Current Status
Not Enrolled
Price
997
Get Started
or
Kursi
Materials

✅ Si të përmirësoni -vetë imazhin
✅ Si të zbuloni mekanizmat e suksesit në vete
✅ Si të përdorni imagjinatën-për mekanizmin e suksesit
✅ Si të hiqni hipnozën nga besimet e gabuara për veten.
✅ Si të relaksoheni dhe të lini mekanizmi i suksesit të punojë për ju
✅ Si të shndroni krizat në mundësi reale
✅ Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj!
✅ Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN!
✅ Ankthi, depresioni, frika do të jetë diçka e kaluar për ju sepse ju do të kuptoni thellësisht se çfarë e ka shkaktuar gjendjen tuaj.
✅ Energjitë negative të lëshuara drejt jush do të shpërbëhen dhe do të keni qartësi mendore, shkëlqim, bukuri e cila nuk ka nevojë për botox.
✅ Ju do të pranoni veten ashtu siç jeni dhe do të doni veten në mënyrën e duhur.

✅ Si të përmirësoni -vetë imazhin ✅ Si të zbuloni mekanizmat e suksesit në vete ✅ Si të përdorni imagjinatën-për mekanizmin e suksesit ✅ Si të hiqni hipnozën nga besimet e gabuara për veten. ✅ Si të relaksoheni dhe të lini mekanizmi i suksesit të punojë për ju ✅ Si të shndroni krizat në mundësi reale ✅ Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj! ✅ Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN! ✅ Ankthi, depresioni, frika do të jetë diçka e kaluar për ju sepse ju do të kuptoni thellësisht se çfarë e ka shkaktuar gjendjen tuaj. ✅ Energjitë negative të lëshuara drejt jush do të shpërbëhen dhe do të keni qartësi mendore, shkëlqim, bukuri e cila nuk ka nevojë për botox. ✅ Ju do të pranoni veten ashtu siç jeni dhe do të doni veten në mënyrën e duhur.

Kursi Content

Expand All