Current Status
Not Enrolled
Price
29
Get Started
or
Kursi
Materials

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, “Çfarë fut në kokë nxjerr në realitet çdo ditë.”
Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
​Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i SUksesit në 16 Mësime.

“Suksesi është një Vendim për më tej. Vendos tani!”

Që ti shikoni videot tjera, bleni këtë kurs:

Prandaj  ju lutem gjatë dëgjimit të kursi ta keni parasysh edhe faktin se unë kam qenë në situate të mjerimit të cilat ti as mund ti imagjinosh dhe ja ku kam arritur të kem nje jetë harmonike të shpëtoj familjen time dhe të kem pasurinë e duhur për një jetë të lumtur. Nëse do të mësosh si unë ndryshova jetën time  e cila ishte në prag të një fundi të tmershëm vazhdoni e lexoni më tej, nëse jo atëherë kur të gjindeni para një situate të tillë merreni këtë kurs ose ndonjë nga kurset tjera në Iam Power. Nëse ti nuk vazhdon më tej të lexosh kjo nuk do të ndikoj asgjë në jetën time, por me siguri do të shpëtonte ty nga situatat e vështira të cilat do të kishe mundur ti shmangësh nëse vazhdon leximin.

Kursi Content

Expand All
PJESA 1-AUDIOT
Mësimi Content
0% Complete 0/30 Steps