Current Status
Not Enrolled
Price
497
Get Started
or
Kursi
Materials

NJË TRAJNIM EKSLUZIV QË DO TË NDRYSHOJË JETËN TUAJ

Ne po jetojmë në momentin më të rëndësishëm, përcaktues të jetës sonë tani!

Pyetja është… si do ti përgjigjeni ju kësaj thirrjeje?

A do të përparoni, do të jeni proaktivë dhe do të KRIJONI ndryshimin që dëshironi të shihni?

A do të krijoni PERSONIN që dëshironi të bëheni?

A jeni gati për t’i dhënë fund luftës dhe për të marrë PIKËRISHT atë që dëshironi, dhe SHPEJT?

Nëse jeni gati për të ndërmarrë veprime dhe për të transformuar masivisht jetën tuaj, merrni KËTË trajnim tani

Unë jam duke folur për suksesin në të gjitha fushat!

Bëhu i pasur

Jeto i qetë

Gjeni shpirtin binjak – dashurinë tuaj

Gjeni qëllimin tuaj në jetë

Rregulloni marrëdhënien tuaj

Kthejeni shëndetin tuaj

LAJMI I KEQ: Do të vazhdoni të luftoni

Përveç nëse filloni të bëni NJË GJË. Kjo NJË GJE është diçka që bëjnë të gjithë njerëzit e suksesshëm (pavarësisht se me çfarë janë të suksesshëm). Çdo person i vetëm i suksesshëm në botë, duke përfshirë edhe mua, të gjithë kanë atë NJË GJË të përbashkët. Kjo NJË GJE fjalë për fjalë DETYRON suksesin të ndodhë; e bën suksesin 100% të pashmangshëm… pavarësisht nëse doni dashuri, para, shëndet apo ndonjë gjë tjetër. Kjo NJË GJË është arsyeja që kaq shumë dështojnë vazhdimisht, ndërsa të tjerët jetojnë një jetë magjepsëse…pa i bërë gjërat ndryshe nga ju…

Vetëm edhe një gjë!

GJITHÇKA DUHET për ta kthyer dështimin në sukses…është që të zbatoni VETËM NJË GJË ! LAJMI I MIRE ESHTE SE MUND TE MESOHET E VETMJA GJË! Dhe sapo ta mësoni dhe ta zbatoni, do të ndryshojë MËNJËHERË jetën tuaj. Po. Po e them këtë sepse definitivisht NUK kam lindur me KËTË NJË GJË; Më duhej ta mësoja dhe të mësoja si ta zbatoja vetë. Kjo më mori dekada. Për fat të mirë, nuk duhet të prisni kaq gjatë. Sepse të shtunën, më 28 maj 2022, unë do t’u mësoj njerëzve NJË GJË, që të mund ta përdorin atë për të ndryshuar SHPEJTË jetën e tyre