Current Status
Not Enrolled
Price
350
Get Started
or
Kursi
Materials

Krijo rrjedhje të pandërprerë të parave në jetën tënde!
Përdorni Ligjin e Tërheqjes për JU.
Mësoni formën shkencore të këtij Ligji!

Na kontaktoni:

JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi  “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhje masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt! Fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë … si me magji!

• Operon në nivelin më themelor.
• Merr në rrënjë të gjitha problemet e parave.
• Bazuar në teknologjinë më të fundit.
• Qasje unike e menaxhimit të parasë.
• Angazhon ligjet e pakundërshtueshme të fizikës.
• Shkon përtej të menduarit pozitiv.
• Metoda e provuar për rezultate të garantuara.

Ky KURS zbulon ligjet themelore që rregullojnë rrjedhën e parave. Do të mësoni se si të fshini përgjithmonë të gjitha shqetësimet tuaja financiare. Ju lutemi, shtrini dorën dhe merrni çmimin që ju pret!

Çfarë përfitoni nga KY TRAJNIM?
Asnjëherë më mos u shqetësoni për paratë!

Le të zhduket çdo shqetësim për çështjet financiare nga jeta juaj … një herë e përgjithmonë, si një ëndërr e keqe! Kjo eshte. Kjo është ajo që ju keni uruar dhe shpresuar. Kjo është bileta juaj për prosperitet. Më në fund, liria financiare është e juaja nëse e dëshironi.

Sistemi i vërtetuar – Rezultate të garantuara!
 
Merrni këtë kurs dhe do të zbuloni një metodë që ndryshon jetën, e sigurt që do të prodhojë një vërshim masiv parash në jetën tuaj. Bërja e kësaj metode është e lehtë. Në fakt, është argëtuese. Dhe nuk keni nevojë për para tani për të filluar, as një qindarkë! Këto janë deklarata të forta, por të vërteta.

Sekreti tani është zbuluar!
 
Asnjë person në dhjetë mijë nuk e di për këtë metodë. Dhe ata që e bëjnë nuk po tregojnë. Mimoza Thaqi deklaron: “Mjaft më ashtu! Unë Po flas! ”

Asnjëherë më mos u shqetësoni për paratë!
Na kontaktoni!

Ju keni nevojë për këtë kurs!

Ndryshe nga kurset që përmbajnë udhëzime të përgjithshme, mendim pozitiv dhe biseda motivuese, ky kurs ju jep udhëzime.

Ju tregon, hap pas hapi, saktësisht se çfarë të bëni dhe si të veproni për këtë.

Nëse jeni serioz në lidhje me sigurimin e një fluksi të madh parash në jetën tuaj, ky kurs është një domosdoshmëri.

Nëse nuk keni marrë ndonjë kurs ose libër të orientuar drejt parasë gjatë gjithë jetës tuaj, ky duhet të jetë ai.

Ju kurrë nuk do të keni nevojë për një tjetër!

“Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para”

Ky kurs do të heqë një peshë të madhe nga supet tuaja, peshën e shqetësimit. Nëse jeni si shumica e njerëzve, shqetësoheni shumë për paratë. Dhe shqetësimi është gjithmonë atje, ndonjëherë i pranishëm.

Tani, ju do të eliminoni të gjithë atë energji të humbur nga jeta juaj. Shqetësohuni për diçka tjetër nëse është e nevojshme, por nuk do të keni më nevojë të shqetësoheni për paratë.

Mendoni për ndryshimin që kjo do të bëjë në jetën tuaj dhe në jetën e atyre përreth jush. Më në fund, do të jeni në gjendje të relaksoheni dhe ta merrni me qetësi. Do të keni kohë dhe burime për të bërë gjithçka që zgjidhni. Më në fund, ju mund të jetoni jetën që keni dashur gjithmonë.

“GJUHA-SHQIP- e vërtetuar shkencërisht nëndija proceson më mirë në gjuhën amëtare”

“Një kurs që duhet mësuar për këdo që dëshiron para”

Na Kontaktoni: +38976256899

"Unë kam qenë e varfër dhe kam qenë e pasur. E pasur është më mirë." - Sophie Tucker

Shumë më e Fuqishme se Mendimi Pozitiv!

Dhe unë ju them të gjithëve që lexojnë këtë shkrim nëse jeni nga ata që vetëm mësoni dhe nuk bëni asgjë nga ajo që ju them ky kurs nuk është për ju, ju lutem mos e humbisni kohën tuaj për të marrë edhe 1 kurs më shumë e të mos bëni asnjë nga metodat që ju shpjegoj.

Edhe pse kjo metodë këtu është më e lehta nga të gjithat por nëse jeni dembel/e prandaj edhe nuk keni rezultate deri tani.

Sikur të kishit vepruar si Gramozi ose Mustafai ju sot do të kishit dyfishuar ose trefishuar të ardhurat... apo ndoshta ju duhet edhe një shtysë e këtij lloji që të mos ankoheni më për paratë!?????

Unë kam studiuar rreth Ligjeve të cilat ju ndihmojnë juve në çdo aspekt të jetës suaj për më shumë se  70000 orë dhe kjo që kam përmbledhur në këtë kurs është fuqia e thjeshtëzimit të këtyre mësimeve në një METODË QË FUNKSIONON GJITHMONË!

NJOFTIM -

“Metoda në këtë kurs pa dyshim do të krijojë një rrjedhë pozitive parash në jetën tuaj, ndoshta për herë të parë ndonjëherë. Jini të përgatitur. Kur fillon kjo rrjedhje, paratë mund të vijnë aq shpejt dhe me bollëk aq të madh sa që, nëse nuk jeni gati, mund të rezultojë një gjendje shoku. Konsideroni veten të paralajmëruar. "

Me shumë përzemërsi
Mimoza Thaqi
në shërbimin tuaj përgjithmonë

P.S: Ne jetojmë sot në një botë të ndryshme nga ajo që jetuam disa vjet më parë. Me rrjedhën e vazhdueshme të lajmeve të këqija, peizazhi financiar është shumë më sfidues se kurrë. Megjithatë, gjatë gjithë kohës, njerëzit vazhdojnë të durojnë skllavërinë e tyre ndaj parave. Ky kurs është i nevojshëm tani, ndoshta më shumë se kurrë.