Current Status
Not Enrolled
Price
299
Get Started
or
Kursi
Materials

A jeni lodhur sepse:

 • Po luftoni me mungesën e sigurisë financiare dhe të bollëkut?
 • Vazhdimisht të stresuar dhe e shqetësuar për gjendjen tuaj financiare?
 • Nuk jeni në gjendje të përballoni gjërat dhe përvojat që dëshironi vërtet?
 • Keni zili për të tjerët që duket se krijojnë pa mundim jetë të bollshme?
 • Nuk jeni të sigurt se si të shfrytëzoni fuqinë e manifestimit për të arritur rezultatet e dëshiruara?

Parashikoni një skenar ku:

 • Ju zotëroni aftësinë për të identifikuar dhe eliminuar barrierat që parandalojnë që paratë të rrjedhin pa mundim në jetën tuaj.
 • Ju mund të transformoni pa mundim çdo besim kufizues rreth parasë, duke e përafruar energjinë tuaj për t’u bërë një ndeshje e përsosur me bollëkun.
 • Barra e fajit rreth parave zbehet, e zëvendësuar nga një ndjenjë e vërtetë krenarie dhe e denjë për t’i marrë ato.
 • Ju filloni shfaqjen e stilit të jetesës që shpesh ëndërroni, duke i kthyer dëshirat tuaja në një realitet të prekshëm.

Kjo është e përshtatur për ju nëse:

 • Ju shpesh përjetoni frikë, faj ose turp në marrëdhënien tuaj me paratë dhe e kuptoni nevojën për një transformim pozitiv.
 • Pesha e borxhit ndihet shtypëse dhe ju ushqeni shqetësime për t’u çliruar nga kontrolli i tij.
 • Jeta juaj financiare duket se luhatet midis periudhave të bollëkut dhe mungesës, duke krijuar një cikël feste ose urie.
 • Sjelljet vetë-sabotuese të parave, të tilla si shpenzimet e tepërta, pengojnë përparimin tuaj financiar.
 • Ju aspironi të arrini një harmoni më të mirë me paratë në mënyrë energjike, duke u bërë gjithashtu më strategjikë dhe më të informuar në menaxhimin e financave tuaja.

Prisni të mësoni se si të...

1.Do të zbuloni artin e përafrimit të energjisë tuaj me frekuencën e parave, duke u siguruar që ajo të rrjedhë pa mundim drejt jush.
2.Një aspekt kryesor i zotërimit të parave përfshin marrjen e aftësisë për të njohur dhe dekonstruktuar besimet negative që rrethojnë paratë, shumë prej të cilave mund të mos vijnë as nga mendimet tuaja. 3.Çfarë ju duhet të bëni, në fomra konkrete dhe cilat ushtrime mentale duhet ti bënë që të arrini më shpejtë në shumëfishimin e parave.

4.Si të dilni nga situata e vështirë financiare, apo si të bëni që më shumë para të vijnë tek ju, si të mendoni, si të flisni dhe si të veproni kur vjen fjala për paratë.

Në Modulin 1

 • Do të fitoni qartësi mbi gjendjen tuaj aktuale financiare dhe do të përcaktoni aspiratat tuaja.
 • Do të kuptoni potencialin për pasuri të bollshme në jetën tuaj dhe do të filloni të imagjinoni atë që është vërtet e mundur për ju.
 • Ky hap fillestar vendos themelet për një ndryshim të prekshëm dhe transformues në udhëtimin tuaj financiar.

Në Modulin 2

 • Ju do të gërmoni në origjinën e tregimeve tuaja të parave, duke eksploruar se ku, kur dhe si kjo i dha formë frekuencës aktuale dhe sjelljeve rreth parasë.
 • Ky eksplorim është kyç për identifikimin e pengesave që mund të pengojnë përparimin tuaj dhe të mësoni se si të kaloni përtej tyre.

Në Modulin 3

 • Është krijuar për t’ju ndihmuar të kapërceni dhe lironi barrierat që ju kanë mbajtur të mbërthyer, duke ju penguar të tërhiqni bollëk pa mundim dhe të ndërtoni pasuri të qëndrueshme.
 • Kjo fazë shënon fillimin e magjisë transformuese, shpesh duke i bërë studentët të dëshmojnë një fluks mundësish financiare.

Në Modulin 4

 • Ju udhëzon gjatë procesit të rilidhjes së rrugëve tuaja nervore, duke ju mundësuar që të lidheni me ata që tërheqin, krijojnë, ruajnë dhe rrisin pasurinë dhe sigurinë financiare pa mundim.
 • Kjo fazë prezanton elementë të fizikës kuantike, duke shtuar një dimension të prekshëm dhe transformues në program.

Në Modulin 5

 • Prezantohet një model stërvitjeje të pabesueshme por të drejtpërdrejtë të përdorur shpesh me klientët.
 • Do të zbuloni se si të krijoni modele të reja dhe të krijoni plane vepruese, duke u siguruar që ndryshimet që bëni janë të qëndrueshme dhe me ndikim.

Në Modulin 6

 • Zbuloni sekretet se si individët e pasur dhe shumë të suksesshëm përdorin inxhinierinë e kundërt për të arritur rezultatet e tyre të dëshiruara.
 • Kjo fazë është ajo ku rruga drejt qëllimeve tuaja bëhet më e qartë, duke zbuluar thjeshtësinë e udhëtimit përpara.

Në Modulin 7

 • Do të kaloni në anën e strategjisë më mashkullore të programit. Ndërsa pjesa fillestare e kursit thellohet në aspektet energjike femërore, tani është koha për të kaluar nga puna e mendësisë në një lojë më të orientuar drejt numrave.
 • Ky modul prezanton strategji praktike që do t’ju vendosin në rrugën drejt lulëzimit financiar.

Në Modulin 8

 • Do të gjeni se si të identifikoni bllokimin e rrjedhjes së parave, të krijoni fondet e reja të parave dhe të zhvilloni burime të shumta të të ardhurave!
 • Kjo është faza ku filloni të hartoni një plan financiar të qëndrueshëm për të ardhmen tuaj.

Në Modulin 9

 • Do të eksploroni katër faktorë kryesorë që formojnë llojin e mënyrës se si shtriheni financiarisht.
 • Ju do të zhvilloni një qasje personale për të përdorur mendësinë, spiritualitetin, strategjinë dhe zakonet në mënyrë që të mbani nën kontroll realitetin tuaj financiar.
 • Kjo është faza ku ju vërtetë hyni në rrugën drejt shefit të parave që dëshironi të bëheni!

Në Modulin 10

 • Është kapitulli i fundit ku do të përpiloni një përmbledhje gjithëpërfshirëse të udhëtimit tuaj, duke vlerësuar përparimin e bërë dhe duke identifikuar fushat që ende kërkojnë vëmendje dhe mirëmbajtje.
 • Për më tepër, ju do të krijoni një plan të fortë për të siguruar suksesin tuaj të vazhdueshëm në të gjitha vitet në vijim!

Unë kam qenë si ju më parë …

  Shiko, unë e kuptoj plotësisht se sa e frikshme mund të jetë të bësh një hap të madh besimi te vetja. Këtu është gjëja – nuk është një kumar. Trajnimi 1 vjeçar është një investim në veten dhe të ardhmen tuaj më të lartë. Nuk nevojiten justifikime 🙌🏼 Kam frikën e investimit, veçanërisht nëse jeni të shtrënguar me fonde dhe tashmë po merreni me borxhe të konsiderueshme. Por, nëse e keni arritur kaq larg kësaj faqeje, diçka brenda jush po kërkon një ndryshim. Për t’u çliruar nga ciklet negative që pengojnë stilin e jetës që dëshironi, është thelbësore të dilni jashtë zonave tona të rehatisë dhe të provoni diçka të re. Në përgjigje të sfidave të shkaktuara nga situatat e vështira financiare, unë kam ulur koston e këtij programi me 700 Euro. Pse? Sepse e njoh nevojën urgjente për këtë program tani më shumë se kurrë. Nëse po përballeni me vështirësi financiare ose dëshironi të ngrini pasurinë tuaj në një nivel tjetër dhe të arrini një siguri të vërtetë financiare, merrni parasysh këtë: nuk mund të përballoni të mos investoni në këtë program.

Unë e kuptoj se ndoshta nuk është koha e duhur që  të investoni paratë dhe kohën në këtë.
 
Megjithatë, merrni parasysh këtë: sa më shpejt të zhyteni në dhe të zbatoni njohuritë nga ky program, aq më shpejt mund të krijoni rrjedha të shumta pasive të të ardhurave, duke zhbllokuar një nivel kohe dhe liri financiare përtej imagjinatës tuaj aktuale.
Në përvojën time, u deshën  35 vite zbatimi i këtyre strategjive për të arritur më shumë pasuri, siguri financiare dhe më shumë kohë të lirë se kurrë më parë!
E bukura e këtij kursi është se ju mund të shkoni me ritmin tuaj.
 
Nuk ka nevojë t’i përmbaheni orareve specifike të trajnimit online- sepse videot do të mund ti ndiqni kur ju të keni kohë.
 
Pavarësisht nëse preferoni të kaloni shpejt modulet ose të merrni kohën tuaj, fleksibiliteti është i juaji. Pavarësisht nga qasja juaj, ky kurs ka potencialin të sjellë ndryshime masive pozitive në jetën e njerëzve.
 
 
Unë e kuptoj që partneri juaj mund të mos jetë në dakord me idenë për të investuar para në këtë program. Megjithatë, është thelbësore të bëhet dallimi midis shpenzimeve dhe investimit. Ky program nuk është një shpenzim; është një investim për veten dhe sigurinë tuaj financiare – një lëvizje e mençur për të ardhmen tuaj. Duke marrë parasysh sfidat aktuale ekonomike, të shënuara nga rritja e kostos së jetesës dhe rëniet ekonomike, nuk ka kohë më të mirë për të fituar aftësi për të tërhequr më shumë para, për të kursyer në mënyrë inteligjente, për të investuar me maturi dhe për të krijuar rrjedha të shumta të të ardhurave pasive. Zgjedhja për të investuar kohën dhe paratë tuaja në këtë program mund të hapë rrugën për përfitime afatgjata, jo vetëm për ju, por për brezat e ardhshëm. Për më tepër, arritja e bollëkut financiar dhe sigurisë ju mundëson juve dhe partnerit tuaj të përafroni me vlerat tuaja, duke nxitur lulëzimin në çdo aspekt të jetës suaj. Ndihmoni partnerin tuaj të imagjinojë pamjen e madhe dhe afatgjatë, duke theksuar rëndësinë e këtij investimi dhe ndikimin e tij të mundshëm pozitiv tek të dy. Është krejtësisht normale të keni frikë se mund të mos arrini rezultatet e dëshiruara dhe të shqetësoheni se ky investim mund të rezultojë të jetë humbje parash. Frika për të mbajtur veten përgjegjës dhe frika e dështimit janë pengesa të zakonshme, të cilat unë i kam ndihmuar shumë gra dhe familje t’i kapërcejnë. Merrni parasysh këtë: Si mund t’i besoni vetes për të arritur rezultatet nëse nuk e provoni në radhë të parë? Unë kam projektuar gjithçka me saktësi – të organizuar, të lehtë për t’u tretur dhe hap pas hapi – duke reflektuar mënyrën se si truri im preferon që programet dhe kurset të jenë të strukturuara. Shkalla e suksesit të këtij programi është aq e lartë saqë unë madje iniciova një program bashkëpunëtor, sepse të diplomuarit po i referonin miqtë dhe familjen tek ai. Merrni frymë thellë, merrni guximin për të bërë hapin dhe thjesht mund të befasoni veten duke hyrë në një version të ri, të fuqizuar të vetes.

A jeni gati…

 • Të bëheni mjeshtër në manifestimin dhe filloni të tërheqni pa mundim PARA?
 • Kapërceni ndonjë BLLOKIM që pengon sigurinë tuaj financiare?
 • Krijoni një themel të fortë dhe një plan gjithëpërfshirës për rrjedhat e shumta të të ardhurave pasive?
 • Të arrish lirinë nga borxhi, të mburremi me një rezultat të lartë krediti, të keni kursime të konsiderueshme dhe të përjetoni një rritje të konsiderueshme të besimit?

Pyetjet e bëra më shpesh:

A do të kem akses të plotë në të gjitha modulet NËSE NUK KAM KOHË ti ndjek  online? Po sigurisht, materialet e trajnimit do ti keni në posedim të përhershëm nëe webfaqen www.iampower.al Ku do të njoftohem lidhur me akcesin e trajnimit online, a do të ketë ndonjë grupë me personat që marrin këtë trajnim? Njoftimi kryesisht ju vjen në email, që të regjistroheni për Zoom, si dhe në grupën speciale për këtë trajnim në Viber. A mëson ky kurs anën mendore dhe atë të brendshme të gjërave, si ti largoj këto situata stresuese me paratë me të cilat përballem çdo ditë? Gjithçka fillon nga ana mendore, prandaj këtë kurs e kam bërë që të dini saktë si të programoni brendinë tuaj që të jeni njeri që pranon bekimet e Univerzit.

20 Responses

 1. Faleminderit per dhuraten me te qmuar,”largoni plaget emocionale “ “si te fitosh para” jam shum falenderuse dhe mirnjohse ❤️❤️🥰

 2. I am power eshte ajo qe na riktheu ne shtepi ,na riktheu te e verteta qe ne jemi ,prandaj i besoj cdo hapi qe hedh dhe cdo trainimi qe marr ,Ju dua sepse jeni me te miret 🙏🌟🥂🍾

 3. Mirenjose dhe shumë falenderuese Mimoza & Avni Thaqi,që kan nda mësimet më të fuqishme në planet , qofshi të bekuar gjithë jetën🏆🏆

 4. Faleminderit,për të gjitha mësimet qe marrim nga ti Mimi. Të jam shum mirnjohëse 🍀

 5. Faleminderit padundesisht Mimi mirësia, jam shume e bekuar Çdo dite e jetes sime është mrekulli me keto mesime 🙏💎♥️

 6. Faliminderit shum Mimi .Une gjat jetes kam kerkua shum ta baj ma te miren dhe e kam ba por e vetme e tash me prin ti ne ket rrug te bukur

 7. Faleminderit MIMOZA THACI
  Te jam falenderuse dhe mirnjohese per cdo fjale qe me ke mesuar
  Kam mesuar shum nga jeta ,por jo cdo gje me detaj ,ti me mesove si ti implementoj mendimet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *