni te tjeret ne menyre te specializuar.

4. Do te mesoni aftesite thelbesore organizative dhe njerezore qe nje trajner motivues duhet te kete.

Ky trajnim do te zgjasi 3 muaj intensiv, ku do te kemi takime me ju 2 here ne muaj dhe do te merren gjithe kordinatat e duhura, per udheheqjen e tjereve nga ju si nje trajner motivues.

5. A mund të jem i pavarur në këtë profesion apo do të jem i varur nga Iam Power?

Qëllimi i Iam Power është që ju të keni pavarësinë dhe lirinë tuaj. Por do të keni mundësinë edhe të jeni në listën e trajnerevë tonë kur shërbimi juaj të kërkohet në një vend të caktuar në gjithë Botën, të përfitoni bonuse të mira nga Iam Power dhe klientë potencial që do të duan shërbimet tuaja. 

6. Sa do të jenë të ardhurat tuaja nga ky profesion?

Përderisa për këto trajnime kanë nevojë shumë njerëz siç kanë nevojë për ajrin që thithin, ju do të jeni pionierët e ndryshimit të madh që po ndodh dhe kur ju jepni shërbim profesional edhe të ardhurat mund të jenë shumë të larta. 

Ndërsa ato që do të ndjekin çdo detaj të këtij kursi të ardhurat nga 3000 deri 10000euro në muaj do të jetë vetëm një shkëndijë. Lexo më shumë për të ardhurat që mund të fitoni nga ky profesion

Pavarësisht nga kohëzgjatja e programit të trajnimit, gjëja thelbësore që duhet të posedoni përveç trajnimit të marrë është pasioni, përkushtimi dhe dëshira për mësim të vazhdueshëm.

​Pasja e të gjitha këtyre do t’ju ndihmojë të përgatiteni që të jeni trajneri më i mirë i jetës suaj dhe te ju sherbeni te tjereve me siguri.

Ne fund te trajnimit intensiv per Trajner Motivues, ju do te certifikoheni nga I AM POWER dhe do te jeni gati te viheni ne sherbim te mire te shoqerise dhe botes.

​Me respekte

Mimoza Thaqi

​PËRFITONI

1. Pjesmarrjen në 5 trajnimet Online

2. Posedim të përhershëm të videove të Kursit.

3. Chertifikim si trajner Motivues

Akademia e Suksesit

Themeluar 2014 Tiranë, Shqipëri

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *