MAGJIA E TË FOLURIT POZITIV- Çmimi 12.79 Euro

ден789.00

Nëse ju keni kërkuar për një magji e cila do të transformojë jetën tuaj atëherë konsideroni që kapitujt e këtij libri ti mjeshtroni.

I gjithë libri është I fokusuar vetëm në një gjë që ju të ndiheni mirë dhe të mendoni mendime pozitive për jetën sepse mendimet janë sende dhe ato janë fara të krijimit.

Mos tejkaloni asnjë faqe të këtij libri, mos shpejtoni ta lexoni dhe pastaj ta harroni, por lexoni që të kuptoni, të keni një zgjim brenda jush, të keni momente të vetëdisimit të fuqisë së mendimeve tuaja dhe çfarë ato I bëjnë jetës suaj.

Category:

Description

MAGJIA E TË FOLURIT POZITIV! Çmimi 12.79 Euro

“Dashuria ime për ju, Asnjëherë nuk përfundon”

 Autore: Mimoza Thaqi

Çmimi: 12.79 Euro
Posta Kosovë: 3 Euro
Posta Shqipëri: 8 Euro
Posta Maqedoni: 130 den.
Posta Europë, USA: 20 Euro

Nëse ju keni kërkuar për një magji e cila do të transformojë jetën tuaj atëherë konsideroni që kapitujt e këtij libri ti mjeshtroni.

I gjithë libri është I fokusuar vetëm në një gjë që ju të ndiheni mirë dhe të mendoni mendime pozitive për jetën sepse mendimet janë sende dhe ato janë fara të krijimit.

Mos tejkaloni asnjë faqe të këtij libri, mos shpejtoni ta lexoni dhe pastaj ta harroni, por lexoni që të kuptoni, të keni një zgjim brenda jush, të keni momente të vetëdisimit të fuqisë së mendimeve tuaja dhe çfarë ato I bëjnë jetës suaj.

Në këtë libër do të ju shfaq “sekretin” e të gjitha kohërave, prandaj mos e merrni thjeshtësinë me të cilën është shkruar ky libër si diçka e cila duhet anashkaluar, sepse suksesi I transformimit tuaj qëndron pikërisht në gjërat e thjeshta, të cilat nuk duhet ti marrim si të lehta!

Të dashur nëse me këtë libër ju njiheni me mua për herë të parë dhe doni të gjeni “sekretin” e gjithë “sekreteve në jetë”, apo nëse më keni ndjekur edhe më parë dhe akoma se keni kuptuar “sekretin” që unë kohë pas kohe e shfaq edhe në rrjetet e mia sociale, atëherë pregaditu që tani në këtë moment ta kuptosh këtë “sekret”.

Por para se ta kuptosh këtë sekret dua të jesh I gatshëm, I hapur dhe I vëmendshëm që të mos e tejkalosh këtë që do ta lexosh në vijim, sepse në këtë formë ti do të hudhësh poshtë çdo gjë që lexove deri tani, çdo gjë që ti ke krijuar në jetën tënde po me këtë “sekret”, çdo gjë që shikon, ndjen, dëgjon, lexon, percepton ti e krijove po me këtë “sekret”.

Më rezervo një kopje

E PSE JU TREGOJ UNË KËTË SEKRET?

