Besoj se dëshironi një ndryshim të madh pozitiv në jetën tuaj. Për këtë kam vendosur të bëj një seminar në Kosovë, përkatësisht në Natural- Ferizaj me datë 31.Mars.2024.

Dhe si dhuratë për ju PLOTËSISHT FALAS do të merrni
AUDIOT E KODIT SEKRET- SHIKO VIDEON MË POSHTË:

Këtë radhë takohemi ne Ferizajin e bukur, energjia e dritës dhe dashurisë të përfshijë këtë qytet. 

Është një qytet me zhvillim shumë të lartë ekonomik.  Me njerëz të mrekullueshëm që janë shumë puntorë dhe të zgjuar.

Ne kemi mbajtur një seminar në Ferizaj para 10 viteve dhe atëherë u mbush salla e teatrit.

Këtë rradhë vendosëm që ta mbajmë në një hapërsirë më të vogël dhe me më pak pjesëmarrës. Sepse e dijmë se ata që do të jenë aty vërtetë kanë kërkuar për një ndryshim pozitiv në jetën e tyre.

Përshkrimi i rëndësisë së energjisë pozitive në përmirësimin e cilësisë së jetës.

Ndryshimet që mund të ndodhin në jetën tonë duke përdorur një qasje pozitive.

Identifikimi i sfidave të përditshme dhe faktorëve që mund të zvogëlojnë energjinë pozitive.

Përballja me stresin, zhvillimi i aftësive për menaxhimin e emocioneve.

 1. Strategjitë e Motivimit dhe Ngritjes së Energjisë Pozitive

  • Përdorimi i afirmimeve pozitive dhe visualizimit për të forcuar mendimet pozitive.
  • Krijimi i një rutine të përditshme për të shtuar lumturinë dhe harmoninë.
 2. Marrëdhëniet dhe Ndikimi i tyre në Energjinë Tonë

  • Rëndësia e marrëdhënieve pozitive dhe ndikimi i tyre në energjinë tonë.
  • Si të përcaktojmë dhe ruajmë marrëdhëniet e shëndetshme me të tjerët.
 3. Udhetimi i Vetë-Discovery dhe Zhvillimi Personal

  • Kuptimi i vetes dhe identifikimi i qëllimeve personale dhe profesionale.
  • Zhvillimi i aftësive dhe karakteristikave që rrisin vetëbesimin dhe motivimin.
 4. Rruga Drejt Suksesit dhe Lumturisë Përmes Energjisë Pozitive

  • Përfundimi i seminarit me pika kyçe dhe udhëzime për përdorimin e energjisë pozitive në rrugën drejt suksesit dhe lumturisë.

 

Ky seminar synon të ofrojë një përvojë mbresëlënëse dhe informuese për pjesëmarrësit, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë një qasje të pozitive ndaj jetës dhe të mësojnë teknika për të ruajtur energjinë pozitive nëpërmjet sfidave të përditshme.

Bileta hyrëse: 97 Euro

Nëse e bleni me oferëtn early bird çmimi është 97 Euro për 2 persona.( 48.5 EURO PËR 1 PERSON)

Kjo ofertë vlenë deri më datë 26 Mars 2024

Nëse keni ndonjë pyetje ose për të rezervuar vendin tuaj personalisht, na shkruani në viber ose whatsApp zyrën time në +38975305999 ose +38976432315.

Ose plotësoni formularin dhe ekipi im do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur!

“SI TË MBAJMË ENERGJINË POZITIVE NË JETËN TONË.”

Hapat fillestar drejt:
Lumturisë dhe Suksesit
nga ora 14:00-18:00
31 MARS 2024

Bileta hyrëse: 97 Euro

Nëse e bleni me oferëtn early bird çmimi është 97 Euro për 2 persona.( 48.5 EURO PËR 1 PERSON)

Kjo ofertë vlenë deri më datë 26 Mars 2024

BONUS FALAS TRAJNIMET MË POSHTË:

PËRFITONI FALAS:” AUDIOT E KODIT SEKRET”

Video që shikuat ishte një pjesë e asaj që unë dhe Avniu kemi përjetuar në jetë, dhe ajo që do të dëgjoni nga këto audio do të jetë aq e fuqishme, aq jetë ndryshuese sa do që të keni dëgjuar, lexuar apo studiuar lidhur me ligjet-energjitë-frekuencat që janë aty për tu shfrytëzuar nga ne.

Pse deri më sot kjo nuk ka qenë aq e qartë për ju, pse ju vazhdimisht kërkoni të bëni gjënë e duhur, pse edhe kur e dini cila është nuk e bëni?

Në këto audio kemi vendosur ti ndajmë në:

5 Etapa Jetësore
5 Kodime
5 Formula


Quani si të doni, por frekuencat e tyre funksionojnë.

Do ti përdorni 1 nga 1 nëse do të keni rezultatet që unë dhe Avniu kemi arritur me përdorimin e tyre.

Në këtë set trajnimi kemi vendosur që këto 5 Kode ti përshkruajmë, ti qartësojmë që ju ti kuptoni dhe ti aplikoni kur ju të vendosni.

Audiot do të jenë të ndara në 5 audio.
Libri do të jetë në 5 Kapituj
Seminari në 5 faza.

PËRFITONI FALAS:

TRAJNIMIN ONLINE “RIKTHIMI I FUQISË SUAJ-IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ ” 

• Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet

• Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.

• Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.

• Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.

• Mësoni si t’i besoni vetes.

• Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.

Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje. Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar. Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme. Merrni kontrollin e jetës tuaj. Lirohuni një herë e Mirë!

PËRFITONI FALAS:

MEDITIMIN PËR LARGIM TË DEPRESIONIT

Në Hapat e Ndriçimit: Një Meditim për Depresionin
Në këtë rrugë të jetës, shpesh ndjehemi të përfshirë në hijen e errët të depresionit. Nuk është lehtë të shpërndahemi nga kjo hije, por ndërkohë duhet të kujtojmë se edhe në errësirën më të thellë, ka një shpresë që po pret të na udhëhoqë drejt ndriçimit.
Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) vlerëson se globalisht 1 në çdo 4 persona do të ndikohet nga sëmundje mendore në një moment të jetës së tyre. 350 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga depresioni.

Hapat e para janë gjithmonë më të vështirë, si të ecësh në një dritë që duket larg dhe e paarritshme. Por çdo hap i vogël që bëjmë drejt ndriçimit është një fitore ndaj hijes së depresionit. Le të shqyrtojmë disa mendime që mund të ndihmojnë në këtë udhëtim të vështirë:

4 Responses

 1. Patjetër se do të jeme në këtë trajnim Mimi !
  Qdo munges e imja në trajnim, do ta len mendjen dhe shpirtin të pa plotesuar!
  Trajnimet e juaja Mimoza janë bere , ushqim I qelizave të mija ,
  Infuzion I trupit dhe mendjes sime !
  Ekage e zemrës dhe shpirtit tim…!
  Kështu që pas gjith këtij trajtimi të mrekullueshëm
  Un kthehem ne shtepi më gjith potencialin tim pozitiv , me mendje të shendosh me shpirt të mbushur me plot energji,pozitive dhe motiv për jetë..
  E juaja Mihane Buzhala
  E jona Mimoza Thaqi
  I am power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *