Pagesat manuale MTH( 1 Euro=61.7den)

ден61.70

Category:

Description

Pagesat manuale e të cilat nuk janë si produkte të veçanta, shënoni te sasia : psh nëse doni të paguani 2 euro te sasia shtoni 2. nëse doni të paguani 100 euro te sasia shtoni 100.

Dhe në fund te shënimet shënon saktë çfarë keni blerë.

Dhe shuma e saktë që doni të paguani do të procesohet.

Ju faleminderit që bleni produktet tona.

Iam Power

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pagesat manuale MTH( 1 Euro=61.7den)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *