Current Status
Not Enrolled
Price
9.97
Get Started
or
Kursi
Materials

Mirë se erdhët në Trajnimin: UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH

Mimoza Thaqi do të ndajë me ju:

  • Informacionet më të reja lidhur me situatën botërore (*COVID 19*) asnjë predikim sepse nuk e kam atë të drejtë, vetëm qetësi dhe fokusim tek vetja.
  • 14 Rregullat për të zhvilluar edukimin financiar.Si të zhvilloni Imunitet ndaj Dështimit
  • Qëndrimi i suksesit që asnjëherë nuk dështon
  • Vetë biseda dhe fjalët fantastike që duhet përdorni  për Lumturi
  • Largo pengesën më të madhe të suksesit
  • Meditim udhërrëfyes për qetësi
  • Në këtë kohë të pandemisë fitoni extra  5,000 deri 10000 Euro në vit duke u bërë Trajner i Iam Power Fitoni extra 600- deri 2400 Euro në muaj duke filluar me 0 para duke punuar nga shtëpia

Ka mrekulli kur mendoni në Përmasa të Mëdha

Vite më parë dëgjova Kevin Trudeau duke më sugjeruar librin "Mendoni në Përmasa të Mëdha", dhe titulli i librit ishte i fuqishëm dhe ky titull më motivonte në një mënyrë të madhe - njejte si Libri "Mendo dhe Pasurohu," ku vetem titulli ndryshoi mendimet e mia per jeten dhe unë akoma i mbaj këto fjalë me vete sot. Ato janë si më poshtë:

"Besoni të pamundurën dhe mund të bëni të pabesueshmen."

"Mendo në Përmasa të Mëdha"

"Mendo dhe Pasurohu"

Ndoshta edhe juve që tani po lexoni këto tituj do të ju japin një syçelësi dhe shpresoj shumë të jetë ashtu!Po pse i Përmenda, sepse sa e rëndësishme është që në kohë të duhur ti dëgjoni fjalët e duhura.Fjalët mund të na gëzojnë, hidhërojnë, mashtrojnë, begatojnë. Si të bëni ju dallimin e fjalëve të vërteta dhe atyre fallco.Si duhet të përdorim fjalët për të bërë vetëm mirë për të tjerët dhe për veten dhe si të dallojmë fjalët mashtruese... për këtë do të flas më gjërësisht në këtë Konferencë.