Përshëndetje 

Unë nuk dua të ju ngelem borxh, prandaj juve njerëz të mrekullueshëm që lexoni SHKRIMET e mia dua të ju tregoj një sekret të vogël që bën jetën tuaj të madhe.

Është më mirë kur ju jepni shërbimin tuaj dhe njerëzit nuk ju paguajnë sepse ashtu juve ju ngelet borxh Univerzi.

Dhe Univerzi gjithnjë paguan më shumë se paga minimale. 

Ndonjëherë është më mirë të paguani për diçka që ka qenë falas.

Për shembull…

Nëse deri më sot ju vetëm keni dëgjuar videot e mia në you tube, keni lexuar gjithçka që unë e shpërndaj falas në rretet e mia sociale kjo dtth se ajo ju ka mjaftuar që të keni jetën më të lehtë në këtë botë dhe nuk e keni parë të nevojshme të bleni ndonjë kurs ose libër në këtë formë ju më keni bërë favor mua- sepse nuk keni paguar. Dhe mua Univerzi më shpërblen për shërbimin që bëj falas.

Që dtth kjo është e mirë për mua, dhe për ju është e mirë, por më e mirë është kur ju paguani për diçka që e merrni falas ( DHE NUK I NGELENI BORXH UNIVERZIT)  ky është sekreti i vogël që e bën jetën tuaj të madhe.

Prandaj unë kam hapur donacionet në Iam Power, nëse ju nuk doni të bleni kurse- atëherë me donacionet tuaja mund të ndihmoni dikë tjetër që do të blej por nuk ka mundësi financiare. 

Me një dhurim nga zemra juaj, ju ndihmoni njerëzit që nuk i njihni por që kanë nevojë të madhe të trajnohen dhe të regullojnë jetën e tyre.

Dhe si shpërblim për këtë ju fitoni falas Webinarin me datë 22 DHjetor: Manifestoni Mrekulli.

Por ju nuk jepni donacion sepse e fitoni falas këtë webinar, ju jepni sepse doni të shpaguani Univerzin dhe kështu të hapni portën e manifestimeve të mrekullive në jetën tuaj.

Shihemi në Suksese

Mimoza Thaqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *