Current Status
Not Enrolled
Price
97
Get Started
or
Kursi
Materials

• Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet

• Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.

• Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.

• Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.

• Mësoni si t’i besoni vetes.

• Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.

Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje. Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar. Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme. Merrni kontrollin e jetës tuaj. Lirohuni një herë e Mirë!

Iam Power Harta e thesarrit Tuaj

Pjesa 1: Hyrje-LIMITIMET:

Pjesa 2: METODA E LIRIMIT

Pjesa 3: Mastermendja

Pjesa 4: Çelësat për fuqizimin tuaj

Pjesa 5: Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES

Pjesa 6: Bolleku financiar

 • Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •

 • Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.

 • Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.

 • Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.

 • Mësoni si t’i besoni vetes.

 • Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.

 • Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.

 • Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES

 • Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.

 • Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme.

 • Merrni kontrollin e jetës tuaj.

 • Lirohuni një herë e Mirë!