Ka shumë mënyra për të paraqitur dhe manifestuar qëllime dhe dëshira, dhe energjia e solsticit dimëror është një kohë shumë e bukur për të përqendruar dhe përhapur këtë vizion. Duke përdorur fuqinë e mendjes së ndërgjegjshme dhe vizionin pozitiv, le të përsërisim dhe të forcojmë qëllimet tuaja për lidhje të reja dhe për t’u lidhur me një partner të shpirtit në këtë vit të ri, 2024.

Bëhuni donator në Iam Power dhe përfitoni falas këtë trajnim të mahnitshëm.

Le të shkruajmë një vizion të ri për solsticin dimëror, duke përdorur fjalët dhe dëshirat që keni për një lidhje të jashtëzakonshme dhe një partner të shpirtit. Mund të shprehni gjithçka që dëshironi të përjetojnë në këtë lidhje, duke e përshkruar atë me detaje të forta dhe ndjenja të thella. Mund të shkruani diçka si:

“Solstici dimëror i vitit 2024 është fillimi i një rrugëtimi të re, i mbushur me dashuri, lidhje të thella dhe përmbushje të dëshirave më të thella të zemrës sime. Sot, unë e shfrytëzoj këtë moment të veçantë të energjisë së universit për të manifestuar lidhjen time të shpirtit.

Imagjinoj një lidhje të çuditshme, e mbushur me mirëkuptim, mbështetje dhe rritje për të dy. Partneri im i shpirtit është një shok i vërtetë, i cili më kupton në mënyrë thelbësore dhe bashkëngjitet me mua në nivel shpirtëror. Së bashku, ne krijojmë një lidhje të fortë, të ndërgjegjshme dhe të frytshme, duke ndarë një jetë të mbushur me dashuri të pakushtëzuar dhe realizim të përbashkët të ëndrrave tona.

Me besim të plotë në fuqinë e manifestimit dhe në lidhjen time me energjitë kozmike, unë e thirr praninë e partnerit të shpirtit tim. Në këtë solstic dimëror, unë e hap zemrën time dhe pranoj atë që vjen, duke e çuar përpara lidhjen tonë të shpirtit në rrugëtimin tonë të përbashkët në këtë vit të ri.

Në vitin 2024, ne përjetojmë një lidhje të bukur, plot me dashuri, kujdes dhe zhvillim personal. Faleminderit për këtë rrugëtim të bukur që po fillon, për një lidhje që është më shumë se çfarë kam ëndërruar ndonjëherë.”

Kjo është vetëm një shembull i mënyrës se si mund të shkruani një manifestim për lidhje të reja në këtë solstic dimëror. Mund të përdorni këtë për të krijuar një vizion personal që rezonon me dëshirat dhe nevojat tuaja të thella. Kujdesuni që të shprehni ndjenjat dhe dëshirat tuaja në mënyrë të sinqertë dhe të besoni në fuqinë e vizionit tuaj për të manifestuar atë në jetën tuaj.

Lexoni më shumë për Webinarin Manifestoni mrekulli

2 Responses

 1. Platforma e akademis Iam Power eshte njëra nder misionet me mbreselenese të jetes sime .
  Mesimet qe i gjeta këtu,
  asnjeher si kisha gjetur dhe mesuar nga dikush.
  Këto mi mesoi Mimoza Thaqi dhe Iam Power.
  Ju lumte jeni të pa imagjinueshem Mimoza!

 2. Mimoza Thaqi, ikona e Iam power me bere ta shoh botën ndryshe , me mesoi si të marr fryme thelle, dhe ta ndjej aromen e botes se mire.
  Me mësoj shum gjera qe si kisha mesuar deri më tani.
  Për mua është grua enigmatike mrekulliberese qe kam njohur deri më tani Mimoza Thaqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *