Current Status
Not Enrolled
Price
9 Euro
Get Started
or

Në Hapat e Ndriçimit: Një Meditim për Depresionin
Në këtë rrugë të jetës, shpesh ndjehemi të përfshirë në hijen e errët të depresionit. Nuk është lehtë të shpërndahemi nga kjo hije, por ndërkohë duhet të kujtojmë se edhe në errësirën më të thellë, ka një shpresë që po pret të na udhëhoqë drejt ndriçimit.
Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) vlerëson se globalisht 1 në çdo 4 persona do të ndikohet nga sëmundje mendore në një moment të jetës së tyre. 350 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga depresioni.

Hapat e para janë gjithmonë më të vështirë, si të ecësh në një dritë që duket larg dhe e paarritshme. Por çdo hap i vogël që bëjmë drejt ndriçimit është një fitore ndaj hijes së depresionit. Le të shqyrtojmë disa mendime që mund të ndihmojnë në këtë udhëtim të vështirë:

7 Responses

  1. Meditim Fantastike qe me ka ber te derdh lot.
    Faleminderit shuuume Mimoza. Je Drite Dashuri 🙏✨❤️

  2. Faleminderit Zott, Faleminderit engjejjj, Faleminderit shenjteria e femijes ne mua!❤️❤️
    Faleminderit Mimoza! Te falenderoj nga thellesia e shpirtit per cdo gje qe po ben!
    Te duaa! ❤️

  3. O Faleminderit Meditim teper i mir je drit je yll je engjell per ne Mimi ti qe na jep gjithmon msime te mrekullueshme e dashur jam shum e lumtur qe jam ne keto mesime te juaja Falemderit Zot Falemderit ty qe qdo dit po ma ndryshon jeten Faleminderit qofsh gjithmon e bekuar e lumtur e te gjitha te mirat ti deshiroj te pershendet e je yll⭐️Te dua shumm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *