Meditim për Largim të Depresionit-Në Hapat e ndriçimit

Në Hapat e Ndriçimit: Një Meditim për DepresioninNë këtë rrugë të jetës, shpesh ndjehemi të përfshirë në hijen e errët të depresionit. Nuk është lehtë të shpërndahemi nga kjo hije, por ndërkohë duhet të kujtojmë se edhe në errësirën më të thellë, ka një shpresë që po pret të na udhëhoqë drejt ndriçimit.Organizata Botërore e […]

Shërimi i trupit dhe mendjes

Ky kurs do të transformojë jetën tuaj, duke ju udhëzuar hap pas hapi nëpër udhëzimet, teknikat dhe meditimet e thjeshta dhe të dobishme. Përvoja dhe rezultatet e mrekullueshme që do të përfitoni do të konfirmojnë menjëherë efektivitetin e këtij programi, duke ju bërë të pyesni se pse të gjithë nuk po përdorin një mundësi të […]

Dollarët më Duan Mua Libër PDF dhe Audio Libër

DOLLARËT MË DUAN MUA-Liber PDF dhe Audio/ Rruga e re për pasuri Një pamflet i vogël i dobishëm të cilin çdo njeri i biznesit duhet të ketë mbi tavolinën e tij. Ky është një mësim i dëshirueshëm edhe për të tjerët. ~ N. Y. Times.

MANIFESTIMI DHE LIGJI I SUPOZIMIT

GJATË DEKADËS SË FUNDIT, LIGJI I TËRHEQJES KA POPULLARIZUAR IDENË SE MENDIMET TONA FORMOJNË REALITETIN TONË. ME FJALË TË THJESHTA, MENDIMET POZITIVE OSE NEGATIVE MUND TË SHFAQEN NË JETËN TONË. KY KONCEPT NUK DUHET TË NGATËRROHET ME LIGJIN E MIRËNJOHUR TË “TËRHEQJES” (I NGJASHËM, POR JO KREJT I NJËJTË). LEXO MË SHUMË “Ligji I Supozimit Ju Inkurajon Të Përqafoni Ndjenjat Që Lidhen Me Arritjen E Qëllimeve Tuaja Sikur T’i […]

Let the sea Set You Free 3 Vlorë 2023/ Meditimet dhe Ushtrimet

 Jetoni jetën tuaj më të mirë me bollëkun dhe paratë që dëshironi dhe meritoni?  Jetoni jetën tuaj më të mirë me dashurinë që dëshironi dhe shëndetin dhe lumturinë që meritoni?  Apo, do të vazhdoni të luftoni me rezistencën, frikën, dhimbjen e kaluar dhe të tashme? Aktivizoni VORTEKSIN TUAJ MANIFESTUES DHE ZHBLLOKONI PUSHTETIN TUAJ LATENT PËR […]

Manifestimi Fillestar

KURS 14 JAVOR87-MINI-USHTRIME PËR LARGIM TË FRIKËSDHE 87-MINI-MEDITIME PËR PËRQAFIM TË DASHURISË DHE DËSHIRËS.Kohëzgjatja e kursit:14-JavëÇdo të shtunë 1 orë në Zoom14-Audiot e Kursitdo ta keni për gjithë jetën.Fillon:10 QershorÇmimi për anëtarët e Iam Power:47 EuroPër Jo anëtarët:87 Europërshëndetje! unë jam…Ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar, të vetmuar apo të trishtuar?Thjesht kthehuni te një nga 87mini-meditimet […]

Trajnimi 1 në 1për largimin e Varësisë nga Bixhozi

Largimi i shprehisë së lojrave të Bixhozit Është një varësi e cila do të shkatëroj jetën tuaj, familjen tuaj dhe çdo njerëzore që është tek ju. Merrni trajnimin një në një që të largoni këtë varësi dhe të jetoni të lumtur dhe të qetë. Marrja e këtij trajnim mund të ketë një çmim, por çmimi […]

Trajnimi 1 në 1 për Biznes

Nuk është gjithmonë arsimi, shumë pak kishin arsim formal. Nuk është një fillim i mirë në jetë, shumë prej tyre duhej të kapërcenin më shumë pengesa se shumica e njerëzve. Biznesmenët më të suksesshëm janë: ÇFARË DO TË MËSONI NË TRAJNIMIN 1 NË 1 ME EXPERT PROFESIONAL TË BIZNESIT?

Stresi si ta menaxhoni, trajnim 4 javor

Stresi si ta Menaxhoni Webinar-4 Javor Me Mimoza Thaqi Eksperte Motivimi dhe Inspirimi.    Erisa Bujari Psikologe dhe Trajnere për Zhvillim Personal Lexoni më shumë për përmbajtjen e kursit: SHIKONI VIDEON PERMBAJTJA:

Manifestoni Mrekulli Webinari 1 dhe 2

  Çfarëdo që të keni kundër, ne jemi këtu për ju. Ti e meriton jetën që dëshiron”. – Mimoza Thaqi- Mentorja e Mrekullive KRIJONI 2024 ASHTU SIÇ DONI Kjo është më e mira absolute për ju. DHURATË PËR DONATORËT E IAM POWER DHURO PËR IAM POWER Çfarë do të mësoni:  Lutjen për Mrekulli  Meditim për […]

“DEKLARONI FUQINE TUAJ”

𝐏𝐚𝐤𝐞𝐭𝐚 𝐞 𝐫𝐞 “DEKLARONI FUQINE TUAJ” – Ushtrime te lirimit te Fuqise suaj cdo dite – Heqje te negativitetit dhe rezistences – Lironi traumat e se kaluares – Limitimet e fshehura nuk ju lejojne te keni, jeni dhe beheni ajo qe ju doni. Lirohuni nga keto tani. 𝐉𝐮 𝐟𝐭𝐨𝐣 𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐫𝐧𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬𝐞 𝐧𝐞 𝐤𝐞𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐧𝐢𝐦. […]

Prosperiteti Financiar-Kurs Online

Pjesmarrja në këtë seminar është të merrni vendimin më të rëndësishëm në jetë Ky seminar është ndryshe nga çdo seminar tjetër që do të merrni pjesë ndonjëherë për paratë dhe menaxhimit të tyre. Kjo për shkak se në të vërtetë nuk ka të bëjë me paratë;Bëhet fjalë për përmbajtjen emocionale që paratë kanë mbi ju […]

MEDITONI, RELAKSOHENI DHE SHËROHENI, FALAS

Fillimi i një zakoni të rregullt të meditimit mund të na ndihmojë të përmirësojmë përqendrimin, të reduktojmë stresin dhe ankthin, të lehtësojmë depresionin dhe në përgjithësi të përmirësojmë mirëqenien tonë mendore. Ulja për një seancë të shkurtër meditimi është pjesa e lehtë. Formimi i një zakoni të përditshëm, nga ana tjetër, mund të jetë i […]