Current Status
Not Enrolled
Price
299
Get Started
or

SEMINARI I ËNDËRRAVE-4

SI TË SHËNDRONI IDENË TUAJ NË BIZNES

17 – 19 NËNTOR / ROMË, ITALI / BUSINESS SEMINAR

NUK MUNGOJNË IDETË E JASHTËZAKONSHME, AJO QË MUNGON ËSHTË VULLNETI PËR T’I ZBATUAR ATO” – SETH GODIN

“Njeriu Është Ajo Që Mendon. Karakteri Dhe Rrethanat Janë Një Pasqyrim I Mendimeve Të Tij/Saj.

lexo më shumë për seminarin