 1. Sepse ju dua shumë
 2. Sepse misioni im në këtë Planet është të jua tregoj këtë sekret
 3. Sepse dua të sigurohem se ju do ta përdorni këtë sekret.
 4. Sepse dua që ju të jetoni të lumtur
 5. Sepse dua që ju të keni çdo gjë që ju dëshironi
 6. Sepse dua që ju të përdorni magjinë e TË FOLURIT pozitiv
 7. Sepse ju jeni shëmbëlltyrë e Zotit
Fjalët vlerësuese të z. Behgjet Pacolli, për Librin “MAGJIA E TË FOLURIT POZITIV”
Njerëzit të cilët punojnë shumë, veçohen nga të tjerët, duke filluar nga sjelljet e tyre dhe deri tek mënyra (shumë më njerëzore) e komunikimit të tyre me të tjerët.
Këta njerëz punëtor dhe të veçant, i përcjell pothuajse gjithmonë kreativiteti, sinqeriteti dhe energjija pozitive.
Mund ta them me plot bindje se njëra nga këta persona të veçant është vetë Mimoza, autorja e këtij libri të mrekullueshëm. Energjia pozitive e shpirtit të saj, sjelljet e saja miqësore, dashuria dhe guximi për të vepruar, e bëjnë Mimozën një zonjë të veçant, të dashur, kreative dhe të suksesshme.
Mimoza është person motivues me ndikim masovik. Ky ndikim motivues vjen në mënyrë spontane, në formë frymëzimi, me gjenezë nga shpirti i pastër i saj, nga rrezatimi i përhershëm i energjisë pozitive dhe mënyrës humane të komunikimit me të tjerët.
Njerëzit të cilët e takojnë Mimozën për herë të parë, ata do të impresionohen shumë shpejt nga energjia rrezatuese e saj dhe e kanë të vështirë të largohen nga ajo.
Mimoza me prezencën e saj krijon ambient miqësor dhe me paraqitjet e saja emocionale, tek njerëzit e përqendruar rreth saj, ndikon drejtpërsëdrejti në disponimin e tyre. Me paraqitjet e saja motivuese para masës së njerëzve, Mimoza ndikon pozitivisht, ajo arrin të motivoj në mënyrë konstante, që ti të krijosh parakushte për veprime psikiko-emocionale dhe veprime faktike për krijimin e mundësive për arritjen e një standardi me të mirë jetësor si dhe marrëdhënie kualitative me njerëzit dhe shoqërinë, pra ajo të motivon dhe të ndihmon në arritjen e asaj që quhet sukses.
Unë, me precizitet të lartë mund të dalloj njerëzit e entourazhit të Mimozës, gjegjësisht shoqatës I AM POWER (shoqatë e ideuar dhe e krijuar nga Mimoza).
Kjo vërehet së pari nga mënyra se si ai/ajo flasin për gjërat, për idetë për sfidat dhe jetën në përgjithësi. Sigurisht, personat e “afektur” nga Mimoza, janë persona mendjehapur, dashamirës, kreativ dhe ajo që është me rëndësi, ata nuk bashkëjetojnë me të keqen, nuk janë persona të frustruar, ata janë shpirtbardhë dhe të sinqertë, janë kreativ, me plot ide dhe kanë dëshirën e zjarrtë dhe guximin për të vepruar.
Zonja Mimoza Thaqi, ne Librin “Magjia e të Folurit Pozitiv ” të cilën e ka sjellë për ne, është një thesar i çmuar të cilin duhet ta lexoj çdo kush që e dëshiron suksesin.
Ky libër është një udhëzues praktik për krijimin e parakushteve për një jetë më të mirë dhe më të begatë per ata që i praktikojnë mësimet dhe rakomandimet e vendosura brenda tij.
Për të përfunduar atë që Mimoza e meriton të thuhet, edhe disa rakomandime…
Jo të gjithë janë të vetëdijshëm për fuqinë e fjalëve dhe jo të gjithë (nga moskujdesi) përdorin fjalët e duhura në vendin e duhur.
Besoj se të gjithë biem dakord që shumë shpesh kemi humbur miqësi apo marrëveshje biznesi për shkak të ngutisë, për shkak të mosgjetjes dhe mospërdorimit të fjalëve të duhura apo mënyrës jo të duhur për të komunikuar me njerëzit ose për t’i komunikuar idetë, dëshirat dhe kërkesat tona.
Fjalët janë të fuqishme, ato që kanë kuptim pozitiv, që rrjedhin nga emocionet inspiruese.
Gjatë rinisë sime, mua çdo herë më fliste gjyshi me dashuri dhe nëpërmes pothuajse të të njëjtave fjalë, më predikonte se çfarë suksesi do të arrij në jetën time.
Pikërisht, fjalët të cilat më thoshte gjyshi kishin ngjallur imagjinatën dhe një besim të jashtëzkonshëm në vetën time për jetën që doja ta krijoja.
Prandaj, ju them të jeni të kujdesshëm me fjalët, fjalët janë të lira, por përdorni ato si duhet, inspironi njerëz dhe shprehni dashuri nëpërmjet fjalëve, ato mund t’ju ndryshojnë jetën.
Gjithmonë mundohuni të mendoni pozitivisht për vetën tuaj dhe për njerëzit të cilët ju rrethojnë, mundohuni të flisni mirë, mundohuni që fjalët t’i përdoni vetëm kur keni për të thënë apo për të krijuar një vëpër të mirë. Dhe për fund, duajeni dhe vlerësojeni shumë njëri tjetrin, falënderojeni njëri tjetrin, sepse një person i vlerësuar, gjithmonë do të bëjë më shumë se sa që i është kërkuar.
Flisni fjalë të mira!
Behgjet Pacolli
Presidenti më i Mirë në Botë

Mimoza Taqibashk me Avni Thaqi , hoqet analfabetizimin tek ne me perkthimin e perlave dhe materialeve qe sollet te paret tek ne . Analfabetizem ? Po po ishim intelektual ne humner . Mungonin kto materiale , skishte aspak brum te sakt per tna gatuar mendjen e shpirtin . Tani … ky liber edhe nje perle tjeter na shtove ne raftat tone . Margaritare qe do shenderit e do na perndrit rrugen e shpirtit e te mendjes . Mirnjohese pa fund per mentoret me te mire ne bote . Mentoret e mi kete dhurat margaritari e sollen ne ditet e bekuara te ketij muaji . Si te gjej fjale falenderuese . Kur ju jeni mrekullia me e madhe qe njoh ne kete planet . Zoti ju bekofte ju dua

Gresa Shehu

 

34 reviews for MAGJIA E TË FOLURIT POZITIV- Çmimi 12.79 Euro

 1. Fiza Hoxha

  Mentorja ime e dashur Mimoza Taqi , falemnderit që ekziston dhe të njoha ne momentin e duhur të jetës time.
  Je engjulli jonë për shumë njerëz.
  Falemnderit për fjalët aq të ëmbëla dhe aq pozitive, falemnderit dhe pēr librin me shumë dashuri.
  Tê dua dhe unë ty aq shumë sa shpesh lutem që të ruaj Zoti dhe të jep shendet dhe shumë suksese!
  Falemnderit Zotit që ekziston njē femer si ti!
  Te dua shumë ty o dashuri!
  Përzemërsisht Fiza.
  Ja vlenë ta lexoni një libër kaq pozitiv!

 2. Mimoza Muja

  Promovimi i librit “Magjia e të Folurit Pozitiv” nga Mimoza Taqi. Një libër unik dhe i nevojshëm për çdo familje. Fjalët kanë fuqi të jashtëzakonshme, ato mund te hapin por edhe të mbyllin dyer, ato mund të lëndojnë por edhe të inspirojnë, varet nga ju si zgjedhni t’i perdorni ato. Mësoni sekretin e përdorimit të fjalëve dhe transformojeni jetën tuaj TANI!
  Mirënjohëse pa fund që të kam mike dhe mentore Mimoza Thaqi. Je një inspirim për të gjitha gjeneratat. Faleminderit për këtë vepër unike ❤⭐

 3. Dorina

  🎬🌏🏆🎉🎊💡🖌📖Premier Promovim i botimit të librit “Magjia e Të Folurit Pozitiv” – Autore : Mimoza Taqi 👑💕- Dashuria ime për ju, asnjëherë nuk përfundon.💕☀️ Një punë me shumë përkushtim dhe dashuri prej më shumë se 12 vitesh përvojë studimi disiplinorë dhe investimi sjell për të gjithë ne librin më të ri mentorja Mimoza Thaqi. Jam Mirënjohëse dhe Entuziaste për të lexuar këtë libër transformues dhe të fuqishëm.URIME DHE SUKSESE TË VAZHDUESHME🙏🎶🌺🌺🌺

