Përshëndetje 

Për të gjithë që dhurojnë për Iam Power, falas do të përfitojnë Webinarin: “Manifestoni Mrekulli” Ju mund të dhuroni sa do zemra juaj. Nga 5, 10, 50 ose më shumë.

Me paratë që grumbullohen nga Donacioni ju jepet si mundësi trajnimi personave që kanë vështirësi financiare.

Nëse keni vështirësi financiare momentale mbusheni këtë aplikacion.

Nuk është aspak turp të kërkoni ndihmë, është mëkat të mos i përdorni të gjitha mundësitë që ju jepen.

Çdo gjë fillon nga mendja, dhe kur ju trajnoni mendjet të mendoj për gjërat që doni ato gjëra do të shfaqen në jetën tuaj.

Ne ju falenderojmë për donacionet tuaja dhe e dijmë se çdo para që jepet me zemër kthehet qindraherë në zemër.

Me shumë dashuriMimoza Thaqi
Dhuro për Iam Power
Si të bëni Donacion?Shkoni në webfaqen: https://ko-fi.com/iampowerDhe zgjidhni të bëni donacion 1 herë (One time) ose çdo muaj (Membership) . Zgjidhja është e juaja.
image_2023-12-06_135251873
Webinari që fitoni falas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *