Stuttgard, Gjermani- 16 deri 18 Qershor, 2023 

SEMINAR MOTIVUES-SHQIP

"Zbulimi i sekreteve të suksesit: çelësat e rritjes personale dhe profesionale"

STUTTGARD-Gjermani

Suksesi shpesh fillon me përcaktimin e qëllimeve të qarta dhe të zbatueshme.

Hyrje:

Zonja dhe zotërinj, mirë se vini në seminarin motivues "Zbulimi i sekreteve të suksesit: çelësat e rritjes personale dhe profesionale", organizuar me krenari për komunitetin shqiptar.nga Iam Power- Sot, ne mblidhemi këtu për të nisur një udhëtim transformues, ku do të zbulojmë potencialin e jashtëzakonshëm brenda secilit prej nesh dhe do të mësojmë se si ta shfrytëzojmë atë për të arritur sukses dhe përmbushje të jashtëzakonshme. Le të zhytemi në 3 ditë të mbushura me frymëzim, motivim dhe strategji praktike për të zhbllokuar versionin më të mirë të vetes.

"Metoda më e drejtpërdrejtë dhe praktike e vetë-zhvillimit është të arrini vete me përpjekjet tuaja." -Hua Ching Ni

Sesioni 1: Përqafimi i ëndrrave tuaja Në këtë sesion, ne do të shqyrtojmë rëndësinë e ëndrrave të mëdha dhe të vendosjes së qëllimeve ambicioze. Ne do të diskutojmë se si të kapërcejmë besimet dhe dyshimet kufizuese dhe do të mësojmë teknika efektive për të vizualizuar dhe shfaqur ëndrrat tuaja në realitet. Përgatituni për të ndezur pasionin tuaj dhe për të rindezur aspiratat tuaja.

Sesioni 2: Tejkalimi i Sfidave Jeta është plot me sfida, por është mënyra se si u përgjigjemi atyre që na përcakton vërtet. Në këtë sesion, ne do të shqyrtojmë strategjitë për zhvillimin e një mendësie elastike, për të mposhtur frikën dhe për të përqafuar ndryshimin. Nëpërmjet tregimeve frymëzuese dhe mjeteve praktike, ju do të fitoni besimin për të përballuar çdo pengesë dhe për ta kthyer atë në një mundësi për rritje.

Sesioni 3: Çlirimi i fuqisë personale Zhbllokimi i fuqisë sonë personale është vendimtar për arritjen e suksesit dhe lumturisë. Ky sesion do të fokusohet në ndërtimin e vetëbesimit, rritjen e vetëvlerësimit dhe zhvillimin e aftësive efektive të komunikimit. Do të zbuloni teknika për të shfrytëzuar pikat tuaja të forta unike dhe për t’i përdorur ato për të ndikuar pozitivisht tek të tjerët.

"Thjesht mos hiqni dorë nga përpjekjet për të bërë atë që vërtet dëshironi të bëni. Aty ku ka dashuri dhe frymëzim, nuk mendoj se mund të gaboni."-Ella Fitzgerald

 • Sesioni 4: Kultivimi i një mendësie pozitive Mendimet tona formojnë realitetin tonë dhe duke kultivuar një mentalitet pozitiv, ne mund të transformojmë jetën tonë. Ne do të eksplorojmë fuqinë e praktikave të mirënjohjes, vëmendjes dhe kujdesit për veten për të mbajtur një këndvështrim pozitiv edhe gjatë kohërave sfiduese. Bëhuni gati për të riorganizuar modelet tuaja të të menduarit dhe për të krijuar një jetë më të bollshme dhe të gëzueshme.
 • Sesioni 5: Krijimi i një Udhërrëfyesi drejt Suksesit Për t’i kthyer ëndrrat tona në rezultate të prekshme, na duhet një udhërrëfyes i përcaktuar mirë. Në këtë sesion, ne do të mësojmë se si të vendosim qëllime SMART (Specifike, të Matshme, të Arritshme, Relevant, të kufizuar në kohë) dhe të zhvillojmë plane vepruese për t’i arritur ato. Ju do të largoheni me një plan të personalizuar për sukses që përputhet me vlerat dhe aspiratat tuaja.

Sesioni 6: Frymëzimi i Historive Shqiptare të Suksesit Për t’ju frymëzuar dhe motivuar më tej, do të dëgjojmë nga individë të suksesshëm brenda komunitetit shqiptar që kanë kapërcyer sfidat dhe kanë arritur sukses të jashtëzakonshëm në fushat e tyre përkatëse. Këto histori do të shërbejnë si përkujtues të fuqishëm të asaj që është e mundur kur ne zbulojmë potencialin tonë.

Informacioni i takimit:

DATA: 16/17/18 Qershor 2023

KOHA: 14:00 E Premte deri 20:00 E Diel

Numri telefonik i për informacion: +38976432315

Kodi i Veshjes: Dress for Succes.

Përfundim:

Ndërsa përfundojmë këtë seminar motivues shqiptar, mbani mend se fuqia për të transformuar jetën tuaj qëndron brenda jush. Duke përqafuar ëndrrat tuaja, duke kapërcyer sfidat, duke kultivuar një mentalitet pozitiv dhe duke krijuar një udhërrëfyes drejt suksesit, mund të arrini rezultate të jashtëzakonshme. Le ta nisim këtë udhëtim së bashku, duke mbështetur njëri-tjetrin dhe duke festuar potencialin tonë të përbashkët. Dilni përpara, çlironi fuqinë tuaj të brendshme dhe bëni një ndryshim në botë.

Kurikulum

Në këtë sekcion mund të shihni plan programin e parashikuar për seminarin në Stuttgard, Gjermani për datat 16-17-18 Qershor 2023

Çmimi i sotëm Për të Gjithë 150€

Me këtë çmim mund ta merrni nëse e paguani tani, Nga data 14 Qershor  Çmimi 300 Euro nuk do të ketë Zbritje.

Bleni Biletën Tani në Këtë Link

Paketa VIP: 250 Euro ( takime 1 në 1 me Mimoza ose Avni Thaqi)

Në çmim nuk janë të përfshira shëtitjet dhe hoteli.

Nëse shkoni të punoni për qëllimet tuaja, qëllimet tuaja do të shkojnë për të punuar për ju. Nëse shkoni për të punuar në planin tuaj, plani juaj do të shkojë në punë për ju. Çfarëdo gjëje të mirë që ndërtojmë, përfundon duke na ndërtuar. Jim Rohn

Hotel: Le Village Address: Max-Eyth-Straße 41, 71364 Winnenden, Germany

Oferta që ne kemi për dhomat: 

 1.  Dhoma Double ( Per 2 Persona, 1 krevat) = 85 Euro nata me Mëngjesin buffet të përfshirë 
 2. Dhoma twin ( Për 2 Persona, 2 krevate) 85 Euro nata me Mëngjesin buffet të përfshirë 

Këto janë çmimet aktuale, që ti përfitoni këto çmime duhet rezervimin ta bëni me kohë.

Ju lutem kontaktoni personin që ju informoi për seminarin. Ose na shkruani në viber/whatup +38975305999

Sa i perket hotelit deri me 31 Maj eshte cmimi 85 euro pastaj ritet.

16 Qershor 2023 -13:00

Takimi i Grupës

në Recepcion të Hotelit/ Shëtitje-Në Stuttgard - Gjermani
17 Qershor , 11:00-18:00

Seminari Motivues

"Zbulimi i sekreteve të suksesit: çelësat e rritjes personale dhe profesionale"
18 Qershor 11:00 -20:00

Shëtitje në Stuttgard

Stutgard, Gjermani- 16 deri 18 Qershor, 2023 /

3 Ditë të mrekullueshme me Mimozën dhe Avniun në seminarin "Zbulimi i sekreteve të suksesit: çelësat e rritjes personale dhe profesionale""

Shtutgarti është i njohur për industrinë e tij të automobilave dhe është shtëpia e disa kompanive të mëdha të automobilave, duke përfshirë Mercedes-Benz dhe Porsche.

Shtutgarti është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i shtetit të Baden-Württemberg në Gjermaninë jugperëndimore. Ndodhet në një luginë të njohur si pellgu i Shtutgartit, i rrethuar nga kodra dhe vreshta. Qyteti ka një popullsi prej rreth 600,000 njerëz. Shtutgarti është i njohur për industrinë e tij të automobilave dhe është shtëpia e disa kompanive të mëdha të automobilave, duke përfshirë Mercedes-Benz dhe Porsche. Qyteti ka një histori të gjatë të prodhimit të automobilave dhe shpesh quhet “djepi i automobilave”. Përveç trashëgimisë së tij automobilistike, Shtutgarti është gjithashtu një qendër kulturore dhe ekonomike. Qyteti është i njohur për muzetë e tij, duke përfshirë Muzeun Mercedes-Benz, i cili shfaq historinë e automobilave dhe Staatsgalerie Stuttgart, i cili strehon një koleksion të gjerë të artit modern dhe bashkëkohor. Shtutgarti është gjithashtu i famshëm për hapësirat e tij të gjelbra dhe parqet. Qyteti është i rrethuar nga pyje dhe parqe, duke u ofruar banorëve dhe vizitorëve mundësi për aktivitete në natyrë dhe relaksim. Parku Rosenstein dhe Parku Killesberg janë destinacione të njohura për vendasit dhe turistët.

"Ju jeni mesatarja e pesë njerëzve me të cilët kaloni më shumë kohë."

  “Ose ju drejtoni ditën ose ju drejton dita.” “Ne të gjithë duhet të vuajmë nga një nga dy dhimbjet: dhimbja e disiplinës ose dhimbja e keqardhjes. Dallimi është se disiplina peshon disa ons ndërsa keqardhja peshon tonelata.” “Mos lejoni që mësimi juaj të çojë në njohuri. Lëreni mësimin tuaj të çojë në veprim.” 

 "Suksesi nuk është për t'u ndjekur, por për t'u tërhequr nga personi që bëheni."

 “Mos uroni që të ishte më e lehtë; dëshironi të ishit më mirë. Mos dëshironi më pak probleme; dëshironi më shumë aftësi. Mos dëshironi më pak sfida; dëshironi më shumë mençuri.”

 "Disiplina është ura midis qëllimeve dhe arritjeve."

“Çelësi kryesor për të ardhmen tuaj më të mirë jeni ju.” “Motivimi është ajo që ju bën të filloni. Zakoni është ai që ju mban përpara.” “Arsimi formal do t’ju sigurojë jetesën; vetë-edukimi do t’ju bëjë një pasuri.”

 "Nëse nuk të pëlqen si janë gjërat, ndryshoje! Nuk je një pemë."

“Suksesi nuk është gjë tjetër veçse disa disiplina të thjeshta të praktikuara çdo ditë.” “Mos u bashkoni me një turmë të lehtë; nuk do të rriteni. Shkoni atje ku pritshmëritë dhe kërkesat për të performuar janë të larta.”

SI TË GJENI SIGURI NË KOHËRAT JO TË SIGURTA?

 • Cili eshte çmimi i endrave tuaja? Bëjë lojën të fitueshme
 • Ju nuk mund të menaxhoni shëndetin tuaj nëse nuk e matni dot. E njëjta gjë vlen edhe për financat tuaja.
 • E ardhmja është më e ndritshme nga sa mendoni 
 • Pse shumica e njerëzve ndjekin pasurinë? Kjo është për shkak se ata janë pas një cilësie më të mirë të jetës.
 • Dhe një gjë që di përtej asnjë dyshimi është se
  çdokush mund të përballet me një sot të vështirë nëse ai ose ajo ndihet i sigurt se nesër ka premtim më të madh.
 • Dhe në aspektin financiar, e dini se çfarë është me të vërtetë e mrekullueshme? Kostoja e teknologjisë po zvogëlohet ndërsa kapaciteti i saj po zgjerohet gjeometrikisht!
 • Çfarë do të thotë kjo për ju? Do të thotë që edhe nëse filloni të ndërtoni pasuri vonë në jetë, ka të ngjarë të keni ende një cilësi jete të shkëlqyer në të ardhmjen, edhe për më pak para se sa mund të mendoni.
 • Gjithashtu, të mësuarit rreth këtyre tendencave në teknologji mund t’ju zgjojë disa nga mundësitë më të mëdha investimi të jetës suaj. 
 • Njeriu mesatar sot tashmë ka opsione në të cilat faraoni më i pasur i Egjiptit nuk e kishte ëndërruar kurrë. Imagjinoni çfarë do të kishte dhënë për të qenë në gjendje të fluturon në qiell në një karrige ose në një shtrat në një pjesë tjetër të botës në pak
  orë, në vend të muajve duke luftuar oqeanet?
 • Tani mund ta bëni këtë të udhëtoni në STUTTGARD, të shëtisni këtë qytet pasurie dhe të qëndroni në hotel luxoz, ku do të mësoni gjithashtu sekretet për të bërë para dhe të mos ngushtoni veten sa doni të merrni pjesë në këtë seminar dhe nuk ia lejoni dot vetes.
 • Pikërisht nëse fiinansat janë shkaku që ju nuk e lejoni veten të jeni me ne- JU I PARI DUHET TË ULENI NË ULËSET E PARA TË SEMINARIT. Sepse do të merrni vendimin më të rëndësishëm në JETË. Të Çliroheni nga presionet financiare përgjithmon.

