Biznesi duket se është diçka e lehtë për tu bërë, por janë disa faza të cilat duhet ti kaloni para se të merrni një vendim të tillë.

Për këtë mund të ndiqni Trajnimin që të informoheni me hapat konkret dhe faktik.

  • Çfarë duhet të dini para se të hapni biznesin e ëndërrave tuaja.
  • Ku të gjeni financat nëse nuk i keni.
  • Cilat janë “minat” që dalin gjatë rrugës.
  • Si ti shmangni gabimet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *