Çfarëdo që të keni kundër, ne jemi këtu për ju. Ti e meriton jetën që dëshiron”.
- Mimoza Thaqi- Mentorja e Mrekullive

KRIJONI ASHTU SIÇ DONI Kjo është më e mira absolute për ju.

DHURATË PËR DONATORËT E IAM POWER

Çfarë do të mësoni:

💜 Lutjen për Mrekulli

💜 Meditim për dorëzim në vullnetin e Zotit

💜 Dekret për furnizim financiar

💜 Lutje për bollëk dhe pasuri

💜 Si ti bëni të tjerët të ju përkrahin dhe ndihmojnë.

💜 Si të pastroni nga vetja energjitë dhe mendimet negative, njerëzit negativ dhe të lejoni furnizimin që meritoni.

💜 Si të gjeni dashurinë dhe paratë.

💜 Çfarë po ndodh me Planetin Tokë

💜 Si ju të përshtateni me energjitë e dritës dhe dashurisë.

Dhe shumë informacione të mbledhura për ju që ju të manifestoni Mrekullinë që ju jeni.

Kjo ditë e Verës është koha më e rëndësishme për të çliruar të gjitha bllokimet tuaja dhe për të ngritur manifestimin tuaj mbi të gjitha hijet tuaja të kaluara. Bashkohuni me mua dhe ekipin tim manifestues për 3 orë të pabesueshme duke shkuar përtej hijeve të jetës suaj dhe në dritën e manifestimit të dëshirave tuaja.

Imagjinoni të gjithë energjinë më të ulët të vibracioneve. Duke u pastruar nga jeta juaj në një mbrëmje të fuqishme dhe të pabesueshme.

✅ Ne nuk po flasim për një tërheqje të zakonshme prej 3 orësh, po flasim për 3 orë të pabesueshme* që do t'ju sigurojnë absolutisht të filloni të jetoni një jetë të mbushur me dashuri, bollëk, lumturi dhe sukses!

Solstici veror është dita perfekte për të zhbllokuar fuqinë tuaj personale dhe për t'u përgatitur për një 2024 të pabesueshëm!

Tërheqja Speciale e Solsticit është ndryshe nga çdo gjë që keni përjetuar ndonjëherë. E GARANTUAR!

Zhbllokoni magjinë tuaj për të filluar seriozisht të jetoni jetën që dëshironi.

Imagjinoni vetëm për një sekondë...

✅ Për një kohë të gjatë keni kaluar pa paratë që dëshironi, dashurinë që dëshironi dhe shërimin që ju nevojitet. KJO NDRYSHON TANI! Mimoza do t'ju fusë thellë në dëshirat tuaja dhe do t'ju ndihmojë t'i vini në jetë.

Njihuni me Mimoza dhe Avni Thaqin, të cilët që nga viti 2009 kanë qenë një nga kanalet më të njohura të Ligjit të Tërheqjes në YouTube dhe facebook me afro 1,000,000 shikime çdo muaj. Si Mimoza ashtu edhe Avniu kanë një dashuri të madhe për popullin e tyre dhe me gjithë zemër e shpirt duan të ndajnë me ata informacionet e fshehura, janë të çertifikuar nga klubin privat Amerikan GIN. Së bashku ata kanë përkthyer shumë libra. Ata janë mjeshtër të mëdhenj të shkallës 6 në GIN dhe të dy janë themeluesit e klubit Iam Power. Një kompani e përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të jetojnë jetën e tyre më të mirë fizikisht, emocionalisht dhe energjikisht. Mimoza dhe Avniu kombinojnë mjetet e shkencës së fundit së bashku me mësimet e lashta për të ndihmuar klientët e tyre të zhbllokojnë potencialin e tyre të plotë të manifestimit. Mimoza dhe Avniu mentorojnë klientë në 23 vende të ndryshme. Ata kanë punuar me aktorë, shkrimtarë, mjekë, inxhinierë, ndërmarrës dhe çdo profesion tjetër në mes.

DHURATË PËR DONATORËT E IAM POWER

REGJISTROHU TANI VENDET JANË TË LIMITUAR

Lidhu me dridhjen e dashurisë, bollëkut dhe lumturisë. Do t'ju ndihmojë të pastroni frikën dhe dyshimet tuaja, në mënyrë që ta bëni vitin 2024 një vit të mbushur me dashuri, bollëk dhe lumturi. Pretendoni 2024 si vitin tuaj. Bashkohuni me ne më 20 QERSHOR drejtpërdrejt me Iam Power

ÇFARË PO THONË NJERËZIT PËR SEMINARET TONA

Uaaa qfar mrekullie !
Gjith qelizat e trupit dot na levizin në këtë vebinar !
Tri ore me Mimin ,
Tri ore me ju !
Tri ore me mrekulli mahnitse që do ti ndegjojme dhe mësojmë,
Tri ore për të mësuar, plot jetrash për ti ndryshuar!
Oh Mimi ,me mengjez ma ndreq ditën…!
Une paguaj edhe per Fisnikun.
Zoti e ka bekuar Mimin!
Zoti naj ka derguat Mimin !
Zoti e ruan Mimin dhe familjen e saje !
Zoti na ruan edhe neve sepse ne jemi afer Mimit , jemi pastertia e shpirtit ,pastertia e erresires ,pastertia , ndytesirave , pastertia e se liges, pastertia e Univerzit !
E Zoti është me ne, në ne , dhe ne horizontin që na rrethon!
Të duam ZOT !
TE duam Mimi !
Ju duam të gjithë juve qe jepni drit she shpëtoni,jetë. 🙏🙏🌟💥💖💞💫🥰