Bashkohuni në këtë seminar dhe merrni një shans për të na takuar dhe bashkuar me klubin tonë..

"Ju nuk mund ta ndryshoni destinacionin tuaj brenda natës, por mund të ndryshoni drejtimin tuaj brenda natës."

BONUS: Trajnimi 10 Javor:
Çlirohuni nga Problemet me Paratë Përgjithmon- nga 350 Euro
Plotësisht falas.

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

 • Profesionistët dhe punonjësit: Njerëzit që punojnë në mjediset e korporatave, sipërmarrësit, menaxherët dhe punonjësit mund të marrin pjesë në seminare motivuese për të fituar frymëzim, për të përmirësuar aftësitë e tyre drejtuese, për të rritur produktivitetin dhe për të mësuar strategji për avancimin në karrierë.

 • Studentët dhe edukatorët: Seminaret motivuese mund të jenë të vlefshme për studentët në nivele të ndryshme arsimore, duke përfshirë shkollën e mesme, kolegj dhe universitet.

 • Edukatorët, si mësuesit dhe profesorët, mund të marrin pjesë gjithashtu për të zbuluar teknika inovative të mësimdhënies dhe për të rritur motivimin e tyre për të frymëzuar studentët.

 • Individët që kërkojnë zhvillim personal: Kushdo që është i interesuar në rritjen personale, vetë-përmirësimin dhe arritjen e qëllimeve të tyre mund të përfitojë nga ndjekja e seminareve motivuese. Këto seminare shpesh mbulojnë tema si vendosja e qëllimeve, menaxhimi i kohës, ndërtimi i vetëbesimit dhe tejkalimi i sfidave.

 • Sipërmarrësit dhe pronarët aspirantë të bizneseve: Seminaret motivuese mund t’u ofrojnë sipërmarrësve njohuri, strategji dhe frymëzim të vlefshëm për të filluar ose rritur bizneset e tyre. Ato mund të mbulojnë tema si inovacioni, marketingu, menaxhimi financiar dhe rrjetëzimi efektiv.

 • Profesionistët e shitjeve: Seminaret motivuese mund të rrisin moralin dhe aftësitë e shitësve. Pjesëmarrësit mund të mësojnë teknika efektive të shitjeve, aftësi negociuese dhe strategji për ndërtimin e marrëdhënieve me klientët, duke përmirësuar përfundimisht performancën e tyre të shitjeve.

 • Individët që përjetojnë tranzicione në karrierë: Nëse dikush po kalon një ndryshim karriere ose po kërkon mundësi të reja, ndjekja e një seminari motivues mund të ofrojë udhëzime, të frymëzojë ide të reja dhe të ofrojë mbështetje gjatë procesit të tranzicionit.

 • Individët që përballen me sfida dhe pengesa: Seminaret motivuese shpesh fokusohen në qëndrueshmërinë, këmbënguljen dhe tejkalimin e pengesave.

 • Njerëzit që po përballen me sfida personale ose pengesa në jetën e tyre mund të gjejnë motivim, inkurajim dhe strategji praktike për të lundruar nëpër kohë të vështira.

NËSE NJËRA NGA KËTO ISHTE ME PËRGJIGJE PO, JU E GJETËT ZGJIDHJEN E GJITHË SFIDAVE TUAJA!

Energjia dhe entuziazmi: Seminaret motivuese njihen për atmosferën e tyre energjike dhe pozitive. Të qenit në një dhomë të mbushur me individë entuziastë që janë të etur për të mësuar dhe për t’u rritur mund të jetë infektive. Energjia kolektive mund t’ju ngrejë humorin, të rimbushë motivimin dhe t’ju lërë të ndiheni të frymëzuar shumë kohë pas ngjarjes.

Tejkalimi i sfidave: Seminaret shpesh trajtojnë sfidat dhe pengesat e zakonshme me të cilat përballen njerëzit në jetën e tyre. Duke marrë pjesë, ju mund të fitoni njohuri se si të tjerët kanë kapërcyer vështirësi të ngjashme dhe të mësoni strategji për të trajtuar sfidat tuaja. Kjo mund t’ju ofrojë një ndjenjë të rinovuar shprese dhe vendosmërie.
Mimoza dhe Avniu

Këtu mund të shkruani vetëm qytetin ku jetoni