 4. Mimoza Abrazhda

  Sot Swis Diamond kisha nderin të isha e ftuar në një event të
  rëndësishëm dhe madhor ,në promovimin e librit ”Magjia e të folurit poziv ,,
  Autore Mimoza Taqi.
  Reapekte pa fund për një nënë një grua e veçantë plot energji pozitive ,intelektuale e drejt e dashur dhe shumë modeste .
  Sa herë Mimoza fliste ne mësonim diçka të re ,ajo me atë ëmbëlisinë e saj hynore bëri që të gjithë të pranishmit në sallë të kishin vëmëndje dhe të bindur nga fjalët e zgjedhura të Mimozës që të jemi njerës me mendim pozitiv ,të durueshëm ,mirënjohës dhe ta duam njëri tjetrin .
  Me zemër e shpirt i uroj adashes mikes time veç përpara me kokën lart plot suksese .
  Ne ndjehemi shumë krenarë që të kemi ty Mimoza .
  Suksese .
  Respekte pa fund !
  Mimoza Abrazhda

 5. Erisa Bujari

  Nje liber i jashtezakonshem MAGJIA E TE FOLURIT POZITIV!

 6. Dorina Toci

  Fjala liber eshte pak meriton te kete emer me te cmuar pasi eshte nje thesar nje pune e punuar me vertetesi realitet dhe ushtrime konktrete per te punuar me veten per te krijuaj nje jete te bukur per veten dhe te gjithe. Nje liber si nje bibel nje lajmetareje drite per te krijuar nje bote te bukur me te verteten e Zotit

 7. Krenare

  Librin jam duke lexuar dhe kam përshtypje shumë te mira pasi që po të ofron një ndjesi shumë te mirë shpirtërore/përmbushje shpirtërore.

 8. Drita

  “Magjia e të Folurit Pozitiv” nga Mimoza Thaqi. Një libër unik dhe i nevojshëm për çdo familje nje perl për jeten Waw vertet liber magjik❤️🙏

 9. Medija

  Kenaqsi te lexosh kete liber te mrekullueshem
  qe Z .Mimoza Thaqi na ndihmon se si te arijm suksese ne çdo sfere te jetes
  Mirenjohese pa fund

 10. Merhidejashari

  Te them fjal janë pak por po shpreh ndjenjën që ka ngjall te unë të dashuris për veten dhe Zotin e kjo ndodhi fal Mimoza Thaqi që jam mirnjohese pa fund. Libri Magjia është perla që çdo shqiptar duhet ta fus thell në Shpirtin e tij dhe ta lejoj veten të jetoj i lir pa limite dhe pa frikra. Falemenderoj që Zoti na sjell mrekulli si Libri Magjia.

 11. Anila Isufaj

  Liber i mrekullushem per ata qe duan ta bejne veten dhe boten me te mire …liber qe te meson te ndertosh urat me veten dhe te tjeret .Faleminderit Mimi 😇🙏❤Mirenjohese pa fund 😇

 12. Zejnepe Muqaj

  Eshte liber qe ngjan me jeten e secilit nga ne.Eshte manual 100% qe te drejton per jete,me nje fjal eshte liber maggjik.
  Faleminderit shume mentore e mrekullive💟🌟

 13. Ariela

  Libër Magjik! Ndjehehet dashuria dhe energjia e pastër me të cilën është shkruar. Libri që e ngre vetëdijen në një nivel tjetër. Është një MANUAL që duhet mbajtur gjithmonë me vete. Bëji vetes një nder. Lexoje këtë libër!

 14. Diana

  Diana Bellanica
  Mimoza Thaqi , mentorja ime e mrekulkueshme .
  Për librin “Magjia e të folurit”:
  Gjat leximit të librit e kam ndjeh një ndjenjë te papërshkrushme, në shpirt, në zemër entuziazmi im u zgjua si gjigant . Me anë të këti libri dhe këshillave të tij ndjej sikur Mimozën e kam afër meje, thjesht libri rezonon energjin e saj. Këtu besoj që e gjen veten cdo njeri i planetit Tokë. Të dua pa kushte Mimoza, mbretëresha ime je në këtë

 15. Teuta

  Libri qe ka prek qdo fibeer te qenjes sime ,qdo qelize sikur me thoshte keto jan pergjigjet qe kerkoje .Ne kete liber mesova se ku kisha ngecje dhe qka mund te veproj qdo dite qe te kem vibracione te rritjes .Energjia qe perqohet gjate leximit ka nje pasterti prej kriatali .Mitnjohese pa fund shpirt i paster

 16. Anila Isufaj

  Mimi nuk e di ne eshte normale ..po une dje e mora librin sot po e lexoja po kam qar duke e lexuar . . Dhe aq me pelqente sa vetem per nje ore lexova gjysmin ……As vete se di pse qaja 😇🙏❤faleminderit Mimi

 17. Leonora

  Libër i jashtëzakonshem , ne momentin qe e ke ne duar ndjen gjithe ate energji pozitive ,nje lloj qetesie e cila te pershkon gjithe shpirtin .Mesimet qe ndan Mimoza Thaqi aty jane thesar .Liber qe jame e sigurte qe gjenerata do te perfitojne .Faleminderit pafundesisht Mimoza per kete liber te mrekullueshëm ⭐️❤️

 18. Marsida

  Un sod e mora ket liber me Nenshkrimin tend. Jam shum mirnjohse per dashurin tende qe naj fal mermes shkrimit tend faliminderit shum te dua pa fund
  Shpresa Ramadani

 19. ShpresaPower

  Mimoza Abrazhda
  Faleminderit e dashur Mimoza Taqi .
  Ishte nderë dhe respekt për mua të isha pjesë e aktivitetit për promovimin e librit tuaj ,njerëz si ju i duhen shoqërisë tonë ,mendimi pozitiv që ju shpërndani kudo eshte nevoje dhe domosdoshmëri për çdo njërin nga ne .
  Ngjarjet politike dhe historike që ka kaluar populli ynë kanë lënë shënjat e tyre negative ,por mendimi ,vullneti dhe puna juaj i ndihmon te gjithë të ecin përpara me pozitivitet .
  Suksese unë do të jem gjithmonë aty ku je dhe ti
  Respekte

 20. ShpresaPower

  Lela Lea
  Te pershendes Mimoza je engjell je Drit je mencuri je gjithcka Qe esht e mir Nuk e di as Vet Se si Por Po Te filloj Te shkruaj per ty Nuk e di Por nuk ndalem dot Aq shum kam per te te then Aq shum Sa Qe nuk mundem ti ndal Fjalet I kam par dhe komentet Qe Te kan ber shum e shum njerez Te tjer dhe Nuk jan Kaq Te gjata por me shum bindje mund Te them Se jam zgjuar plotesisht per 5 muaj Qe Nga majji 2022 shum Mendime negative I kam zhdukur Nga vetja ime Dhe ne shum Aspekte te tjera kam ndryshuar Dhe cdo dit me te lumtur Po e ndjej veten shumm te jam falenderuese Dhe mirenjohese Gjith jeten Nuk ndalem dot Se lavderuari ty Mimoza Mentorja e Mrekullive je mrekullija vet te perqafoj fort

 21. ShpresaPower

  Sebi Krasniqi Cerimi
  Me pa durim pe pres librin mem ardh me post ne Gjermani

 22. ShpresaPower

  Sevdije Berisha
  Te falenderoj nga zemra Mimoza Taqi per keto fjal te bukura qe ke per mua.
  Por edhe un jam shum shum e bekuar qe te njofta ty je nje mrekulli e zotit qe na ben te ndihemi krenare me ty qe ne gjdo sekond din te dhuron vetem dashuri e pozitivitet
  Je nje Engjull e zbritur nga zoti
  Shum perqafime nga larg
  Respekt

 23. ShpresaPower

  Merhide Mery Power Jashari
  Magjia e te folurit pozitiv
  Është nje liber i mrekullueshem qe te duhet shum pak kohe per ta lexuar,mesimet dhe energjin qe mer nga Mimoza te bejne te shkojsh pertej vetes.
  Jam E bekuar me ty Mimoza Thaqi

 24. ShpresaPower

  Besire Perolli
  E lumtur ,mirënjohese e falenderuese për ty Mimoza ,dhe gjithë antarët në Iampower .
  PO KORRIM FRUTAT E FARAVE TË MIRËSISË QË KEMI MBJELLUR NDËR VITE …
  Je madhështore e dashura Mimozë !

 25. ShpresaPower

  Lika Danaj
  Sukses mezi po presim ta lexojme kete liber

 26. ShpresaPower

  Xhuli Spahiu
  Urime pafund për librin të dëshiroj shëndet shumè dashuri,bekime e suksese pambarim
  Të përqafoj nga larg zemërbardh e shpirt hyjnor

 27. ShpresaPower

  Kimete Ademi Berisha
  Të uroj suksese pa fund Mimoza Taqi. Ashtu qysh e ki shpirtin e mirë, sukseset qofshin qdo ditë pjesë e jetës tende
  Mujo Ameti

 28. ShpresaPower

  Mujo Ameti
  E sikur të gjithë të bënim vepra të mira e sjejlle të mira rrespekte te pafundshme edhe bota sdo të kishte fund të shktrohej por edhe shejtanët do qëndroshin të hidhëruar por gjithsesi rrespekte per te gjith…

 29. ShpresaPower

  Durak Rrahmani
  Nese mbjell dashuri for te fitosh dashurin nese mbjell urrejtje merr po ate qfar do mbjellesh do te korresh.

 30. ShpresaPower

  Lela Lea
  O drit ti I motivon qe Te ken sukses I orjenton Dhe cfar do qe e thua e thua ne nji Form Sa me Te leht Qe ta mesojn ti na percjell energji pozitive ne Cdo fjal audio video Dhe nji energji edhe me Te madhe na e jep Kur Te takojm laiv Dhe e kam cekur ne disa komente qe Te kam ahkruajtur ai individu qe Te ndjek ty Dhe nuk ka Sukses ai e ka problemin me veten Nuk ka shkollimin e duhur ka indeks Te ulet Te Te mesuarit Nuk ka kapacitet Por nji njeri me shkollim tamam Dhe me interesim duke Te ndjekur ty arrin sukses Dhe kalon cdo veshresi me lehtesi sepse ti Mimoza Thaçi i meson Shum mir qart Dhe sakte je energji je Drit respekte Pa fund

 31. ShpresaPower

  Medija
  Faliminderit pa fund Mimoza per cdo gje qe na ke mesuar perkohsist qe kam sfida nuk e di pa mesimet e iam power a do te mundem ti tejkaloj kaq leht por me mesimet e kenaqur ska cmim kjo akademi skam fjal per ta pershkruajt mirnjohehe pafund zemra ime Mimoza te duaa

 32. ShpresaPower

  Hisnije ibraimi
  Jaam mirenjohse jam falenderusese pa fund qe jam pjes e iam power Falimidertit qe egzistikon e nderuara jon e bekuara jon mimoza te duaam pa funuuund fliminderit faliminderit faliminidert

 33. ShpresaPower

  E dasgur Mimoza dua te falenderoj qe ne momentet me te veshtira u shfaqe ti me vidjon duaje veten o zot per mua ishte mrekulli kam arritur ta dashuroj veten familijen time bashkshortin djalin tim e ngrita ne kemb vetem me videot e tua je nje mrekulli ne tok faliminderit qe zoti te solli ne jeten time jam shum mirnjohsese shum gjera te bukura po ndodhin ne jeten time jam dashururar me cdo gje qe prek me cdo gje qe shikoj faliminderit e dashur je mrekulli ne planetin toik jam shum mirnjohse qe te pash live ne instagram nje dit o zot me ndodhi mrekulli faliminderit Mimoza Thaqi

 34. ShpresaPower

  Keti Ramadani
  Pershendetje Mimi te pergezoj per Librin Magjija te folurit Pozitiv ka jo vetem magji aty brenda ne liber por esht per tej nje lerle e vertet nje diamant, gjdo fjal qe lexoj me jep energjii te jashtzaknondshem ku do qe shkoj gjdo fjal qe lexoj ne liber me mbetet n mendja.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *