Përshëndetje 

Qoftë viti i ardhshëm një sixhade suksesi, të qeshurash dhe çastesh të dashura, duke ndërthurur së bashku fijet e përvojave të përbashkëta dhe aspiratave të reja, Gëzuar Vitin e Ri 2024.

Sonte 30.12.2023 në ora: 18:00 jemi live në Zoom dhe You tube. Ku të gjithë pjesëmarrësit do të fitojnë ������ dhuratë.

Regjistroheni për zoom:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMscuygrTIpH9J9yk86BLeoKOoxX82Awgmm#/registration

Shihemi në Suksese

Iam Power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *