Current Status
Not Enrolled
Price
99
Get Started
or

Përshkrimi i rëndësisë së energjisë pozitive në përmirësimin e cilësisë së jetës.

Ndryshimet që mund të ndodhin në jetën tonë duke përdorur një qasje pozitive.

Identifikimi i sfidave të përditshme dhe faktorëve që mund të zvogëlojnë energjinë pozitive.

Përballja me stresin, zhvillimi i aftësive për menaxhimin e emocioneve.

 1. Strategjitë e Motivimit dhe Ngritjes së Energjisë Pozitive
  • Përdorimi i afirmimeve pozitive dhe visualizimit për të forcuar mendimet pozitive.
  • Krijimi i një rutine të përditshme për të shtuar lumturinë dhe harmoninë.
 2. Marrëdhëniet dhe Ndikimi i tyre në Energjinë Tonë
  • Rëndësia e marrëdhënieve pozitive dhe ndikimi i tyre në energjinë tonë.
  • Si të përcaktojmë dhe ruajmë marrëdhëniet e shëndetshme me të tjerët.
 3. Udhetimi i Vetë-Discovery dhe Zhvillimi Personal
  • Kuptimi i vetes dhe identifikimi i qëllimeve personale dhe profesionale.
  • Zhvillimi i aftësive dhe karakteristikave që rrisin vetëbesimin dhe motivimin.
 4. Rruga Drejt Suksesit dhe Lumturisë Përmes Energjisë Pozitive
  • Përfundimi i seminarit me pika kyçe dhe udhëzime për përdorimin e energjisë pozitive në rrugën drejt suksesit dhe lumturisë.

Ky seminar synon të ofrojë një përvojë mbresëlënëse dhe informuese për pjesëmarrësit, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë një qasje të pozitive ndaj jetës dhe të mësojnë teknika për të ruajtur energjinë pozitive nëpërmjet sfidave të përditshme.

3 Responses

 1. Cdo fjale e bukuur e thene nuk e arin te vleresoje punen e bere nga Mimoza e dashur dhe stafi
  Urime dhe suksese te metejshme
  Me shume dashuri mirnjohje dhe vleresim te padiskutushem Ilirjana xake

 2. Pjesemarrja ne kete seminar ishte nje kenaqesi e madhe, mbizoteronte nje enrgji pozitive.Meditimet grupore qe i beme ishin shume te fuqishme.Ishte kenaqesi ti takoje nga afer trajneret Mimozen dhe Avniun.

 3. Ksi lloj seminari ne ksi lloj hotelu me ksi lloj njerz pata nevoj shum te mar pjes personalisht😘🥰😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *