Archives: Kurset

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ

Mirë se erdhët në Trajnimin: UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH Mimoza Thaqi do të ndajë me ju: Informacionet më të reja lidhur me situatën botërore (*COVID 19*) asnjë predikim sepse nuk e kam atë të drejtë, vetëm qetësi dhe fokusim tek vetja. 14 Rregullat për të zhvilluar edukimin financiar.Si të zhvilloni Imunitet ndaj Dështimit Qëndrimi …

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ Read More »

SI TË FOKUSOHEMI NJË PROJEKT NË KOHË

Mirë se erdhët në trajnimin: “SI TË FOKUSOHEMI NË 1 PROJEKT NË KOHË! NJË DËSHIRË NË KOHË! NJË QËLLIM NË KOHË”! Lloji: Kurs on-line Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim) Përfitoni: Çertifikatë Gjuha: Shqip Niveli: Hyrës Aksesi: Përgjatë gjithë jetës Shkathtësitë esenciale për biznes (Pse është i rëndësishëm Fokusimi juaj për Sukses?) Një hyrje në aftësitë më thelbësore …

SI TË FOKUSOHEMI NJË PROJEKT NË KOHË Read More »

KURS 3-MUJOR PËR TRAJNER MOTIVUES ME VETË-MËSIM

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONALE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM  JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT- CERTIFIKIMI  ON-LINE Atë që do të mësoni në këtë trajnim nuk është e shkruar në asnjë …

KURS 3-MUJOR PËR TRAJNER MOTIVUES ME VETË-MËSIM Read More »

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

Udhëtimi më i bukur që njerëzimi ka njohur është LIBRI! Bota më e pasur për një Individ është biblioteka e tij ! ▶️ Përfitoni të parët nga OFERTAT EKSKLUZIVE nga Iam Power ▶️ Pasuroni këndin tuaj të librave me setin magjik për zhvillim personal me ofertën më të mirë për VETEM 22€ Të apasionuarit mbas …

LARGONI PRESIONIN FINANCIAR Read More »

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR

Sipërmarrja: Nga Ideja e Biznesit te Veprimi Çfarë përfshin: 4 Webinarët Javorë -Online në Zoom3. Librin Udhërrëfyes si manual për biznesin tuaj. Ky kurs është një hyrje në sferën emocionale të sipërrmarrjes. Një ndërthurrje brilante të aspekteve teorike dhe praktike në mendje. Ne mbulojmë fusha të rëndësishme për sipërrmarrjen për të lexuar dhe menduar dhe …

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR Read More »

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO-Zbritje nga 29 euro në 5.8 Euro

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, “Çfarë fut në kokë nxjerr në realitet çdo ditë.” ​Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.​Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i SUksesit …

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO-Zbritje nga 29 euro në 5.8 Euro Read More »

ÇLIROHU-NGA PROBLEMET ME PARATË PËRGJITHMONË

Krijo rrjedhje të pandërprerë të parave në jetën tënde! Përdorni Ligjin e Tërheqjes për JU.Mësoni formën shkencore të këtij Ligji! Na kontaktoni: JETË NDRYSHUES: I Pari & i Vetmi  “Kurs-SHQIP” Që ju bën të Siguroni Rrjedhje masive dhe të pakufizuar të parave në jetën tuaj! Tani! Shpejt! Fshini plotësisht shqetësimet tuaja financiare përgjithmonë … si me magji! …

ÇLIROHU-NGA PROBLEMET ME PARATË PËRGJITHMONË Read More »

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER

Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!! Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të manipulimeve, hipnozave kolektive dhe individuale. Si të mbrohemi nga çdo formë e sugjerimeve në pamje e mirë por me qëllime jo të mira për ju! Si të jeni të vetëdishëm se jeni pjesë e një kulti apo …

NIVELI V- TRAJNIMI MASTER Read More »

NIVELI IV- TRAJNIMI PLATINIUM

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja… Pasi të filloni të kuptoni se është një fuqi e madhe, mund të komunikoni me të. Pasi ta kuptoni këtë, mund të krijoni gjithçka që dëshironi në jetën …

NIVELI IV- TRAJNIMI PLATINIUM Read More »

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) SI TË PËRGATITESH PËR NJË TË ARDHME QË SE PARASHIKON ASKUSH

Të gjithë ne kemi ëndrra,aspirata dhe dëshira për të arritur.Ka gjithmonë dicka që duam të arrijmë dhe që besojmë se na e bën jetën më të mirë dhe do të na ndihmojë të jemi më të përmbushur por edhe më të suksesshëm.Por në një jetë gjithmonë e më dinamike dhe me shumë limitime secili prej …

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) SI TË PËRGATITESH PËR NJË TË ARDHME QË SE PARASHIKON ASKUSH Read More »

NIVELI II – TRAJNIMI ME PËRVOJË (SILVER-EXPERIENCED) SUPER STRATEGJI PËR NJË MENDËSI TË FORTË

Kujdesi ndaj vetes është e drejta më hyjnore në këtë tokë. Ndaj ju jeni këtu, që të kujdeseni për tempullin tuaj, trupin dhe mendjen. Kështu do të jeni në gjendje të kujdeseni edhe për të tjerët rreth jush.Puna jonë studimore dhe kërkimore fokusohet në fushat e filozofisë së suksesit,komunikimit,biznesit dhe psikologjisë së aplikuar. Pikat kyçe …

NIVELI II – TRAJNIMI ME PËRVOJË (SILVER-EXPERIENCED) SUPER STRATEGJI PËR NJË MENDËSI TË FORTË Read More »

NIVELI I-TRAJNIMI BAZË (BRONZË FOUNDATION) QË DO T’JUA NDRYSHOJË JETËN BRËNDA 1 VITI

“Të përmirësohesh do të thotë të ndryshosh,të jesh i përsosur do të thotë të ndryshosh shpesh” Winston Churchill Mirë se vini! Faleminderit që keni zgjedhur të përdorni Iam Power.al dhe shërbimet tona. Ne do t’i referohemi si “Shërbime“. Unë jam Mimoza Thaqi, mentore e mrekullive dhe sipërmarrëse ! Kam një pyetje për ju ! A mund …

NIVELI I-TRAJNIMI BAZË (BRONZË FOUNDATION) QË DO T’JUA NDRYSHOJË JETËN BRËNDA 1 VITI Read More »

TRAJNOHU FALAS NË IAM POWER-PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI,NJË PLATFORMË VETËZHVILLIMI I KËTIJ LLOJI.

TË NDERUAR LEXUES! Pranë këtij këndi, do të keni mundësinë të gjeni informacione reflektuese mbi edukimin dhe fuqizimin e vetes tuaj. Në fokus je TI ! Si burim motivimi për të ndërtuar një të ardhme të sigurt për jetën tënde. Të gjitha programet dhe energjia e mrekullueshme pas tyre janë faktorë të nevojshëm, themelorë për …

TRAJNOHU FALAS NË IAM POWER-PËR HERË TË PARË NË SHQIPËRI,NJË PLATFORMË VETËZHVILLIMI I KËTIJ LLOJI. Read More »