“Harmonia e brendshme në botën e zhurmës”, Me Mimoza Thaqin dhe Arta Kabashin

Dashamirë të vlerësuar të Iam Power,
 
Jemi kënaqur të ju ftojmë të bashkoheni me ne në një Webinar të veçantë të trajnimit me këngëtaren e mrekullueshme dhe mjaft të famshme, Arta Kabashi!
 
Ky është një event i pazakontë që nuk duhet të humbasësh nëse jeni në kërkim të zbulimit të sekreteve të një performancë të mrekullueshme në skenë. –
Çfarë: Webinar Trajnimi me Arta Kabashi –
Data: [29. Mars 2024] –
Ora: [20:00] –
 
Arta Kabashi është e njohur për zërin e saj të jashtëzakonshëm dhe përvojën e saj të gjatë në botën e muzikës.
 
Në këtë webinar, ajo do të ndajë me ne një pasqyrë të thellë të praktikave dhe teknikave të nevojshme për të krijuar një performancë të mahnitshme dhe të ndritshme në skenë.
Nëse keni pasion për muzikën dhe dëshironi të zbuloni më shumë për veten tuaj në botën e artit, ky webinar është për ju! Kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për të mësuar nga një prej këngëtareve më të talentuara të kohës sonë.
– Regjistrohuni tani për të siguruar vendin tuaj, numri i vendeve është i kufizuar! [Lidhjen e regjistrimit këtu] Mos e lini për të nesërmen – regjistrohuni sot dhe bëhuni pjesë e kësaj udhëtimi të mrekullueshëm në botën e muzikës së frymëzuar nga një prej këngëtareve më të rëndësishme të vendit!
 
Me respekt, [Ekipi i Iam Power]

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *